Epikondylittbandasje | Rehaboteket

Epikondylittbandasje

Et epikondylittbånd eller en epikonylittbandasje er avlastende produkter for behandling av epikondylitt. Epikondylitt kalles ofte for golf-eller tennisalbue, og er en smertetilstand i albuens inn- eller utside, kalt medial/lateral epikondylitt.

Albuebeskytter

Smidig og pustende albuebeskytter til avlastning av tennisalbue, golfalbue og musearm

 479 kr 
Spenne for tennisalbue
Spenne til tennisalbue-Epicon er en anatomisk spenne med ulike avlastningsmuligheter for tennisalbue og golfalbue
 389 kr 
Tennisalbuestropp

EpiC er en ekstra smidig og avlastende albuestropp for effektiv avlasting av tennisalbue, golfalbue eller musearm.

 419 kr 
Støttebandasje til tennisalbue

Tennisalbuestøtte PRO er en ekstra stabil albuestøtte, spesielt utviklet for tennisalbue, golfalbue og musearm.

 479 kr 
Tennisalbuebandasje

Tennisalbuebandasjen er et smidig bånd med lave profil over albuen for effektiv avlastning av tennis-, golf- og musearm.
 

 339 kr 
Albuebandasje for tennisalbue

Albuebandasjen tennisalbue med to silikonputer for effektiv avlastning ved tennisalbue og golfalbue

 599 kr 
Epikondylittbandasje

Effektiv, nøyaktig og målrettet avlastning ved epikondylitt, tennisalbue eller golfalbue. 

 699 kr 
NovaCool kjølesystem albue

NovaCool er et unikt kompresjonssystem med kjøle for albuen. NovaCool fungerer like bra ved betennelsesproblematikk som for eksempel tennisalbue og idrettsskader i albuen.

 1199 kr 
albuestøtten

Albuestøtten SELF er et nytt og ultrasmidig produkt som gir ekstra kompresjon og smertelindring til albueleddet ved smerter, betennelser og hevelser. 

 419 kr 
Tennisalbuestøtte

Tennisalbuestøtten Dynamics Epi, markedets mest utviklede støtteprodukt for kombinert vibrasjonsreduksjon og avlasting av tennisarm og golfarm

 1199 kr 
albuestotte_ved_tennisalbue

Dynamics Plus, dobbeltavlastende albuestøtte som brukes ved tennisalbue, golfalbue og musearm. Produktet gir dobbeltsidig avlastning for best mulig funksjon og effekt

 899 kr 
albuestotte

TheraGO albuestøtte er en elastisk støtte for tennis- og golfalbue med kombinert kompresjon og avlastning

 629 kr 
Massagepistol Mini

Kompakt og kraftig massasjepistol for muskelmassasje med lav vekt og enkel bruk uansett hvor du er.

 999 kr  1299
Vi har markedets største utvalg av epikonylittbandasjer spesielt utviklet for avlasting av tennisalbue, musearm og golfalbue, og her finner du alltid flere alternative produkter for optimal behandling av det vonde albueleddet. Epikondylittbåndene er alle laget for å virke optimalt uten å forstyrre albuens naturlige bevegelser. Epikondylittbandasje eller epikondylittspenne kan brukes uansett aktivitet, og fungerer like godt på kontoret som ved mosjon eller trening.
Vi har markedets mest komplette utvalg av epikondylittspenner og epikondylittbandasjer, og du finner alltid en løsning hos oss på Rehaboteket.
Alle våre epikondylittbandasjer og epikondylittbånd er høyfunksjonelle ortopeditekniske hjelpemidler, og er CE-merkede etter MDD klasse II a for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene.
Vi lagerfører alle våre epikondylittbandasjer i eget lager, og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag, for å sikre at du får produktene du har bestilt hjem så raskt som mulig.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og benytter oss av Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kjenne deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no