Tennisalbuestøtte | Rehaboteket

Tennisalbuestøtte

Ved betennelsessmerter oppleves ofte en støtte for tennisalbue som direkte smertelindrende i bruk.
En avlastende støtte for tennisalbue settes alltid over underarmen ca. 5 cm nedenfor smertepunktet i tennisalbuen, og bidrar til effektiv avlasting av betennelsen ved problemer med tennisalbue. Støtte ved tennisalbue kan brukes uten begrensninger og skal med fordel brukes når man utsetter håndleddene for tunge aktiviteter. Støttene er smidige produkter som ikke tar nevneverdig plass under klærne, noe som innebærer at de kan brukes når man ønsker.
Albuestøtte tennisalbue

Albuestøtte tennisalbue for effektiv avlastning og varmebehandling av en smertefull tennisalbue, golfalbue eller musearm

429 kr
Albuebandasje for tennisalbue

Albuebandasjen tennisalbue med to silikonputer for effektiv avlastning ved smertefulle albuer ved tennisalbue og golfalbue

499 kr
Spenne for tennisalbue
Spenne til tennisalbue-Epicon er en anatomisk spenne med ulike avlastningsmuligheter for optimal smertelindring ved tennisalbue og golfalbue
389 kr
Håndleddsortose
Håndleddsortose med en breiere, stivere plastskinne samt et ekstra stabiliserende bånd for ekstra stabilitet ved smertefullt håndledd.
439 kr
Tennisalbuebandasje

Tennisalbuebandasjen er et smidig bånd med lave profil over albuen for effektiv avlastning av tennis-, golf- og musearm.
 

269 kr
Støttebandasje til tennisalbue

Unikt bandasje for tennis-, golf- og musearm. Den justerbare og unike silikonputen sikrer deg optimal avlastning ved problemer.
 

449 kr
Epikondylittbandasje

Effektiv, nøyaktig og målrettet avlastning ved epikondylitt, tennisalbue eller golfalbue. 

699 kr
Håndleddsstøtte

Ekstra stabil og smidig håndleddsstøtte med stabiliserende skinner plassert både på håndleddets over- og underside for ekstra støtte og kontroll.

699 kr
handleddsstotte_manulite

Manulite er en ekstra stabil, fullt justerbar og smidig håndleddsstøtte for støtte og avlastning av håndleddet. Tre skinner sikrer optimal avlastning.

799 kr

EpiSYS albuestropp for tennisalbue er et helt unikt system for behandling av tennisalbue. Systemet kombinerer avlastning og kuldebehandling ved problemer med tennisalbue.

949 kr
tennis_og_golfalbuebandasje

EpiGrip Plus er en ekstra fleksibel og justerbar tennis- og golfalbuebandasje for avlastning av en smertefull albue

499 kr

Smidig og pustende albuebeskytter til avlastning av tennisalbue, golfalbue og musearm

459 kr
albuestøtten

Albuestøtten SELF er et nytt og ultrasmidig produkt som gir ekstra kompresjon og smertelindring til albueleddet ved smerter, betennelser og hevelser. 

349 kr
Tennisalbuestropp

EpiC er en ekstra smidig og avlastende albuestropp for effektiv avlasting av lokale betennelser i albuen, som tennisalbue, golfalbue eller musearm.

319 kr 419
Det finnes hovedsakelig to ulike modeller tennisalbuestøtter; avlastende og støttende.
En avlastende støtte for tennisalbue settes alltid over underarmens øvre del, ca. 5 cm nedenfor smertepunktet i tennisalbuen. En tennisalbuestøtte minsker belastingen fra hånden i de betente senefestene ved tennisalbuen.
 
Støttende tennisalbuestøtter gir støtte og kompresjon over hele albueleddet. Støtten for tennisalbuen utgjøres av albuestøttens kompresjon og materiale. En støtte for tennisalbue hjelper til med å øke sirkulasjonen i tennisalbuen.
Kombinerte tennisalbuestøtter gir både støtte  og stbilitet i albueleddet, i kombinasjon med ulike avlastende fuksjoner for effektiv avlasting av betennelsen ved problemer med tennisalbue.
Alle våre tennisalbuebeskyttelser og støtter for tennisalbue er høyfunksjonelle ortopeditekniske hjelpemidler, og er CE-merkede etter MDD klasse II a for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene.
 
Vi lagerfører alle støtter for tennisalbue i eget lager, og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag, for å sikre at du får produktene dine hjem så raskt som mulig.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og benytter oss av Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kjenne deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no