Epikondylittbandasje | Rehaboteket

Epikondylittbandasje

Et epikondylittbånd eller en epikonylittbandasje er avlastende produkter for behandling av epikondylitt. Epikondylitt kalles ofte for golf-eller tennisalbue, og er en smertetilstand i albuens inn- eller utside, kalt medial/lateral epikondylitt.

tennis_og_golfalbuebandasje

EpiGrip Plus er en ekstra fleksibel og justerbar tennis- og golfalbuebandasje for avlastning av en smertefull albue

499 kr

Smidig og pustende albuebeskytter til avlastning av tennisalbue, golfalbue og musearm

459 kr

EpiSYS albuestropp for tennisalbue er et helt unikt system for behandling av tennisalbue. Systemet kombinerer avlastning og kuldebehandling ved problemer med tennisalbue.

949 kr
Spenne for tennisalbue
Spenne til tennisalbue-Epicon er en anatomisk spenne med ulike avlastningsmuligheter for optimal smertelindring ved tennisalbue og golfalbue
389 kr
Tennisalbuestropp

EpiC er en ekstra smidig og avlastende albuestropp for effektiv avlasting av lokale betennelser i albuen, som tennisalbue, golfalbue eller musearm.

319 kr 419
Støttebandasje til tennisalbue

Unikt bandasje for tennis-, golf- og musearm. Den justerbare og unike silikonputen sikrer deg optimal avlastning ved problemer.
 

449 kr
Tennisalbuebandasje

Tennisalbuebandasjen er et smidig bånd med lave profil over albuen for effektiv avlastning av tennis-, golf- og musearm.
 

269 kr
Albuebandasje for tennisalbue

Albuebandasjen tennisalbue med to silikonputer for effektiv avlastning ved smertefulle albuer ved tennisalbue og golfalbue

499 kr
Epikondylittbandasje

Effektiv, nøyaktig og målrettet avlastning ved epikondylitt, tennisalbue eller golfalbue. 

699 kr
NovaCool kjølesystem albue

NovaCool er et unikt kompresjonssystem med kjølebehandling for smerter i albuen. NovaCool fungerer like bra ved betennelsesproblematikk som for eksempel tennisalbue og idrettsskader i albuen.

799 kr
Håndleddsortose
Håndleddsortose med en breiere, stivere plastskinne samt et ekstra stabiliserende bånd for ekstra stabilitet ved smertefullt håndledd.
439 kr
Håndleddstøtte tastatur
Håndleddstøtte tastatur for bruk ved tennisarm, musearm samt f.eks. racketsporter med behov for et funksjonelt grep.
429 kr
albuestøtten

Albuestøtten SELF er et nytt og ultrasmidig produkt som gir ekstra kompresjon og smertelindring til albueleddet ved smerter, betennelser og hevelser. 

349 kr
Vi har markedets største utvalg av epikonylittbandasjer spesielt utviklet for avlasting av tennisalbue, musearm og golfalbue, og her finner du alltid flere alternative produkter for optimal behandling av det vonde albueleddet. Epikondylittbåndene er alle laget for å virke optimalt uten å forstyrre albuens naturlige bevegelser. Epikondylittbandasje eller epikondylittspenne kan brukes uansett aktivitet, og fungerer like godt på kontoret som ved mosjon eller trening.
Vi har markedets mest komplette utvalg av epikondylittspenner og epikondylittbandasjer, og du finner alltid en løsning hos oss på Rehaboteket.
Alle våre epikondylittbandasjer og epikondylittbånd er høyfunksjonelle ortopeditekniske hjelpemidler, og er CE-merkede etter MDD klasse II a for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene.
Vi lagerfører alle våre epikondylittbandasjer i eget lager, og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag, for å sikre at du får produktene du har bestilt hjem så raskt som mulig.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og benytter oss av Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kjenne deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no