Point Plus | Rehaboteket

Point Plus

  •  199 kr 

Avlastende kile for problemer med hælspore og smertefulle hæler med en unik avlastningssone som reduserer belastningen.

Les mer

  • Kan flyttes mellom skoene for kontinuerlig avlastning over tid.
  • Lindring av smertepunkter i forbindelse med hælspore og plantar fasciitt.
  • Kan enkelt tilpasses for sidelengs lossing til høyre/venstre
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Point Plus er et avlastende hælinnlegg som kombinerer støtdemping og total avlastning av smertepunktet i forbindelse med hælspore- og plantarfascittproblemer. 
Innlegget er laget av et stabilt gummimateriale med høy grad av fleksibilitet og formstabilitet i samme konstruksjon. Det er en uttagbar plugg i innlegget som gjør det mulig å tilpasse avlastningen uavhengig av høyre eller venstre side. Pluggens plassering og materialet rundt skaper optimale forhold for å avlaste smertepunktene som er forbundet med hælspore. Belastningen tas opp rundt problemområdet og eksponerer belastningspunktet for å redusere problemene i belastet posisjon. Hvis du bare har problemer på den ene siden, kan pluggen bli sittende i den andre siden for effektiv og ensidig avlastning. 

Høyden på innlegget er 10 mm, noe som gir nok høyde under hælen til at det oppleves som et mykt og behagelig innlegg, samtidig som tykkelsen på innlegget gir optimale forhold for avlastning. Kilen plasserer også foten i en annen posisjon i skoen, den nye posisjonen flytter belastningen fremover, noe som igjen gir en naturlig redusert belastning over den problematiske hælen. Point Plus selges alltid per par og finnes i 4 ulike størrelser for å tilpasse avlastningssonen best mulig til fotens direkte smertepunkter. 

Høyden på innlegget er 10 mm, noe som gir nok høyde under hælen til at det oppleves som et mykt og behagelig innlegg, samtidig som tykkelsen på innlegget gir optimale forutsetninger for avlastning. Kilen plasserer også foten i en annen posisjon i skoen, den nye posisjonen flytter belastningen fremover, noe som igjen gir en naturlig redusert belastning over den problematiske hælen. Point Plus selges alltid per par og finnes i 4 ulike størrelser for å tilpasse avlastningssonen best mulig til fotens direkte smertepunkter. 

Undersiden er lett klebende for å sikre at hælkilen blir sittende i skoen under bruk.
Overdelen er laget av mykt og slitesterkt naturskinn som er lett å rengjøre og holde friskt.


StørrelseSkostørrelse
Small35-37
Medium 38-40
Large41-43
X-Large44-46

Hvordan lindrer Point Plus hælsporeproblemet mitt?
Point Plus har en avtakbar plugg som, i kombinasjon med kilens utforming og materiale, eksponerer smertepunktet under hælen slik at belastningen reduseres. Utformingen av kilen absorberer belastningen rundt problemområdet for å redusere smerter og problemer.

Jeg har bare problemer med høyre hæl, kan jeg bare bruke kilen på høyre fot?
Nei, kilen skal brukes parvis på både høyre og venstre, men på den hælen der du ikke har smerter, kan du la pluggen være på plass og legge trykk på kilen uten avlastning, noe som oppleves som mer behagelig.