Håndleddstøtter & håndleddsortoser | Rehaboteket

Håndleddstøtter & håndleddsortoser

Markedets største utvalg av anatomiske håndleddsstøtter og håndleddsortoser, spesielt utviklet for å behandle smerte i hånden og håndleddet. Håndleddsstøttene er konstruert for å effektivt behandle et smertefullt håndledd, takket være en unik kombinasjon av å stabilisere håndleddet og tilbakeføre det til en fordelaktig posisjon med mindre smerte. En håndleddsortose gir ofte ytterligere stabilisering av håndleddet ved kraftig smerte og problemer med håndleddet. Uansett om du velger håndleddsstøtte, håndleddsortose  eller håndleddsbandasje bidrar samtlige løsninger til ytterligere støtte og avlasting av hånd og håndledd.

handleddsstotte

ManuLastic er en innovativ håndleddsstøtte med en skinne for avlastning av et smertefullt håndledd. Produktet har trykkavlastende silikoninnlegg for ekstra støtte og avlastning

 499 kr 
Håndleddsortose
Håndleddsortose med en breiere, stivere plastskinne samt et ekstra stabiliserende bånd for ekstra stabilitet ved smertefullt håndledd.
 489 kr 
handleddsstotte_manulite

Manulite er en ekstra stabil, fullt justerbar og smidig håndleddsstøtte for støtte og avlastning av håndleddet. Tre skinner sikrer optimal avlastning.

 899 kr 
Håndleddsstøtte karpaltunnelsyndrom
Håndleddstøtte karpaltunnelsyndrom med skinne CTS for effektiv avlastning av håndleddet ved karpaltunnelsyndrom.
 459 kr 
Håndleddsstøtte ved leddgikt
Håndleddstøtte spesielt utviklet for deg med leddgikt. En stabiliserende skinne og ekstra lange borrelåser for å ta den på enkelt og smidig.
 429 kr 
Håndleddstøtte
Håndleddstøtte for stabilitet av smertefulle håndledd, støtten er spesielt godt egnet for racketsport, golf, gym eller turn.
 339 kr 
Håndleddstøtte
Håndleddstøtten Manex Basic er spesielt konstruert for effektiv stabilitet og kompresjon av et smertefullt håndledd.
 449 kr 
Håndleddsortose med tommelstøtte
Håndleddsortose med tommelstøtte for kombinerte problemer i håndledd og tomme
 479 kr 
Håndleddstøtte

Håndleddstøtte med unik snørekonstruksjon som gjør tilpasningen svært enkel selv for personer med nedsatt gripeevne

 549 kr 
Håndleddsstøtte med skinne
Håndleddsstøtte med formlaget dynamisk skinne for effektiv avlastning av et smertefullt håndledd
 399 kr 
Håndleddstøtte tastatur
Håndleddstøtte tastatur for bruk ved tennisarm, musearm samt f.eks. racketsporter med behov for et funksjonelt grep.
 429 kr 

IMAK er en unik håndleddstøtte ved problemer i håndledd og tommel. Det unike materialet gir lett støtte og lokal varme ved smerter og problemer i hånd og håndledd

 419 kr 
artrosehanske_sort

Artrosehanske i svart modell produsert i et mykt og kompresjonsgivende bomullsmateriale med Spandex for optimal funksjon

 389 kr 
Håndleddstøtte

Håndleddstøtte BOA for ekstra stabilitet med den unike BOA-teknologien

 1099 kr 
Håndleddstøtte for tennis

Håndleddstøtte for alle med behov for ekstra støtte av håndleddene, kombinert med et normalt grep. Optimalt for tennis, golf, turnere, håndverkeren, eller for arbeid ved datamaskinen.

 599 kr 
støttebandasje håndledd tommel

Støttebandasje håndledd tommel BOA® med stabiliserende tommeldel er en ekstra stabil håndleddsstøtte med ekstremt enkel påsetting.

 1199 kr 
Håndleddsstøtte

Ekstra stabil og smidig håndleddsstøtte med stabiliserende skinner plassert både på håndleddets over- og underside for ekstra støtte og kontroll.

 799 kr 
Artrosehanske

Artrosehanske mot stivhet og opphovning i hender og fingre ved problemer 

 389 kr 
handleddsstotte_self

Ekstremt smidig håndleddstøtte med høy grad av kompresjon for et smertefullt håndledd

 389 kr 
håndleddstøtte med skinne

Dynamics er en ekstra stabil og slitesterk håndleddstøtte med såkalt DUAL-skinne for justerbar støtte og avlasting til et smertefullt håndledd.

 599 kr 
handleddsstotte_for_karpaltunnelsyndrom

Håndleddsstøtte for avlastning ved problemer med karpaltunnelsyndrom, kan brukes på dagen og om natten

 899 kr 
håndleddsstøtte

Den perfekte håndleddsstøtten for daglig bruk. Kombinert kompresjon, avlastning med overlegen komfort

 539 kr 
Håndleddstøtte DeQuervain

Håndleddstøtte med termoplast utviklet for seneskinnebetennelse De Quervains

 649 kr 
artrosehanske_artrose_hand

Artrosehanske Active - ekstra godt gep ved stivhet och artrose i fingrene og hand

 399 kr 

Håndleddstøtter & håndleddsortoser

Hovedfunksjonen til en håndleddsstøtte er å avlaste håndleddet fra smertefulle bevegelser, eller å stabilisere håndleddet ved skade.
Alle håndleddsbeskyttere, håndleddsstøtter og håndleddsortoser har en stabiliserende skinne plassert på innsiden av håndleddet for ekstra støtte til hånden ved daglig bruk, så vel som i idrett og trening. Skinnen er laget av en stabil, sprekkfri plast som er preformet for å kunne passe til 95 % av alle anatomiske forutsetninger. Skinnen kan også formes individuelt etter håndleddet etter oppvarming hvis mer støtte eller tilpasning er nødvendig. Håndleddsbeskyttere kan enkelt brukes over håndleddet takket være borrelåsbånd på baksiden av hånden. Borrelåsbåndene på håndleddsbeskytteren er plassert i henhold til en optimal anatomisk passform som minimerer tykkelsen på båndene og sikrer optimal brukerkomfort. Alle støtter til håndleddet og håndleddsortoser produseres i flere størrelser for å sikre best mulig funksjon og passform ved behov for støtte til hånd, håndledd og smertelindring.

Ulike modeller av håndleddsstøtter og håndleddsbeskyttelser

Det finnes flere forskjellige modeller for håndleddsortoser og håndleddsstøtter med forskjellige stabiliserings- og avlastningsfunksjoner. Modellene er designet for å kunne håndtere spesifikke situasjoner og miljøer som krever varierende grader av stabilitet og avlastning.
Den vanligste konstruksjonen av håndleddstøtter er med et elastisk materiale med en forhåndsformet plastskinne. De elastiske materialene er med på å øke komprimeringsgraden rundt det smertefulle håndleddet. Kompresjonen i håndleddstøtten motvirker effektivt hevelse i håndleddet, noe som vanligvis alltid påvirker bevegelsen i håndleddet. De mer stabile modellene av håndleddstøtter har lengre skinner og forskjellige båndsystemer for mer effektiv stabilisering av håndleddet. Stabile modeller har alltid lengre skinner som går høyere oppover overarmen. Jo lengre skinnen er, jo mer avlastning kan den gi. For å bidra til mer stabilitet har de mer stabile håndleddstøttene hardere plastkomposittskinner eller aluminiumsskinner med mindre dynamikk, noe som holder håndleddet mer effektivt i en funksjonell avlastningsposisjon. Når det er behov for mer håndleddsbeskyttelse, brukes ofte materialkombinasjoner med mindre elastisitet for forbedret fiksering og støtte rundt håndleddet. Den reduserte elastisiteten gir økt fiksering rundt håndleddet og skaper en mer stabil håndleddsstøtte for omfattende problemer som gir stødig avlastning. De mest stabile håndleddstøttene kombinerer såkalte DUAL-skinner som er plasserte både på innsiden av håndleddet og over baksiden av håndleddet i en såkalt DUAL-stilling. To skinner gir alltid den høyeste graden av stabilitet, og er vanligvis laget av mindre elastiske materialer for å redusere muligheten for bøying og strekking av håndleddet.

Riktig håndleddsstøtte avhengig av aktivitet

Valget av håndleddstøtte bestemmes vanligvis etter ønsket grad av stabilitet, men vårt brede og komplette utvalg av håndleddsstøtter og håndleddsortoser har du muligheten til å ta aktivitet og belastningsmønstre i betraktning i tillegg. Til daglig bruk fungerer en standardmodell med skinnen plassert på innsiden av håndleddet vanligvis veldig godt, men under spesielle aktiviteter som arbeid innen håndverk, sport og trening med utstyr i hånden, sykling etc. kan skinnen i håndflaten forstyrre det normale, funksjonelle grepet. Dette kan føre til at håndleddstøtten ikke fungerer så godt som du ønsker. I disse tilfellene er det fordelaktig å velge en håndleddsstøtte med skinnene plassert i andre konfigurasjoner, for å unngå at skinnen eller skinnene forstyrrer det normale grepet.
Mange bruker håndleddsstøtter og håndleddsortoser også om natten. Slike modeller har samme funksjon som en vanlig støtte, men er laget av mykere materiale for ikke å gnage mot huden mens du sover. Det finnes også håndleddstøtter i form av en nattskinne som i en luftigere konstruksjon avlaster, stabiliserer og posisjonerer håndleddet om natten. Hvis det er behov for maksimal avlastning og stabilisering av håndleddet, for eksempel etter gipsing eller når det er behov for mer omfattende støtte, finnes det ekstra lange skinner som effektivt stabiliserer og til en viss grad immobiliserer håndleddet midlertidig.
Uansett behov for håndleddstøtte eller håndleddsortose, har vi i Rehaboteket alltid en funksjonell løsning for skader og problemer med håndleddet.
 

Rehaboteket – Vi hjelper deg med å finne riktig produkt!

Hos Rehaboteket er vi veldig klar over at det kan være vanskelig å finne riktig produkt til din spesifikke skade, og på grunn av det har vi jobbet frem flere forskjellige måter for å kunne hjelpe deg best mulig. Rehaboteket tilbyr alltid produktrådgivning, og har alltid en bemannet kundeservice via telefon for å kunne hjelpe deg best mulig med spørsmål eller bekymringer angående produkt eller produktvalg. Vårt sortiment er nøye utvalgt, og inkluderer i dag Nordens mest komplette utvalg av produkter for hele kroppen. Vi har alltid flere alternative håndleddsstøtter som gir deg som kunde flere alternativer til dine problemer.
Siden vi bare jobber med e-handel, er rask levering en ekstremt viktig del av vår virksomhet. Alle bestillinger som kommer inn før kl.16 blir alltid sendt samme dag. Innsatsen for å levere hurtig er til for våre kunders skyld, slik at du ikke må vente lenge på varene dine. Å få varen levert hjem lar deg vurdere produktet i fred og ro i hjemmemiljøet ditt, uten å måtte dra til et stressende shoppingmiljø. Det viktigste for deg som kunde er muligheten til å prøve produktet før du bestemmer deg. Vi tilbyr alltid 45 dagers åpent kjøp, så du har tid til å vurdere produktet. Det eneste kravet for retur er at produktet er i samme stand som da du mottok det. Så prøv det, men vær forsiktig med produktet slik at det kan returneres eller byttes hvis du skulle ønske det. Vi lagerfører alle våre produkter i eget lager, og sender alle bestillinger som blir gjort innen kl. 15 samme dag, for å sikre at du får tommelstøtten du har bestilt så kjapt og effektivt som mulig.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og vi benytter oss av Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kunne kjenne deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no
Vil du ha hjelp med å finne riktig håndleddsstøtte for deg og dine problemer? Ikke nøl med å ringe Rehabotekets bemannede kundeservice på 38 36 26 50.
Vi svarer også på e-post ved øvrige tidspunkter på spørsmål du sender til kundeservice@rehaboteket.no

Vi på Rehaboteket tilbyder markedets mest komplette udvalg af håndleddsstøtter, og vi har flere alternativer at tilbyde. På denne måde har du mange valgmuligheder og kan lettere finde det rigtige produkt baseret på dine specifikke behov.
Alle produkter er CE-mærkede ortopædtekniske produkter MDD klasse I. CE-mærket er en sikkerhed for dig som kunde og sikrer optimal funktion og kvalitet. Med et komplet sortiment af støtte til en smertefuld tommel vil du altid kunne finde en funktionel løsning hos os på Rehaboteket.