Ryggstøtter | Rehaboteket

Ryggstøtter

Ryggstøtter og ryggbandasjer er spesifikke produkter som er spesielt utviklet og konstruert for å lindre smerter, støtte og avlaste korsryggen ved akutte eller gjentagne problemer med nederste del av ryggen.
En ryggstøtte kombinerer to hovedfunksjoner for å gi en effektiv støtte for ryggen; kompresjon og mekanisk støtte i form av stabiliserende skinner. Ryggstøttene og ryggbandasjene er alle laget av elastiske kompresjonsmaterialer med ulike former for stabiliserende skinner plassert over det smertefulle området i korsryggen.

Elastisk magebelte

Fleksibelt, elastisk magebelte for enkel avlastning. Magebeltets lave profil muliggjør bruk i alle sammenhenger.

379 kr
Stabiliserende holdningsbelte
Motvirker effektivt fremoverroterte skuldre og bidrar til en umiddelbar holdningskorrigering.
489 kr
Ryggstøtte Universal
Effektivt støtte for korsryggen i en smidig konstruksjon. En varmende ryggplate gir ekstra smertelindring
599 kr
ryggstotte_med_skinner
Ekstra stabil ryggstøtte for behandling av en smertefull rygg. To ekstra stabiliserende bånd gir individuell tilpasning
699 kr 999
holdningsvest

Holdningsvest EXTO™ er et helt unikt produkt som bidrar til bedre holdning. Holdningsvesten er fullt justerbar og kan brukes uten begrensninger.

999 kr
Ryggstøtte

Ryggstøtte LITE er et ekstremt smidig ryggkorsett med ekstra lav profil. Ryggkorsettet har stabiliserende skinner plassert i korsryggen, og ekstra stabiliserende bånd for optimal funksjon.

799 kr 949
holdningsstotte

Holdningsstøtte  DorsoLITE™ er en nyutviklet holdningsstøtte med ubegrensede muligheter for effektiv og kraftig korrigering av dårlig holdning.

539 kr
ryggpute

Anatomisk ryggpute for alle anledninger - på kontoret, i bilen eller i sofaen hjemme.

419 kr
Korsryggstøtte

Korsryggstøtte Lumbar er en allsidig ryggstøtte for ekstra støtte i nederste del av ryggen. Støtten er laget av minneskum for optimal tilpasning og komfort

349 kr

Stabiliserende ryggstøtte med seler produsert i et ekstremt pustende materiale som fungerer like godt på jobb en hel dag som ved fysisk arbeid hjemme

1 299 kr
ryggstotte_osteoporose

Ryggstøtte Lumback High kombinerer en holdningsstøtte for ekstra støtte av skuldre og brystrygg med en korsryggstøtte til korsryggen i en enkel og luftig konstruksjon

2 199 kr 2999
holdningsvest som er spesielt utviklet for kvinner

Enkel og smidig holdningsvest som er spesielt utviklet for kvinner. Vesten gir støtte til overkroppen, skuldrene og den øvre delen av ryggen, og er ekstremt enkel å bruke. 

649 kr
ryggstøtte holdning Beige

Ryggstøtte Lumback Stabil er en ryggstøtte av høy kvalitet. Den er laget av elastisk mikrofiber av beste kvalitet. 4 stabile ryggskinner plassert i korstryggen avlaster korsryggen på en effektiv måte. 

1 399 kr

Vi har markedets bredeste utvalg av ryggbandasjer og ryggstøtter som er spesielt utviklet for å gi støtte og avlaste korsryggen ved øm rygg og ryggsmerter, og du finner alltid flere alternative ryggstøtter og ryggbandasjer for problemene dine hos oss.
Ryggstøtter og ryggbandasjer er alle laget med en unik anatomisk passfor for å sikre en optimal funksjon og korrekt støtte for ryggen ved problemer. Den anatomiske passformen gir ryggstøttene en ekstremt lav profil over problemområdet, noe som gjør at støtten ikke vil synes under normale klær.
Ryggstøtter er laget for å gi ekstra lendestøtte for korsryggen, og bidrar ofte til en umiddelbar smertelindring ved problemer med smerter i nederste del av ryggen.
En støtte for ryggen er en velprøvd, effektiv og anerkjent behandlingsform ved tilbakevendende ryggproblemer. Ryggstøtter og ryggbandasjer bidrar ikke bare med støtte til ryggen, de gir også en lokal kompresjonseffekt over problemområdet, og visse modeller tilfører også varme i smerteområdet. Ryggstøtter og ryggbandasjer kan brukes i alle tilfeller uansett aktivitet eller mosjon, og fungerer like godt på arbeidsplassen som på treningsøkten.

Vi har markedets mest komplette utvalg av ryggstøtter og ryggbandasjer, og du vil alltid finne en løsning for dine problemer hos oss på Rehaboteket.

Alle våre støtter for ryggen er høyfunksjonelle ortopeditekniske hjelpemidler, ryggortoser og er CE-merket etter MDD klasse II a for å sikre korrekt funsjonalitet og kvalitet på produktene.
Det å kjøpe støtter for ryggen er ikke alltid like enkelt, så vil du ha hjelp til å kjøpe riktig modell ryggstøtte for akkurat dine problemer, kan du ringe vår produktrådgivningstjeneste på tlf. 23 96 33 86 hverdager mellom 9-16. Utenom disse tidene kan du sende oss en e-post til kundeservice@rehaboteket.no

Vi lagerfører alle vår ryggstøtter og ryggbandasjer i eget lager, og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag for å sikre at du får din behandlende og stabiliserende ryggstøtte hjem så raskt og effektivt som mulig.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og vi benytter oss av Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no