Vondt i kneet, knesmerter | Rehaboteket

Vondt i kneet, knesmerter

Vondt i kneet? Kneleddsskadet? Vi har markedets mest komplette utvalg av knestøtter og kneortoser for de mest omfattende skadene i kneleddet, smerter i kneet og behov for ekstra stabilitet og avlasting i kneleddet. Du finner alltid en løsning hos oss på Rehaboteket. Alle knestøtter er laget med en unik anatomisk passform for best mulig funksjon og brukerkomfort.

Knestøtten Genulastic Sport

Knestøtte Genulastic Sport for idrett og mosjon, med støtte av kneleddet og kneskålen i ett og samme produkt. 

 499 kr  599
Knestøtte

Dynamics Plus er en avansert knestøtte med ekstra høy grad av støtte og stabilitet. Knestøtten egner seg for et bredt bruksområde ved generelle og spesifikke kneproblemer, som artrose, meniskskader og overbelastningsskader.  

 899 kr  1099
knestotte_crossfit

Knestøtte Active Plus er en ekstra tynn og smidig knestøtte, med unike justeringsmuligheter for ekstra støtte og kontroll

 1199 kr 
Knebandasje

Elastisk knebandasje for stabilitet og kompresjon av vonde kneledd. 

 299 kr 
knestotte

Knestøtte SELF er en ultrasmidig knestøtte som gir ekstra kompresjon og smertelindring til kneet ved betennelser, hevelser og generelle knesmerter.

 319 kr  399
Knebandasje
Knebandasje for lett stabilitet og avlastning av et smertefullt kne. Knebandasjen er laget av nrx med lav vekt og høy kompresjon.
 419 kr 
Knebandasje med hull
Knebandasje med hull over kneskål for avlastning og støtte av et smertefullt kneledd uten trykk over kneskålen
 449 kr 
Knestotte med skinner

Knestøtte med skinner for optimal stabilisering av et ustabilt kneledd ved leddbåndskader

 1299 kr 
Knestøtte Genum LIGHT med skinner
Kneortose Genum LIGHT med skinner er en effektiv knestøtte for stabilisering av et ustabilt kne ved f.eks. leddbåndskader eller artroseproblemer
 1599 kr 
Kneortose_skinner

Kneortose GenuFit LIGHT er en lett avlastende kneortose med doble fleksible skinner og ekstra stabiliserende bånd. GenuFit gir en ekstra støtte for et ustabilt kneledd.

 1449 kr 
knestotte_korsbandsskade
Knestøtte ved fremre korsbåndskade - kontroll og stabilitet av et ustabilt kneledd
 1749 kr 
Kneortose CoTex LIGA X
Kneortose for fremre korsbåndsskade ACL CoTEX LIGA X - optimal stabilitet ved korsbåndsskade. Kneortosen gir kontroll ved skade i fremre korsbånd
 2099 kr 
kneskinne_genuskill

Kneskinne for ekstra stabilitet, kontroll og smidighet ved korsbåndskader, leddbåndskader og ustabil kneledd

 2899 kr 
Knestøtte Leddbåndsskade

Knestøtte Genufit, ekstra stabilitet og kontroll ved indre leddbåndsskade (MCL), og ytre leddbåndsskade (LCL) i kneleddet

 3399 kr 
kneskinne
Kneskinne ATOM stabilitet og kontroll av et ustabilt kneledd. Skinnen har en lav vekt på kun 550 g.
 4099 kr 
klneskinne_korsband

Kneskinne korsbånd PP3 - optimal stabilitet og kontroll av et ustabilt kne

 5499 kr 
kneskinne_pp4

PP4 er en unik kneskinne med ekstrem stabilitet og kontroll av kneleddet ved korsbånds- og leddbåndsskader.

 5999 kr 
Knestøtte Artrose Co-Tex Basic Artrose
Knestøtte Co-TEX artrose ved artroseproblemer - stabilitet og avlastning ved kneleddsartrose
 699 kr 
knebeskytter

Knebeskytter for avlastning og støtte rundt et smertefullt kneledd, produsert i ventilerende Air-X-materiale for overlegen komfort og funksjon

 599 kr  999
knestotte

Knestøtte Pushcare Basic gir ekstra støtte og avlastning av kneleddet. Knestøttens unike konstruksjon gir mulighet for optimal tilpasning og enkel påtaking.

 799 kr  999
kneortose ved artrose

Ekstremt smidig kneortose med en helt unik funksjon for ekstra støtte og avlastning av et smertefullt kneledd ved artroseproblematikk i leddet.

 1998 kr 
Knestøtte CoTex Basic Menisk
Knestøtte Menisk er spesielt utviklet for meniskskade. Knestøtten gir effektiv kompresjon og støtte for optimal funksjon.
 799 kr 
knestøtte artrose

Knestøtte Thermo er en helt unik knestøtte med varmefunksjon for deg som har behov for støtte og stabilisering av et smertefullt kne.

 799 kr  999
Knestøtte Stabil Menisk
Knestøtte Stabil Menisk med skinner gir stabilisering av meniskskader. 3D-tex materialet gir effektiv kompresjon over kneleddet.
 1399 kr 
Knestøtte Løperkne

Knestøtte Løperkne ITB er en helt unik knestøtte for effektiv avlastning av løperkne. Knestøtten avlaster uten å påvirke kneleddets bevegelsesmønster.

 399 kr  479

Knestøtten GenuPlus er spesielt utviklet for å avlaste ved patellære problemer med smerte i, bak eller under kneskålen.

 1899 kr 
 SRX Knee strap
Knestøtte for hopperkne/jumper's knee - enkel og effektiv knee strap for avlastning av et smertefullt hopperkne
 299 kr 
schlatters_band
Schlatters bånd er et effektivt knebånd for avlastning av schlatter, hopperkne og PFSS. Båndet sikrer optimal fiksering og funksjon
 389 kr 
schlattersknestotte_schlatters_band
Schlatters knestøtte Genum Patella er en helt unik knebeskyttelse spesielt utviklet for aktive barn mellom 8-15 år med Schlatters sykdom.
 479 kr 

Schlatterbånd PSB er en kraftig, justerbar knestøtte for effektiv avlasting av schlatter og andre problemer relatert til kneskålen

 489 kr 
knestøtte

Knestøtte Dynamics Ultra er en ekstremt tynn og komprimerende knestøtte for ekstra støtte uten bevegelsespåvirkning i kneleddet – uansett belastningsprofil.

 699 kr  879

Kraftig, modulær knestøtte for avlastning av fremre knesmerter, kneskål, leddflaten bak kneskålen og kneskålsenen, for eksempel schlatters, hopperkne eller PFSS

 499 kr 

Tilbehør til Knebeskytter ICE: Kjølesystem ICE – effektiv kjølebehandling av kneskålrelaterte problemer

 189 kr 
Stabil Schlatters knestøtte
Schlatters knestøtte stabil er en unik knestøtte for optimal avlasting av schlatters og kneskålrelaterte problemer.
 729 kr 
knestøtte schlatters

Knestøtte MB Schlatter er en helt unik kombinasjonsbeskyttelse for Schlatters sykdom med kombinert trykkavlastning og avlasting i én og samme støttebandasje.

 2199 kr 
hopperkne støtte

Knestøtte BOA® for hopperkne er en smidig og effektiv knestøtte for avlastning ved hopperkne og andre kneskålrelaterte problemer, for eksempel PFSS.

 899 kr 

Knestøtten Object er en ekstremt smidig kneskålstabiliserende knestøtte med ekstra pelott for spesifikk stabilisering av kneskålen ved bevegelse og belastning.

 569 kr 
Kneskålstabiliserende knestøtte
Knestøtte for stabilisering av kneskål ved kneskålluksasjon (patellaluksasjon) og sub.luksasjon
 619 kr 
Kneskålstabiliserende knestøtte - Patella Stabilizer
Knestøtte spesielt utviklet for optimal stabilitet ved patella luxasjon, dvs. kneskål ute av ledd. Den unike kneskålspelotte sikrer optimal funksjon.
 729 kr 
knestotte med silikon

Knestøtte Co-Tex Patella kombinasjonsstøtte av kneledd og kneskål

 849 kr 
knestotte_kneskal

Knestøtte Patella Track er en ekstra stabil knestøtte for bedre støtte og kontroll av kneskålen i hele kneskålens bevegelsesomfang.

 1799 kr 
knestotte_patellaluksasjon_kneskalen

Knestøtte PatellaDyn er en ekstra stabil kneledd- og kneskålstabiliserende knestøtte med lateral pelott for ekstra kontroll.

 2299 kr 
Knestøtte Genum Light
Knestøtte omslagsortose - unik løsning for eldre personer med kneproblemer gir ekstremt enkel tilpasning og applisering over kneleddet.
 1249 kr 
knestøtte artrose

Knestøtte GenuFit Artro er en ekstra stabil og samtidig fleksibel avlastende knestøtte for hverdagsbruk ved menisk og artroseproblematikk.

 2299 kr 
Knestøtte med skinner

Knestøtte GenuFit er en ekstra stabil og spesielt smidig knestøtte, for effektiv stabilisering av et instabilt kneledd. Lav profil over leddet og kun 33 cm høyde.

 1999 kr 
Knebeskyttelse omslagsortose skinner
Konstruert for enklest mulig påsetting over kneleddet med to sidestabiliserende skinner for optimal støtte.
 1599 kr 
knestøtte overstrekking

Knestøtte med skinner for stabilitet og enkel påføring. Knestøtten har to sidestabiliserende metallskinner plassert på inn- og utsiden

 1949 kr 
Knestøtte Genum Patella med silikonpelotte
Knestøtte med silikonpelotte kombinerer støtte av kneleddet med en sirkulær silikonpute for støtte av kneskålen
 739 kr 
Knestøtte Basic Sport
Knestøtte Sport for stabilitet og varme. Knestøtten har en unik anatomisk konstruksjon som sikrer optimal fiksering og komfort ved bruk.
 279 kr 
Knestøtte med hull
Knestøtte Sport med hull blottstiller patellaen helt ved problemer med smerte på, bak eller under kneskålen.
 299 kr 
Knestøtte stabiliserende knestøtte
Stabiliserende knestøtte med to fleksible fjærende skinner og stabilisering av kneskål i samme knestøtte.
 949 kr 
Knestøtte med skinner
Knestøtte med skinner for optimal sidestabilitet gir et leddbåndskadet kne ekstra stabilitet. Knestøtte med skinner brukes ved problemer med ustabile kneledd som følge av f.eks. sideligamentskader
 1049 kr 
NovaCool kjøleesystem kne

Nedkjøling og kompresjon er en veldokumentert metode for å redusere smerter og hevelser i et ledd. NovaCool kombinerer begge egenskaper uavhengig av hvor du befinner deg.

 999 kr 

Ekstra kjøleelement for kontinuerlig kjølebehandling med NovaCool knesystem.

 269 kr 

Kneleddet er et veldig utsatt og skaderammet ledd i kroppen, med stor risiko for artrose eller betennelsessmerter. Vi har et komplett utvalg av kompresjonsgivende knestøtter for de fleste problemer og skader, og du finner alltid en løsning på kneproblemene hos oss. Vondt i kneet og lokale knesmerter kan forårsakes av en akutt skade ved idrett eller mosjon. Smerter i kneet kan også utvikles over tid, ofte som en slitasje- eller overbelastningsskade. Smerter i kneleddet ved idrett eller trening har ofte sin årsak i en såkalt overbelastningsskade i kneleddets muskulatur, ligamenter eller senefester. Ømhet i kneet er ofte forbigående dersom det ikke ligger en alvorligere skade bak smertene. Noen ganger er årsaken til smertene en underliggende skade som trenger behandling. Alle våre knestøtter passer like godt til idrett og mosjon som til daglig stabilisering og avlastning. Smerter i kneet hos eldre er ofte forårsaket av slitasjeskaden artrose i kneleddet. Smertene er ofte belastningsrelaterte, men ved mer omfattende artrose oppstår ofte smerter også ved hvile eller søvn. Våre knebeskyttere laget av CoTEX er spesielt utviklet for å behandle og avlaste ved verk og smerter i kneleddene, Hvis du trenger hjelp for å finne riktig knestøtte for dine problemer, så ring vår servicetelefon på 23 96 33 86. Denne er åpen hverdager man til fre 0900-1600. Hvis du trenger hjelp utenom disse tidene kan du sende oss en e-post på kundeservice@rehaboteket.no