Forfotsstøtte - Pelott - for avlastning av en smertefull forfot
Forfotsstøtte pelott forfotsstøtte pelott mortons neurom

Pelott Forfotsstøtte

  •  199 kr 

Pelott - forfotsstøtte er en effektiv pute som hjelper til med å løfte fremre fotbue ved smerte i forfoten.

Les mer

  • Fremstilt i formstabilt PU skum
  • Puten løfter og avlaster fremre delen av fotsålen
  • Anatomisk T-konstruksjon for optimal funksjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

En forfotsstøtte er et spesielt konstruert innlegg for smerter i fremfoten. En pute gir en effektiv forfotsstøtte, og hjelper til med å løfte den fremre fotbuen, som ofte er nedsunket i forbindelse med belastningssmerter i fremre del av foten.
Putens anatomiske T-konstruksjon er spesielt utviklet for på beste vis å løfte hele den fremre fotbuen, og gi en optimal avlastning av den fremre delen av fotsålen. Puten er høyest midt på foten, for på en anatomisk måte å tilbakeføre den fremre fotbuen til normalstilling. Puten plasseres bakenfor leddhodene på forfoten, for beste avlastende og løftende effekt ved smerter og ubehag.

Forfotsstøtten er fremstilt i formstabilt PU skum, som i kombinasjon med putens T-form gir et mykt, men svært effektivt løft av hele den fremre fotbuen ved bruk.
Puten klistres normalt på en tynn skinnsåle, noe som gjør at den kan benyttes i forskjellige sko, ved enkelt å flytte den tynne sålen. Ved bruk av trange sko, høyhælte sko eller sandaler, anbefales det å klistre puten direkte i skoen. Dermed tar den minimalt med plass i trange sko. En pute direkte klistret i et par sandaler fungerer optimalt ved arbeid innendørs eller på sommerstid.
Puten kan også brukes direkte i vanlige sko uten en tynnere såle om man foretrekker det.

Fremre pute er en effektiv støtte for å redusere smerte i forfoten, og fungerer for nedsunkne fremre fotbuer, hallux valgus og generell belastningssmerte i forfoten.
Inkludert i forsendelsen av fotstøtten medfølger instruksjoner om hvordan puten skal plasseres for å ha best mulig effekt.


Skostørrelse
35 - 37
38 - 41
42 - 47
Måleinstruksjoner