Håndleddstøtter & håndleddsortoser | Rehaboteket

Håndleddstøtter & håndleddsortoser

Markedets største utvalg av anatomiske håndleddsstøtter og håndleddsortoser, spesielt utviklet for å behandle smerte i hånden og håndleddet. Håndleddsstøttene er konstruert for å effektivt behandle et smertefullt håndledd, takket være en unik kombinasjon av å stabilisere håndleddet og tilbakeføre det til en fordelaktig posisjon med mindre smerte. En håndleddsortose gir ofte ytterligere stabilisering av håndleddet ved kraftig smerte og problemer med håndleddet. Uansett om du velger håndleddsstøtte, håndleddsortose  eller håndleddsbandasje bidrar samtlige løsninger til ytterligere støtte og avlasting av hånd og håndledd.

ManuLastic er en innovativ håndleddsstøtte med en skinne for avlastning av et smertefullt håndledd. Produktet har trykkavlastende silikoninnlegg for ekstra støtte og avlastning

399 kr
Håndleddsortose
Håndleddsortose med en breiere, stivere plastskinne samt et ekstra stabiliserende bånd for ekstra stabilitet ved smertefullt håndledd.
439 kr
handleddsstotte_manulite

Manulite er en ekstra stabil, fullt justerbar og smidig håndleddsstøtte for støtte og avlastning av håndleddet. Tre skinner sikrer optimal avlastning.

699 kr
Håndleddsstøtte karpaltunnelsyndrom
Håndleddstøtte karpaltunnelsyndrom med skinne CTS for effektiv avlastning av håndleddet ved karpaltunnelsyndrom.
459 kr
Håndleddsstøtte ved leddgikt
Håndleddstøtte spesielt utviklet for deg med leddgikt. En stabiliserende skinne og ekstra lange borrelåser for å ta den på enkelt og smidig.
399 kr
Håndleddstøtte
Håndleddstøtte for stabilitet av smertefulle håndledd, støtten er spesielt godt egnet for racketsport, golf, gym eller turn.
199 kr
Håndleddstøtte
Vår bestselger! Håndleddstøtten Manex Basic er spesielt konstruert for effektiv stabilitet og kompresjon av et smertefullt håndledd.
389 kr
Håndleddsortose med tommelstøtte
Håndleddsortose med tommelstøtte for kombinert behandling av et smertende håndledd og tommelfingerledd.
449 kr
Håndleddstøtte

Håndleddstøtte med unik snørekonstruksjon som gjør tilpasningen svært enkel selv for personer med nedsatt gripeevne

549 kr

Oppgradera din eksisterende håndleddstøtte med et ekstra stabiliserende bånd

179 kr
Håndleddsstøtte med skinne
Håndleddsstøtte med formlaget dynamisk skinne for effektiv avlastning av et smertefullt håndledd
389 kr
Håndleddstøtte tastatur
Håndleddstøtte tastatur for bruk ved tennisarm, musearm samt f.eks. racketsporter med behov for et funksjonelt grep.
429 kr
hanske_ved_leddsmerter

IMAK er en unik hanske for smertelindring og økt bevegelighet ved leddsmerter i fingre og hånd.

339 kr

IMAK er en unik håndleddstøtte ved revmatiske smerter i håndledd og tommel. Det unike materialet gir lett støtte og lokal varme ved smerter og problemer i hånd og håndledd

299 kr

Artrosehanske i svart modell produsert i et mykt og kompresjonsgivende bomullsmateriale med Spandex for optimal funksjon

369 kr
Håndleddstøtte

Håndleddstøtte BOA for ekstra stabilitet med den unike BOA-teknologien

999 kr
Håndleddstøtte for tennis

Håndleddstøtte for alle med behov for ekstra støtte av håndleddene, kombinert med et normalt grep. Optimalt for tennis, golf, turnere, håndverkeren, eller for arbeid ved datamaskinen.

579 kr
støttebandasje håndledd tommel

Støttebandasje håndledd tommel BOA® med stabiliserende tommeldel er en ekstra stabil håndleddsstøtte med ekstremt enkel påsetting.

1 199 kr
Håndleddsstøtte

Ekstra stabil og smidig håndleddsstøtte med stabiliserende skinner plassert både på håndleddets over- og underside for ekstra støtte og kontroll.

699 kr
Hvileortose

Hvileortose Air-Soft Stabil er en ekstra stabil håndortose med mulighet for fri individuell tilpasning til håndledd, fingre og tommelens posisjon.

1 299 kr
Artrosehanske

Artrosehanske mot smerter, stivhet og opphovning i hender og fingre ved problemer med artrose.

369 kr

Samtlige håndleddsstøtter og håndleddsortoser har en stabiliserende skinne passert på innsiden av håndleddet, for å sikre ekstra støtte for hånden ved så vel daglig bruk som ved sport og mosjon.
Skinnen er laget av stabil og solid plast som er forformet for å passe til 95 % av de anatomiske forutsetningene. Skinnen kan også formes individuelt til håndleddet etter oppvarming.
Håndleddsstøttene kan enkelt settes på håndleddet takket være borrelås over håndbaken. Borrelåsen er plassert på grunnlag av optimal anatomisk passform, som minimerer trykk fra båndene og sikrer maksimal brukerkomfort. Alle håndleddsstøttene og håndleddsortosene lages i flere størrelser for å sikre best mulig funksjon og passform ved behov for støtte av hånden og håndleddet eller lindring av smerter.