Knestøtte, Knebind, Knebandage, og Kneskinne | Rehaboteket

Knestøtte / knebandasje

Kneleddet er kroppens største og også mest skadeutsatte ledd. Skader i og rundt kneleddet har ofte med skader på kneleddets brusk, stabiliserende leddbånd, menisk eller dislokasjoner av kneskål eller kneledd å gjøre. Uansett problem og skade, kan en riktig knestøtte avlaste, stabilisere eller støtte kneleddet for normal funksjon i leddet, uten smerter. Med markedets bredeste utvalg av knestøtter har vi hos Rehaboteket alltid flere forskjellige alternative produkter ved problemer med et skadet, ustabilt kne. Trenger du hjelp med å finne riktig produkt for dine problemer, ikke nøl med å kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne det mest passende produktet for deg og dine problemer.

Knestøtten Genulastic Sport

Knestøtte Genulastic Sport for idrett og mosjon, med støtte av kneleddet og kneskålen i ett og samme produkt. 

 599 kr 
elastisk knestøtte

Anatomisk knestøtte med fleksible, myke skinner for ekstra kontroll og kompresjon av kneleddet 

 749 kr 
knestotte_crossfit

Knestøtte Active Plus er en ekstra tynn og smidig knestøtte, med unike justeringsmuligheter for ekstra støtte og kontroll

 1399 kr 
Knebandasje

Elastisk knebandasje for stabilitet og kompresjon av vonde kneledd. 

 299 kr 
Knestøtte Basic Sport
Knestøtte SRX for stabilitet og varme. Knestøtten har en unik anatomisk konstruksjon som sikrer optimal fiksering og komfort ved bruk.
 379 kr 
Knestøtte med hull
Knestøtte SRX med hull blottstiller patellaen helt ved problemer med smerte på, bak eller under kneskålen.
 389 kr 
Knebandasje
Knebandasje for lett stabilitet og avlastning av et smertefullt kne. Knebandasjen er laget av nrx med lav vekt og høy kompresjon.
 469 kr 
Knebandasje med hull
Knebandasje med hull over kneskål for avlastning og støtte av et smertefullt kneledd uten trykk over kneskålen
 489 kr 
Knestøtte Artrose Co-Tex Basic Artrose
Knestøtte CRX artrose ved artroseproblemer - stabilitet og avlastning ved kneleddsartrose
 699 kr 
knestotte

Knestøtte Pushcare Basic gir ekstra støtte og avlastning av kneleddet. Knestøttens unike konstruksjon gir mulighet for optimal tilpasning og enkel påtaking.

 999 kr 
knestotte med silikon

Knestøtte Co-Tex Patella kombinasjonsstøtte av kneledd og kneskål

 849 kr 
Knestøtte

Dynamics Plus er en avansert knestøtte med ekstra høy grad av støtte og stabilitet. Knestøtten egner seg for et bredt bruksområde ved generelle og spesifikke kneproblemer, som artrose, meniskskader og overbelastningsskader.  

 1199 kr 
knestotte_korsbandsskade
Knestøtte ved fremre korsbåndskade - kontroll og stabilitet av et ustabilt kneledd
 1749 kr 
Kneortose CoTex LIGA X
Kneortose for fremre korsbåndsskade ACL CoTEX LIGA X - optimal stabilitet ved korsbåndsskade. Kneortosen gir kontroll ved skade i fremre korsbånd
 2399 kr 
kneskinne_genuskill

Kneskinne for ekstra stabilitet, kontroll og smidighet ved korsbåndskader, leddbåndskader og ustabil kneledd

 2899 kr 
klneskinne_korsband

Kneskinne korsbånd PP3 - optimal stabilitet og kontroll av et ustabilt kne

 4999 kr 
kneskinne_ppfast

PP FAST er en unik innovativ kneskinne med ekstra stabilitet og kontroll av kneleddet ved korsbånds- og leddbåndsskader.

 5499 kr 
Knestøtte CoTex Basic Menisk
Knestøtte Menisk er spesielt utviklet for meniskskade. Knestøtten gir effektiv kompresjon og støtte for optimal funksjon.
 799 kr 
Knestøtte Stabil Menisk
Knestøtte Stabil Menisk med skinner gir stabilisering av meniskskader. 3D-tex materialet gir effektiv kompresjon over kneleddet.
 1399 kr 
Knestotte med skinner

Knestøtte med skinner for optimal stabilisering av et ustabilt kneledd ved leddbåndskader

 1299 kr 
knestøtte med skinner

Fleksibel knestøtte med skinner for ekstra stabilitet. Knestøtten har to stabile skinner plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for ekstra stabilitet.

 1399 kr 
Knestøtte Genum LIGHT med skinner
Kneortose Genum LIGHT med skinner er en effektiv knestøtte for stabilisering av et ustabilt kne ved f.eks. leddbåndskader eller artroseproblemer
 1599 kr 
Knestøtte Genum Light
Knestøtte omslagsortose - unik løsning for eldre personer med kneproblemer gir ekstremt enkel tilpasning og applisering over kneleddet.
 1249 kr 
Knestøtte med skinner

Knestøtte GenuFit er en ekstra stabil og spesielt smidig knestøtte, for effektiv stabilisering av et instabilt kneledd. Lav profil over leddet og kun 33 cm høyde.

 1999 kr 
kneortose ved artrose

Ekstremt smidig kneortose med en helt unik funksjon for ekstra støtte og avlastning av et smertefullt kneledd ved artroseproblematikk i leddet.

 1998 kr 
knestøtte artrose

Knestøtte GenuFit Artro er en ekstra stabil og samtidig fleksibel avlastende knestøtte for hverdagsbruk ved menisk og artroseproblematikk.

 2299 kr 
Knestøtte stabiliserende knestøtte
Stabiliserende knestøtte med to fleksible fjærende skinner og lett stabilisering av kneskål i samme knestøtte.
 949 kr 
Kneortose_skinner

Kneortose GenuFit LIGHT er en lett avlastende kneortose med doble fleksible skinner og ekstra stabiliserende bånd. GenuFit gir en ekstra støtte for et ustabilt kneledd.

 1449 kr 

Knestøtten GenuPlus er spesielt utviklet for å avlaste ved patellære problemer med smerte i, bak eller under kneskålen.

 1899 kr 
Knestøtte med skinner
Knestøtte SRX med skinner for sidestabilitet gir et skadet kne ekstra stabilitet. Knestøtte brukes ved problemer med ustabile kneledd som følge av f.eks. sideligamentskader
 1049 kr 
Knebeskyttelse omslagsortose skinner
Konstruert for enklest mulig påsetting over kneleddet med to sidestabiliserende skinner for optimal støtte.
 1599 kr 
knestøtte overstrekking

Knestøtte med skinner for stabilitet og enkel påføring. Knestøtten har to sidestabiliserende metallskinner plassert på inn- og utsiden

 1949 kr 
Knestøtte Løperkne

Knestøtte Løperkne ITB er en unik knestøtte for løperkne uten å påvirke kneleddets bevegelsesmønster.

 499 kr 
 SRX Knee strap
Knestøtte for hopperkne/jumper's knee - enkel og effektiv knee strap for avlastning av et smertefullt hopperkne
 359 kr 
schlatters_band
Condroband SRX er et effektivt knebånd for avlastning av schlatter, hopperkne og PFSS. Båndet sikrer optimal fiksering og funksjon
 389 kr 
schlattersknestotte_schlatters_band
Schlatters knestøtte Genum Patella er en helt unik knebeskyttelse spesielt utviklet for aktive barn mellom 8-15 år med Schlatters
 479 kr 
Stabil Schlatters knestøtte
Schlatters knestøtte stabil er en unik knestøtte for optimal avlasting av schlatters og kneskålrelaterte problemer.
 729 kr 

Schlatterbånd PSB er en kraftig, justerbar knestøtte for effektiv avlasting av schlatter og andre problemer relatert til kneskålen

 579 kr 
knestøtte schlatters

Knestøtte MB Schlatter er en helt unik kombinasjonsbeskyttelse for Schlatters sykdom med kombinert trykkavlastning og avlasting i én og samme støttebandasje.

 2199 kr 
hopperkne støtte

Knestøtte BOA® for hopperkne er en smidig og effektiv knestøtte for avlastning ved hopperkne og andre kneskålrelaterte problemer, for eksempel PFSS.

 899 kr 

Knestøtten Object er en ekstremt smidig kneskålstabiliserende knestøtte med ekstra pelott for spesifikk stabilisering av kneskålen ved bevegelse og belastning.

 599 kr 
Kneskålstabiliserende knestøtte
Knestøtte for stabilisering av kneskål ved kneskålluksasjon (patellaluksasjon) og sub.luksasjon
 649 kr 
Kneskålstabiliserende knestøtte - Patella Stabilizer
Knestøtte spesielt utviklet for optimal stabilitet ved patella luxasjon, dvs. kneskål ute av ledd. Den unike kneskålspelotte sikrer optimal funksjon.
 799 kr 
knestotte_kneskal

Knestøtte Patella Track er en ekstra stabil knestøtte for bedre støtte og kontroll av kneskålen i hele kneskålens bevegelsesomfang.

 1299 kr 
knestotte_patellaluksasjon_kneskalen

Knestøtte PatellaDyn er en ekstra stabil kneledd- og kneskålstabiliserende knestøtte med lateral pelott for ekstra kontroll.

 2299 kr 
Knestøtte Genum Patella med silikonpelotte
Knestøtte med silikonpelotte kombinerer støtte av kneleddet med en sirkulær silikonpute for støtte av kneskålen
 799 kr 
NovaCool kjøleesystem kne

Nedkjøling og kompresjon er en veldokumentert metode for å redusere hevelser i et ledd. NovaCool kombinerer begge egenskaper uavhengig av hvor du befinner deg.

 1199 kr 

Ekstra kjøleelement for kontinuerlig kjølebehandling med NovaCool knesystem.

 399 kr 
knestotte

Knestøtte SELF er en ultrasmidig knestøtte som gir ekstra kompresjon og smertelindring til kneet ved betennelser, hevelser og generelle knesmerter.

 399 kr 

Mer om Knestøtter

Kneleddet kan rammes av et stort antall skader som stiller høye krav til utvalget og sortimentbredden til en leverandør av knestøtter. Rehaboteket har det bredeste sortimentet av knebeskyttere og knestøtter på markedet, slik at vi alltid har best mulig løsning på kundenes problemer. Sortimentet er satt sammen av flere forskjellige parametere, og består i dag av rundt 70 forskjellige modeller av knestøtter, -ortoser og -beskyttere. Dette for at vi skal kunne tilby en funksjonell løsning på de vanligste skadene og problemene som oppstår i kneleddet. Alle modellene vi selger av støtter og ortoser er CE-merkede i henhold til MDD klasse II, som garanterer produktets sikkerhet og funksjon.

Vårt utvalg av knestøtter

Utvalget kan enkelt deles inn i forskjellige underkategorier av produkter som egner seg spesifikt til ulike problemer og skader
Knestøtte Basic – inkluderer enkle knestøtter for lett støtte og avlastning av kneleddet. Problemene kan være belastningsrelaterte smerter, hevelse og svak ustabilitet i kneleddet.
Knestøtte Stabil – er mer stabile modeller, som alle har forskjellige ytre, stabiliserende egenskaper, for eksempel fleksible fjæringskinner i metall- eller plastkompositt. Vi har også enda mer stabiliserende skinner laget av hardt, men formbart metall for ekstra effektiv stabilisering og avlastning av kneleddet. Skadene og problemene inkluderer ofte ustabilitet forårsaket av skader på kneleddbåndet og stabiliserende strukturer.
Knestøtte Korsbånd – korsbåndskader i kneleddet er en av de mest alvorlige strukturelle skadene i kneleddet, som ofte bringer med seg flere skader som leddbånd og menisk. En knestøtte for ligamentskade foran eller bak trenger funksjoner for både sidestabilitet, overstrekk og hyperekstensjon i samme støtte.
Knestøtte Patella (kneskål) – kneskålstabiliserende knestøtter har alle ulik funksjon for effektiv støtte og stabilisering av kneskålen ved problemer med mobilitet, ustabilitet eller dislokasjon av kneskålen. Støttene kan tilpasses, og justeres enkelt og effektivt for å optimalisere den individuelle tilpasningen av støtte på best mulig måte.
Kneskålavlastende Knestøtte  – er knestøtter som effektivt avlaster kneskålen og kneskålsenenes feste ved betennelser og belastningsrelaterte smerter. Problemene er ofte kneskålrelaterte som schlatter og PFSS. Alle avlastende knestøtter har justeringsmuligheter for å øke eller redusere avlastningen fullstendig, avhengig av aktivitet og problemer.
Overleggsortose - er spesialdesignet for å forenkle påtakingen av knestøtten over leddet. Mange eldre har ofte problemer med å trekke en knestøtte opp over foten. Enten på grunn av vansker med å bøye seg fremover, eller begrenset hånd- eller gripestyrke som gjør det vanskeligere å gripe eller dra opp knestøtten. En overleggsortose påføres på en enkel måte rundt kneleddet og gir ekstremt enkel påkledning. Overleggsortoser er tilgjengelige i flere forskjellige modeller for ekstra støtte, til avlastning av kneledd som ofte påvirkes av problemer med artrose eller slitasjegikt.

Rehaboteket – Vi hjelper deg med å finne riktig produkt!

Hos Rehaboteket er vi veldig klar over at det kan være vanskelig å finne riktig produkt til din spesifikke skade, og på grunn av det har vi jobbet frem flere forskjellige måter for å kunne hjelpe deg best mulig. Rehaboteket tilbyr alltid produktrådgivning, og har alltid en bemannet kundeservice via telefon for å kunne hjelpe deg best mulig med spørsmål eller bekymringer angående produkt eller produktvalg. Vårt sortiment er nøye utvalgt, og inkluderer i dag Nordens mest komplette utvalg av produkter for hele kroppen. Vi har alltid flere alternative knetøtter som gir deg som kunde flere alternativer til dine problemer.
Siden vi bare jobber med e-handel, er rask levering en ekstremt viktig del av vår virksomhet. Alle bestillinger som kommer inn før kl.16 blir alltid sendt samme dag. Innsatsen for å levere hurtig er til for våre kunders skyld, slik at du ikke må vente lenge på varene dine. Å få varen levert hjem lar deg vurdere produktet i fred og ro i hjemmemiljøet ditt, uten å måtte dra til et stressende shoppingmiljø.

Det viktigste for deg som kunde er muligheten til å prøve produktet før du bestemmer deg. Vi tilbyr alltid 45 dagers åpent kjøp, så du har tid til å vurdere produktet. Det eneste kravet for retur er at produktet er i samme stand som da du mottok det. Så prøv det, men vær forsiktig med produktet slik at det kan returneres eller byttes hvis du skulle ønske det. Vil du ha hjelp med å finne riktig knestøtte for deg og dine problemer? Ikke nøl med å ringe Rehabotekets bemannede kundeservice på 38 36 26 50, på hverdager mellom 9–16. Vi svarer også på e-post ved øvrige tidspunkter på spørsmål du sender til kundeservice@rehaboteket.no