Hælsporekile avlastning av hælspore
Hælsporekile hælspore Hælsporekile Hælsporekile

Hælsporekile avlastning av hælspore

  •  229 kr 

Spesielt utviklet hælsporekile for avlaste smerteområdet ved hælsporen, VEP-materialet bidrar til optimal støtdemping ved belastning.  

Les mer

  • Avlasting ved hælspore
  • Effektiv smertefrihet ved belastning
  • Produsert av VEP for best mulig støtdemping
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Hælsporekile for enkel og effektiv avlasting av smertefull hælspore.

Hælsporekilen avlaster og demper støt for en smertefull hæl effektivt gjennom dens unike konstruksjon og materiale.
Hælsporekilen er utviklet for å forminske belastningen over smertepunkter og for å ta opp mesteparten av belastningen rundt hælen uten berøring av hælsporens smertende område. 
Hælsporekilen er høre- og venstredesignet for å kunne gi en effektiv avlastning også på innsiden av kilen for avlastning av plantar fasciit.
Legg hælsporekilen direkte i skoen og flytt den mellom samtlige sko for bedre støtdemping og effektiv avlastning.
Kilen har en klebrig overflate som hindrer den fra å bevege seg rundt i skoen. Om kilen blir skitten og mister som klebrige overflate kan den vaskes med lunkent vann og mild såpe. Hælsporekilen skal brukes parvis for å motvirke skjev belastning.

En normal dag belastes dine føtter med tusentalls kilo.
Under normale forutsetninger takler føttene dette, men ved skade kreves det tiltak for raskt å komme tilbake til normal aktivitet og funksjon. Rehabotekets fotprodukter er produsert for å effektivt avlaste, stabilisere eller biomekanisk balansere foten. De ulike produktene er utviklet for å gi en høy funksjon gjennom demping og komfort og er produsert av VEP - Viskoelastisk polymer, et gelèlignende materiale med høy støt- og trykkdemping. Støtbølgen fra underlaget absorberes av materialet og kan da ikke forplante seg opp gjennom foten. Dette fører til merkbart mindre belastning på fot og legg. VEP er også tilstrekkelig formstabilt for å gi en effektiv stabilisering og avlastning av smertende områder  som f.eks. hælspore og plantar fasciit.


StørrelseSkostørrelse
Small35 - 39
Medium40 - 43
Large44 - 46