Tennisalbuestøtte | Rehaboteket

Tennisalbuestøtte

Ved betennelsessmerter oppleves ofte en støtte for tennisalbue som direkte smertelindrende i bruk.
En avlastende støtte for tennisalbue settes alltid over underarmen ca. 5 cm nedenfor smertepunktet i tennisalbuen, og bidrar til effektiv avlasting av betennelsen ved problemer med tennisalbue. Støtte ved tennisalbue kan brukes uten begrensninger og skal med fordel brukes når man utsetter håndleddene for tunge aktiviteter. Støttene er smidige produkter som ikke tar nevneverdig plass under klærne, noe som innebærer at de kan brukes når man ønsker.
Albuestøtte tennisalbue

Albuestøtte tennisalbue for effektiv avlastning og varmebehandling av en smertefull tennisalbue, golfalbue eller musearm

429 kr
Støttebandasje til tennisalbue

Tennisalbuestøtte PRO er en ekstra stabil albuestøtte, spesielt utviklet for effektiv lindring av tennisalbue, golfalbue og musearm.

299 kr 449
tennisalbuestotte

Tennisalbuestøtten Dynamics Epi, markedets mest utviklede støtteprodukt for kombinert vibrasjonsreduksjon og avlasting av tennisarm og golfarm

799 kr 999
tennis_og_golfalbuebandasje

EpiGrip Plus er en ekstra fleksibel og justerbar tennis- og golfalbuebandasje for avlastning av en smertefull albue

499 kr
Albuebandasje for tennisalbue

Albuebandasjen tennisalbue med to silikonputer for effektiv avlastning ved smertefulle albuer ved tennisalbue og golfalbue

499 kr
Spenne for tennisalbue
Spenne til tennisalbue-Epicon er en anatomisk spenne med ulike avlastningsmuligheter for optimal smertelindring ved tennisalbue og golfalbue
389 kr
albuestøtten

Albuestøtten SELF er et nytt og ultrasmidig produkt som gir ekstra kompresjon og smertelindring til albueleddet ved smerter, betennelser og hevelser. 

279 kr 349
Tennisalbuestropp

EpiC er en ekstra smidig og avlastende albuestropp for effektiv avlasting av lokale betennelser i albuen, som tennisalbue, golfalbue eller musearm.

419 kr
Tennisalbuebandasje

Tennisalbuebandasjen er et smidig bånd med lave profil over albuen for effektiv avlastning av tennis-, golf- og musearm.
 

269 kr
Albuebeskytter

Smidig og pustende albuebeskytter til avlastning av tennisalbue, golfalbue og musearm

459 kr
Epikondylittbandasje

Effektiv, nøyaktig og målrettet avlastning ved epikondylitt, tennisalbue eller golfalbue. 

699 kr
albuestropp_for_tennisalbue

EpiSYS albuestropp for tennisalbue er et helt unikt system for behandling av tennisalbue. Systemet kombinerer avlastning og kuldebehandling ved problemer med tennisalbue.

949 kr
Håndleddsstøtte

Ekstra stabil og smidig håndleddsstøtte med stabiliserende skinner plassert både på håndleddets over- og underside for ekstra støtte og kontroll.

699 kr
albuestotte_ved_tennisalbue

Dynamics Plus, dobbeltavlastende albuestøtte som brukes ved tennisalbue, golfalbue og musearm. Produktet gir dobbeltsidig avlastning for best mulig funksjon og effekt

639 kr
Det finnes hovedsakelig to ulike modeller tennisalbuestøtter; avlastende og støttende.
En avlastende støtte for tennisalbue settes alltid over underarmens øvre del, ca. 5 cm nedenfor smertepunktet i tennisalbuen. En tennisalbuestøtte minsker belastingen fra hånden i de betente senefestene ved tennisalbuen.
 
Støttende tennisalbuestøtter gir støtte og kompresjon over hele albueleddet. Støtten for tennisalbuen utgjøres av albuestøttens kompresjon og materiale. En støtte for tennisalbue hjelper til med å øke sirkulasjonen i tennisalbuen.
Kombinerte tennisalbuestøtter gir både støtte  og stbilitet i albueleddet, i kombinasjon med ulike avlastende fuksjoner for effektiv avlasting av betennelsen ved problemer med tennisalbue.
Alle våre tennisalbuebeskyttelser og støtter for tennisalbue er høyfunksjonelle ortopeditekniske hjelpemidler, og er CE-merkede etter MDD klasse II a for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene.
 
Vi lagerfører alle støtter for tennisalbue i eget lager, og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag, for å sikre at du får produktene dine hjem så raskt som mulig.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og benytter oss av Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kjenne deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no