Vondt i kneet, knesmerter | Rehaboteket

Vondt i kneet, knesmerter

Vondt i kneet? Kneleddsskadet? Vi har markedets mest komplette utvalg av ortopeditekniske knestøtter og kneortoser for behandling av de mest omfattende skadene i kneleddet, behandling av smerter i kneet og behov for ekstra stabilitet og avlasting i kneleddet. Du finner alltid en løsning hos oss på Rehaboteket. Alle knestøtter er laget med en unik anatomisk passform for best mulig funksjon og brukerkomfort. De fleste mennesker opplever en eller annen form for smerter eller ømhet i kneet i løpet av livet.

Knestøtte SELF er en ultrasmidig knestøtte som gir ekstra kompresjon og smertelindring til kneet ved betennelser, hevelser og generelle knesmerter.

399 kr
Knestøtten Genulastic Sport

Knestøtte Genulastic Sport er den optimale knestøtten for idrett og mosjon, med ekstra støtte av kneleddet og kneskålen i ett og samme produkt. 

599 kr
knestotte_crossfit

Knestøtte Active Plus er en ekstra tynn og smidig knestøtte, med unike justeringsmuligheter for ekstra støtte og kontroll

1 199 kr
Knebandasje

Elastisk knebandasje for stabilitet og kompresjon av vonde kneledd. 

299 kr
Knebandasje
Knebandasje for lett stabilitet og avlastning av et smertefullt kne. Knebandasjen er laget av Tri-TEX med lav vekt og høy kompresjon.
419 kr
Knebandasje med hull
Anatomisk knebandasje med hull over kneskål for avlastning og støtte av et smertefullt kneledd uten trykk over kneskålen
449 kr
Knestotte med skinner

Knestøtte med skinner for optimal stabilisering av et ustabilt kneledd ved leddbåndskader

1 299 kr
Knestøtte Genum LIGHT med skinner
Kneortose Genum LIGHT med skinner er en effektiv knestøtte for stabilisering av et ustabilt kne ved f.eks. leddbåndskader eller artroseproblemer
1 599 kr
Kneortose_skinner

Kneortose GenuFit LIGHT er en lett avlastende kneortose med doble fleksible skinner og ekstra stabiliserende bånd. GenuFit gir en ekstra støtte for et ustabilt kneledd.

1 449 kr
knestotte_korsbandsskade
Knestøtte ved fremre korsbåndskade - Optimal kontroll og stabilitet av et ustabilt kneledd
1 749 kr
Kneortose CoTex LIGA X
Kneortose for fremre korsbåndsskade ACL CoTEX LIGA X - optimal stabilitet ved korsbåndsskade. Kneortosen gir kontroll ved skade i fremre korsbånd
2 099 kr

Kneskinne for ekstra stabilitet, kontroll og smidighet ved korsbåndskader, leddbåndskader og ustabil kneledd

2 899 kr
Knestøtte Leddbåndsskade

Knestøtte Genufit, ekstra stabilitet og kontroll ved indre leddbåndsskade (MCL), og ytre leddbåndsskade (LCL) i kneleddet

3 399 kr
Kneskinne ACL

Raptor kneskinne til bruk ved korsbåndskade er en unik "front-back" ortose for ekstra stabilitet av et ustabilt kneledd ved skader på korsbånd og leddbånd i kneleddet.

3 499 kr 4399
kneskinne
Kneskinne ATOM gir en ekstrem stabilitet og kontroll av et ustabilt kneledd. Skinnen har en ekstremt lav vekt på kun 550 g.
4 099 kr
klneskinne_korsband

Kneskinne korsbånd PP3 - optimal stabilitet og kontroll av et ustabilt kne

5 499 kr

PP4 er en unik kneskinne med ekstrem stabilitet og kontroll av kneleddet ved korsbånds- og leddbåndsskader.

5 999 kr

GenuDyn CI er en innovativ kneskinne som gir optimal bevegelseskontroll, stabilitet og tilpasningsevne ved korsbånds- og leddbåndsskader i kneleddet.

6 999 kr

GenuDyn Novel kneskinne for korsbånds- og leddbåndsskade. Utrolig enkel å ta på, og gir optimal fiksering samt overlegen stabilitet og kontroll.  

7 999 kr
Knestøtte Artrose Co-Tex Basic Artrose
Knestøtte Co-TEX artrose ved artroseproblemer - stabilitet og avlastning ved kneleddsartrose
699 kr
knestotte

Knestøtte Pushcare Basic gir ekstra støtte og avlastning av kneleddet. Knestøttens unike konstruksjon gir mulighet for optimal tilpasning og enkel påtaking.

999 kr
kneortose ved artrose

Ekstremt smidig kneortose med en helt unik funksjon for ekstra støtte og avlastning av et smertefullt kneledd ved artroseproblematikk i leddet.

1 998 kr
Knestøtte CoTex Basic Menisk
Knestøtte Menisk er spesielt utviklet for meniskskade. Knestøtten gir effektiv kompresjon og støtte for optimal funksjon.
799 kr
Knestøtte Stabil Menisk
Knestøtte Stabil Menisk med skinner gir ekstra stabilisering av meniskskader. 3D-tex materialet gir effektiv kompresjon over kneleddet.
1 399 kr
Knestøtte Løperkne

Knestøtte Løperkne ITB er en helt unik knestøtte for effektiv avlastning av løperkne. Knestøtten avlaster uten å påvirke kneleddets bevegelsesmønster.

479 kr

Knestøtten GenuPlus er spesielt utviklet for å avlaste ved patellære problemer med smerte i, bak eller under kneskålen.

1 899 kr
Knestøtte for hopperkne
Knestøtte for hopperkne/jumper's knee - enkel og effektiv knee strap for avlastning av et smertefullt hopperkne
299 kr
schlatters_band
Schlatters bånd er et effektivt knebånd for avlastning av schlatter, hopperkne og PFSS. Båndet sikrer optimal fiksering og funksjon
389 kr
schlattersknestotte_schlatters_band
Schlatters knestøtte Genum Patella er en helt unik knebeskyttelse spesielt utviklet for aktive barn mellom 8-15 år med Schlatters sykdom.
399 kr 479

Schlatterbånd PSB er en kraftig, justerbar knestøtte for effektiv avlasting av schlatter og andre problemer relatert til kneskålen

489 kr

Kraftig, modulær knestøtte for avlastning av fremre knesmerter, kneskål, leddflaten bak kneskålen og kneskålsenen, for eksempel schlatters, hopperkne eller PFSS

499 kr

Tilbehør til Knebeskytter ICE: Kjølesystem ICE – effektiv kjølebehandling av kneskålrelaterte problemer

189 kr
Stabil Schlatters knestøtte
Schlatters knestøtte stabil er en unik knestøtte for optimal avlasting av schlatters og kneskålrelaterte problemer.
729 kr
knestøtte schlatters

Knestøtte MB Schlatter er en helt unik kombinasjonsbeskyttelse for behandling av Schlatters sykdom med kombinert trykkavlastning og avlasting i én og samme støttebandasje.

2 199 kr
Hopperkne BOA knestøtte

Knestøtte BOA® for hopperkne er en smidig og svært effektiv knestøtte for effektiv avlastning ved hopperkne og andre kneskålrelaterte problemer, for eksempel PFSS.

899 kr
kneskalstabiliserende_knestotte
Knestøtte CoTex Patella STAB for optimal stabilitet og kontrol av en ustabil kneskål
1 199 kr
Kneskålstabiliserende knestøtte
Knestøtte for stabilisering av kneskål ved kneskålluksasjon (patellaluksasjon) og sub.luksasjon
619 kr
Kneskålstabiliserende knestøtte - Patella Stabilizer
Knestøtte spesielt utviklet for optimal stabilitet ved patella luxasjon, dvs. kneskål ute av ledd. Den unike kneskålspelotte sikrer optimal funksjon.
729 kr
knestotte med silikon

Knestøtte Co-Tex Patella kombinasjonsstøtte av kneledd og kneskål

849 kr
knestotte_kneskal

Knestøtte Patella Track er en ekstra stabil knestøtte for bedre støtte og kontroll av kneskålen i hele kneskålens bevegelsesomfang.

1 799 kr
knestotte_patellaluksasjon_kneskalen

Knestøtte PatellaDyn er en ekstra stabil kneledd- og kneskålstabiliserende knestøtte med lateral pelott for ekstra kontroll.

2 299 kr
Knestøtte Genum Light
Knestøtte omslagsortose - unik løsning for eldre personer med kneproblemer gir ekstremt enkel tilpasning og applisering over kneleddet.
1 249 kr
knestøtte artrose

Knestøtte GenuFit Artro er en ekstra stabil og samtidig fleksibel avlastende knestøtte for hverdagsbruk ved menisk og artroseproblematikk.

2 299 kr
Knestøtte med skinner

Knestøtte GenuFit er en ekstra stabil og spesielt smidig knestøtte, for effektiv stabilisering av et instabilt kneledd. Lav profil over leddet og kun 33 cm høyde.

1 599 kr 1999
Knebeskyttelse omslagsortose med stabiliserende skinner
Konstruert for enklest mulig påsetting over kneleddet med to sidestabiliserende skinner for optimal støtte.
1 599 kr
knestøtte overstrekking

Knestøtte med skinner for ekstra stabilitet og enkel påføring. Knestøtten har to sidestabiliserende metallskinner plassert på inn- og utsiden

1 949 kr
Knestøtte Genum Patella med silikonpelotte
Knestøtte med silikonpelotte kombinerer støtte av kneleddet med en sirkulær silikonpute for støtte av kneskålen
739 kr
Knestøtte Basic Sport
Knestøtte Sport for stabilitet og varme. Knestøtten har en unik anatomisk konstruksjon som sikrer optimal fiksering og komfort ved bruk.
279 kr
Knestøtte med hull
Knestøtte Sport med hull blottstiller patellaen helt ved problemer med smerte på, bak eller under kneskålen.
299 kr
Knestøtte stabiliserende knestøtte
Stabiliserende knestøtte med to fleksible fjærende skinner og stabilisering av kneskål i samme knestøtte.
949 kr
Knestøtte med skinner
Knestøtte med skinner for optimal sidestabilitet gir et leddbåndskadet kne ekstra stabilitet. Knestøtte med skinner brukes ved problemer med ustabile kneledd som følge av f.eks. sideligamentskader
1 049 kr
NovaCool kjøleesystem kne

Nedkjøling og kompresjon er en veldokumentert metode for å redusere smerter og hevelser i et ledd. NovaCool kombinerer begge egenskaper uavhengig av hvor du befinner deg.

999 kr

Ekstra kjøleelement for kontinuerlig kjølebehandling med NovaCool knesystem.

269 kr
knestotte_barn

Knestøtte barn Kidz X er en knestøtte spesielt utviklet for barns kneledd. Knestøtten er utstyrt med sidestabiliserende skinner for ekstra støtte av barnets kneledd.

1 399 kr
Knestøtte Volleyball
Knestøtte for volleyball med optimal støtdemping og støtte
989 kr
Knestøtte Håndball Ungdom JR
Knestøtte håndball Ungdom, i absolutt verdensklasse med en unik Kevlar™-forsterkede knepute
399 kr
Knestøtte Håndball
Knestøtte håndball er spesielt utviklet for å møte håndballspillernes høye krav.
499 kr

Knebeskytter for avlastning og støtte rundt et smertefullt kneledd, produsert i ventilerende Air-X-materiale for overlegen komfort og funksjon

999 kr

Knebeskytter Pflexx er et helt unikt konsept for aktiv muskeloppbygning av kne- og lårmuskulaturen ved trening, etter skade, rehabilitering eller ved artrose i kneleddet

2 399 kr

Knestøtten Object er en ekstremt smidig kneskålstabiliserende knestøtte med ekstra pelott for spesifikk stabilisering av kneskålen ved bevegelse og belastning.

569 kr

Kneleddet er et veldig utsatt og skaderammet ledd i kroppen, med stor risiko for artrose eller betennelsessmerter. Vi har et komplett utvalg av kompresjonsgivende knestøtter for de fleste problemer og skader, og du finner alltid en løsning på kneproblemene hos oss. Vondt i kneet og lokale knesmerter kan forårsakes av en akutt skade ved idrett eller mosjon. Smerter i kneet kan også utvikles over tid, ofte som en slitasje- eller overbelastningsskade. Smerter i kneleddet ved idrett eller trening har ofte sin årsak i en såkalt overbelastningsskade i kneleddets muskulatur, ligamenter eller senefester. Ømhet i kneet er ofte forbigående dersom det ikke ligger en alvorligere skade bak smertene. Noen ganger er årsaken til smertene en underliggende skade som trenger behandling. Alle våre knestøtter passer like godt til idrett og mosjon som til daglig stabilisering og avlastning. Smerter i kneet hos eldre er ofte forårsaket av slitasjeskaden artrose i kneleddet. Smertene er ofte belastningsrelaterte, men ved mer omfattende artrose oppstår ofte smerter også ved hvile eller søvn. Våre knebeskyttere laget av CoTEX er spesielt utviklet for å behandle og avlaste ved verk og smerter i kneleddene, Hvis du trenger hjelp for å finne riktig knestøtte for dine problemer, så ring vår servicetelefon på 23 96 33 86. Denne er åpen hverdager man til fre 0900-1600. Hvis du trenger hjelp utenom disse tidene kan du sende oss en e-post på kundeservice@rehaboteket.no