Kneskinner | Rehaboteket

Kneskinner

Knebeskyttelse med skinner er stabile knestøtter spesielt konstruert for å gi kneleddet ekstra stabilitet. En kneskinne har alltid to sideplasserte skinner laget av metall, Skinnene er plassert på ut- og innsiden av kneleddet over området for indre og ytre knebåndskade i leddet. Kneleddets sidestabilitet utgjøres av leddets indre leddbånd (MCL) og det ytre leddbåndet (LCL), som sitter på inn- og utsiden av kneleddet.

kneskinne_genuskill

Kneskinne for ekstra stabilitet, kontroll og smidighet ved korsbåndskader, leddbåndskader og ustabil kneledd

 2899 kr 
klneskinne_korsband

Kneskinne korsbånd PP3 - optimal stabilitet og kontroll av et ustabilt kne

 4999 kr 
kneskinne_ppfast

PP FAST er en unik innovativ kneskinne med ekstra stabilitet og kontroll av kneleddet ved korsbånds- og leddbåndsskader.

 5499 kr 
knestøtte artrose

Knestøtte GenuFit Artro er en ekstra stabil og samtidig fleksibel avlastende knestøtte for hverdagsbruk ved menisk og artroseproblematikk.

 2299 kr 
Knestøtte med skinner

Knestøtte GenuFit er en ekstra stabil og spesielt smidig knestøtte, for effektiv stabilisering av et instabilt kneledd. Lav profil over leddet og kun 33 cm høyde.

 1999 kr 
kneortose ved artrose

Ekstremt smidig kneortose med en helt unik funksjon for ekstra støtte og avlastning av et smertefullt kneledd ved artroseproblematikk i leddet.

 1998 kr 
Knestøtte Genum LIGHT med skinner
Kneortose Genum LIGHT med skinner er en effektiv knestøtte for stabilisering av et ustabilt kne ved f.eks. leddbåndskader eller artroseproblemer
 1599 kr 
Kneortose CoTex LIGA X
Kneortose for fremre korsbåndsskade ACL CoTEX LIGA X - optimal stabilitet ved korsbåndsskade. Kneortosen gir kontroll ved skade i fremre korsbånd
 2399 kr 
knestotte_korsbandsskade
Knestøtte ved fremre korsbåndskade - kontroll og stabilitet av et ustabilt kneledd
 1749 kr 
Kneortose_skinner

Kneortose GenuFit LIGHT er en lett avlastende kneortose med doble fleksible skinner og ekstra stabiliserende bånd. GenuFit gir en ekstra støtte for et ustabilt kneledd.

 1449 kr 
Knestøtte Genum Light
Knestøtte omslagsortose - unik løsning for eldre personer med kneproblemer gir ekstremt enkel tilpasning og applisering over kneleddet.
 1249 kr 
Knestotte med skinner

Knestøtte med skinner for optimal stabilisering av et ustabilt kneledd ved leddbåndskader

 1299 kr 
Knestøtte Stabil Menisk
Knestøtte Stabil Menisk med skinner gir stabilisering av meniskskader. 3D-tex materialet gir effektiv kompresjon over kneleddet.
 1399 kr 
Knestøtte stabiliserende knestøtte
Stabiliserende knestøtte med to fleksible fjærende skinner og lett stabilisering av kneskål i samme knestøtte.
 949 kr 
knestøtte med skinner

Fleksibel knestøtte med skinner for ekstra stabilitet. Knestøtten har to stabile skinner plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for ekstra stabilitet.

 1399 kr 
Ved skader på det indre eller ytre leddbåndet i kneleddet oppleves ofte kneleddet som ustabilt. En kneortose med skinne bidrar effektivt til å øke funksjonen og stabiliteten i kneleddet etter en skade. Knebeskyttelsen med skinner bidrar også effektivt til økt kompresjon over leddet, og motvirker eventuell opphovning som ofte oppstår sammen med leddbåndsskader i kneleddet.
 
Vi har markedets største utvalg av kneskinner, og du finner alltid en funksjonell og stabil løsning hos oss på Rehaboteket.
 
Våre ulike knestøtter med skinner kombinerer forskjellige typer skinner for optimal kontroll og stabilitet.
De ulike skinnene i knebesskytterne er dobbelledende skinner laget av en kombinasjon av duraluminium og rustfritt stål. Skinnene gir ekstra stabilitet i kneleddet i henhold til behov og krav etter en leddbånddskade i leddet. Knebeskyttelsene og kneortosene med skinner møter behov og krav for ekstra stabilitet etter leddbåndsskader.
 
Alle våre kneskinner er høyfunksjonelle ortopeditekniske hjelpemidler, og CE-merket etter MDD klasse II a for å sikre korrekt funksjonalitet og kvalitet.
 
Vi lagerfører alle våre kneskinner i eget lager, og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag for å sikre at du får dine kneskinner hjem raskt og effektivt.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og vi benytter oss av Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kjenne deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no