Om oss | Rehaboteket

Om oss

Rehaboteket - Norges ledende Rehab Apotek på nett!

Vi gjør vårt beste for å at våre kunder skal være 100 % fornøyde!
Rehaboteket.no tilbyr markedets mest funksjonelle produkter samt personlig service i form av produktrådgivning per e-post eller telefon. 
Vi utvider jevnlig vårt utvalg av støtter for å alltid kunne tilby et komplett utvalg av produkter for de beste resultatene. Produktsortimentet er nøye utvalgt og består kun av produkter av høyeste kvalitet og funksjon.

Rehaboteket.no har oppstått gjennom mange års kunnskap innen ortopediteknologi, idrett og ortosebehandling av skader.
Vår virksomhet startet opp i begynnelsen av januar 2012, og vi har allerede rukket å hjelpe et titusentalls kunder på det nordiske markedet med unike produkter for å forbedre deres velferd.
Per dags dato selger vi til hele Norden gjennom rehaboteket.dk, rehaboteket.fi , rehaboteket.se og rehaboteket.de.
 
Våre leverandører er utelukkende anerkjente produsenter av ortopedtekniske produkter av høyeste kvalitet og funksjonalitet.
DeRoyal Industries har hovedkontor i Knoxville, TN, USA.
MediRoyal AB har hovedkontor i Stockholm, Sverige.
Active Ancle har hovedkontor i Indiana, USA.
Tulis Medi-Dyne har hovedkontor i USA.
Kinesio har hovedkontor i Georgia, USA.
PlusPoint har hovedkontor i Chiasso, Sveits. 

Vi i Rehaboteket har nøye valgt ut våre produkter slik at vi kan dekke et bredt spekter av ulike skader.
Per dags dato har vi omtrent 300 ulike produkt på lageret vårt i Stockholm, og har et tett samarbeid med Bring for rask og pålitelig levering.
Rehaboteket er nettsiden for deg hvor valgene er enklere, servicen bedre og sluttresultatet mer effektivt. Vi vil alltid strebe for at våre kunder blir fornøyde og får den hjelpen de trenger, som med for eksempel smertelindring, stabilitet eller avlastning for den aktuelle skaden.

Vi vet at det kan være vanskelig å finne rett produkt for dine problem.
Rehaboteket.no tilbyr Norges største sortiment av behandlende produkter, slik at vi alltid kan tilby rett produkt for dine problem.

Som en del av vår serviceorganisasjon, kan vi være behjelpelig med spørsmål og problemer. Vi har markedets med kompetente kundeservice som du alltid kan nå!
I våre normale kontortider; mandag til fredag fra 09.00 til 16.00 kan du nå oss på telefon, og utenfor kontortidene er vi tilgjengelig på e-post.
 
Ring oss på 38 36 26 50 i våre åpningstider; mandag fra 09.00 til 16.00 och tisdag til fredag fra 09.00 til 13.00, eller send oss en e-post på kundeservice@rehaboteket.no
Legg ved ditt telefonnummer hvis du sender oss en e-post, så ringer vi deg tilbake dersom vi trenger ytterligere informasjon angående ditt problem.
 
Dine spørsmål er viktige for oss!
KJENN DEG TRYGG NÅR DU HANDLER HOS REHABOTEKET.NO
ANGRERETT - ÅPENT KJØP - SIKKER E-HANDEL - FRI FRAKT - RASK LEVERING

Firmaopplysninger:
Rehaboteket
c/o Athene Vat Services AS
Postboks 4691 Nydalen
0405 Oslo, Norge 
Org No / VAT: NO 916 118 759 MVA