Støtdempende såler | Rehaboteket

Støtdempende såler

Støtdempende såler er alltid konstruert for å gi best mulig støtdemping av foten ved belastninger. En støtdempende såle er laget av spesielle materialer som effektivt "bremser" støtene ved hælisetting og avvikling av steget.

innleggsåle

Komplett innleggssystem for optimal støtte, stabilitet og støtdemping av hele foten. Innlegget kan enkelt tilpasses dine egne individuelle behov. Til hverdagsbruk, på arbeidsplassen eller ved idrett.

799 kr
innleggssale

Komplett innleggssystem for optimal støtte, stabilitet og støtdemping av hele foten. Innlegget kan enkelt tilpasses dine egne individuelle behov. Til hverdagsbruk, på arbeidsplassen eller ved idrett.

799 kr
Dempende full såle når den er som best – Roadrunner
399 kr
innleggssale_airflow
Innleggssålen Air-Flow er en ekstremt støtdempende innleggssåle med unik patentert teknologi for ekstra støtdemping av hele kroppen
299 kr 399

Optimal støtdemping for hele kroppen. Støt dempes effektivt og reduserer belastningen i fot, kne, hofte og rygg.

389 kr
saler_til_sneakers
Designet til sko hvor det er vanskelig å få sålen til å passe. Sålen gir føttene nytt liv i flate sko og sneakers.
199 kr
Pelott såle

Pelott såle behandler problemer med forfoten, tverplattfot effektivt. Den støttende pelotten løfter effektivt forfoten, og avlaster den fremre trampeputen effektivt.

239 kr
sportsale

Sportssåle E.V.A. er en anatomisk konstruert sportssåle for ekstra støtte og støtdemping i trangere sko, f.eks. fotballsko, piggsko og sykkelsko.

349 kr
Innleggssåle

Innleggssåle Comfort er et smidig og lett skoinnlegg, med ekstra støtte for fotbuen og forfoten i samme innlegg. Innleggssålen har ekstra støtdemping for otpimal komfort.

799 kr
Forfotsstøtte

Pelott - forfotsstøtte er en effektiv pute som hjelper til med å løfte fremre fotbue ved belastningsrelatert smerte i forfoten.

189 kr
Innleggssåler

Innleggssåle Air-Flow Ultra er en ekstra tynn og fleksibel støtdempende såle for hverdagsskoene dine med den unike Air-Flow teknologien for ekstra støtdemping

299 kr
Støtdempende såle

Støtdempende såle Air-Flow Ultra Herre gjør hverdagsskoene dine like støtdempende som en løpesko. Ultra er en ekstra tynn såle med effektiv støtdemping

299 kr
haelkopp_talufit

Ekstra støtdempende og stabiliserende hælkopp for behandling av generelle hælsmerter, Severs sykdom, hælspore, plantar fasciitt og hælputeforstyrrelser.

299 kr

Ved normal gange motsvarer kraften fra hælisettingen ca. 3 ganger kroppens vekt, og bruk av en støtdempende såle ved spasering bidrar til en effektiv lindring av støt mot foten.

Ved løping og intensive aktiviteter øker tempoet og dermed belastningen. I et løpesteg tilsvarer kraften ca. 5 ganger kroppens vekt, og derfor blir en støtdempende såle ofte satt stor pris på ved mosjon og løpetrening.
En støtdempende såle skal først og fremst dempe de kraftige støtene fra hælnedslaget, men det er også viktig at sålen har god støtdemping i mellomfotfasen og avviklingsfasen for å få en komplett støtdempende effekt. Mange støtdempende såler er kun laget for å dempe de kraftige støtene ved hælnedslaget, men glemmer mellomfoten og stegavviklingen.

Ved artrose i kneleddet og hoftene oppleves en funksjonell støtdempende såle ofte som veldig lindrende. Artrose i leddene innebærer at leddbrusken er slitt eller påvirket på annen måte, og støtdempende såler kan effektivt lindre støtene i kneledd og hofteledd. 
Støtdempende såler erstatter skoenes opprinnelige innersåler, og tar ikke mer plass i skoene enn de originale sålene.

Våre støtdempene såler er CE-merket etter MDD klasse II a for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene.

Vi lagerfører alle våre støtdempende såler i eget lager, og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag for å sikre at du får dine produkter levert hjem raskt og effektivt.