Hælkopp TaluFIT | Rehaboteket
haelkopp_talufit haelkopp_for_barn haelkopp_severs_sykdom

Hælkopp TaluFIT

  •  269 kr 

Ekstra støtdempende og stabiliserende hælkopp for generelle hælsmerter, Severs sykdom, hælspore, plantar fasciitt og hælputeforstyrrelser.

Les mer

  • Unik GRID-konstruksjon for optimal støtdemping
  • Gir ekstra støtte og avlasting av hælen
  • Optimal konstruksjon til sport og mosjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Hælkoppen TaluFIT er en nyutviklet hælkopp for hælsmerter hos både voksne og barn. Hælkoppen er lagd av en formstabil polymer som bidrar til ekstra effektiv støtdemping og avlasting i kombinasjon med forbedret stabilisering av en smertefull hæl. TaluFIT gir smertelindring ved generelle hælsmerter, plantar fasciitt, hælspore, hælputeforstyrrelser og hælsmerter hos barn, som Severs sykdom eller apofysitt.
Hælkopp TaluFIT har en helt unik støtabsorberende design som består av individuelle GRID-celler som dekker hele hælens kontaktflate, 35 celler på modellene for voksne og 21 celler på hælkoppen for barn. GRID-celler er støtabsorberende formstabile kvadratiske celler som effektivt bidrar til ekstra støtdemping og øker stabiliteten rundt hele hælbenet. Den bakre kanten av hælkoppen er konstruert med seks forsterkede GRID-celler, for ytterligere å forbedre støtdempingen av hælområdet som vanligvis utsettes for ekstra belastning i form av den kraftige hælisettingen på hælens bakre parti.
TaluFITs anatomiske passform kombinert med stabiliseringskonstruksjonen gir effektiv støtte rundt hele ytterkanten av hælen rundt hælbenet. Design og funksjon er spesielt viktig ved smerter og hælputeforstyrrelser. Ved hælputeforstyrrelser "flyter hælputen" ut på sidene av hælen, noe som vanligvis resulterer i nedsatt dempefunksjon. TaluFIT gir en komplett og effektiv støtte for innsiden og utsiden av hælen samt hele hælens bakre parti. Dette hindrer effektivt hælputen i å bli trykt utover. Ved smerte og problemer forårsaket av hælspore eller plantar fasciitt, gir Grid-konstruksjonen under hælen en myk og avlastende opplevelse for en normal og smertefri belastning.
De kvadratisk inndelte GRID-cellene gir også effektiv avlasting av smertepunktet under hælbenet ved problemer med både hælspore (midt under hælbenet) og plantar fasciitt (smerte på innsiden av hælens fremre kant)

Bruk taluFIT-hælkoppen ved
- Generelle hælsmerter
- Hælputeforstyrrelser og fat pad-syndrom
- Hælspore med belastningsrelatert smerte
- Plantar fasciitt
- Hælsmerter hos barn (apofysitt, Severs sykdom)
- Haglunds hæl

Hælkoppen er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser basert på både kroppsvekt og størrelse på hælbein.
De forskjellige størrelsene sikrer at hælkoppen følger hælens anatomi på best mulig måte, og bidrar ytterligere til å øke stabiliseringen og støtten rundt en smertefull hæl.
Hælkoppen kan enkelt flyttes mellom forskjellige sko og plasseres enten rett i skoene inn mot skoens hælkappe, eller rett mot foten under strømpen slik at hælkoppen sitter enda bedre.
TaluFIT rengjøres enkelt med lunkent vann. Tørk av med en tørr klut.


StørrelseVekt
Small / BarnUnder 50 kg
MediumUnder 80 kg
LargeOver 80 kg

Spørsmål. Hvordan vasker jeg hælkoppene mine?
Svar. Hælkoppene er veldig enkle å ta vare på og holde rene, alt du trenger å gjøre er å skylle koppene med lunkent vann og la dem lufttørke før bruk.

Spørsmål. Hvordan skal hælkoppen brukes?
Svar. Hælkoppene fungerer alltid best hvis de brukes i en sko med god stabilitet. Fordelen med en stabil sko er at den som regel alltid har en kraftig hælkappe, noe som betyr at hælkappen gir ytterligere støtte til både hælkoppen og hælbenet. Hælkoppen kan plasseres fritt i skoen eller under strømpen for at koppen skal sitte enda sikrere på plass mot hælbenet.

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

1

Avlasting

4

Varme

1