Knestøtte til korsbåndsskade | Rehaboteket

Knestøtte til korsbåndsskade

Vi har markedets mest komplette utvalg av knestøtter til korsbåndskader og kneortoser, og du vil alltid finne en funksjonell løsning hos oss.
Korsbåndene i kneleddet skaper den såkalte passive kneleddsstabiliteten av kneleddet i bevegelsen forover og bakover, og bidrar også til sidestabilisering av kneleddet. Framre og bakre korsbånd bidrar til kneleddets stabilitet forover/bakover og motvirker overstrekking/overbøying av kneleddet. Ved valget av en knestøtte til korsbåndskade er det ytterst viktig at knestøtten kan tilfredsstille den skadedes behov for stabilitet og kontroll av kneleddet.

GenuDyn Novel kneskinne for korsbånds- og leddbåndsskade. Utrolig enkel å ta på, og gir optimal fiksering samt overlegen stabilitet og kontroll.  

7 999 kr

GenuDyn CI er en innovativ kneskinne som gir optimal bevegelseskontroll, stabilitet og tilpasningsevne ved korsbånds- og leddbåndsskader i kneleddet.

6 999 kr

PP4 er en unik kneskinne med ekstrem stabilitet og kontroll av kneleddet ved korsbånds- og leddbåndsskader.

5 999 kr
klneskinne_korsband

Kneskinne korsbånd PP3 - optimal stabilitet og kontroll av et ustabilt kne

5 499 kr
kneskinne
Kneskinne ATOM gir en ekstrem stabilitet og kontroll av et ustabilt kneledd. Skinnen har en ekstremt lav vekt på kun 550 g.
4 099 kr
Kneskinne ACL

Raptor kneskinne til bruk ved korsbåndskade er en unik "front-back" ortose for ekstra stabilitet av et ustabilt kneledd ved skader på korsbånd og leddbånd i kneleddet.

3 499 kr 4399

Kneskinne for ekstra stabilitet, kontroll og smidighet ved korsbåndskader, leddbåndskader og ustabil kneledd

2 899 kr
Kneortose CoTex LIGA X
Kneortose for fremre korsbåndsskade ACL CoTEX LIGA X - optimal stabilitet ved korsbåndsskade. Kneortosen gir kontroll ved skade i fremre korsbånd
2 099 kr
knestøtte overstrekking

Knestøtte med skinner for ekstra stabilitet og enkel påføring. Knestøtten har to sidestabiliserende metallskinner plassert på inn- og utsiden

1 949 kr
knestotte_korsbandsskade
Knestøtte ved fremre korsbåndskade - Optimal kontroll og stabilitet av et ustabilt kneledd
1 749 kr
NovaCool kjøleesystem kne

Nedkjøling og kompresjon er en veldokumentert metode for å redusere smerter og hevelser i et ledd. NovaCool kombinerer begge egenskaper uavhengig av hvor du befinner deg.

999 kr

Knebeskytter Pflexx er et helt unikt konsept for aktiv muskeloppbygning av kne- og lårmuskulaturen ved trening, etter skade, rehabilitering eller ved artrose i kneleddet

2 399 kr
Alle våre knestøtter og kneortoser til korsbåndskader er ortopeditekniske produkter som er høyfunksjonelle, stabile og har god kontroll.
Knestøtter til korsbåndskader har alltid sidestabiliserende skinner for ekstra stabilitet og kontroll av leddet. Sideskinnene har innovative ledd som gjør at fleksibiliteten i leddet ikke forstyrrer kneleddets normale bevegelsesmønster ved mosjon og aktivitet. Korsbåndstøttene er også utrustet med muligheter for å begrense bevegelsen i kneleddet for å motvirke eventuelle problemer med hyperekstensjon (overstrekking) eller hyperfleksjon (bøying) i kneleddet. Alle knestøtter for korsbånd har HyperEX-funksjonen som standard, og klarer å motvirke og begrense overbevegelighet i kneleddet.
Knestøtter til korsbåndsskader er også laget med semisirkulære båndsystemer for å gjøre individuell front/back-innfesting mulig. Båndene strammes individuelt foran og bak på knestøtten for optimal fiksering av knestøtten på kneleddet.
 
En kneortose for korsbånd er en ekstremt stabil knebeskyttelse ved korsbåndskader. Kneortosene er laget av svært stabile metallrammer for optimal kontroll av kneleddene ved større behov for støtte etter en korsbåndskade. Kneortoser for korsbånd har ekstra stabile uelastiske båndsystemer og tillater alltid fleksjons- og ekstensjonskontroll i leddsenteret for å tilpasse bevegelsen ved korsbåndskader.
Uansett om du leter etter en knestøtte eller kneortose for en korsbåndskade, så har vi på Rehaboteket alltid flere funksjonelle knestøtter for optimal kontroll etter en skade.
 
Vil du ha hjelp med å finne riktig knestøtte? Ikke nøl med å ringe vår kompetente kundeservice på tlf. 23 96 33 86.
Kundeservice er åpen på telefon mandag til fredag 9-16 eller på e-post til kundeservice@rehaboteket.no