Ankelstøtte & ankelbeskyttelse | Rehaboteket

Ankelstøtte & ankelbeskyttelse

Ankelstøtter og ankelbeskyttelser er stabiliserende produkter for å øke stabiliteten i ankelen etter skade. Ankelforstuinger oppstår når ankelleddet presses utenfor sitt normale bevegelsesomfang, og medfører ofte strukturskader på de ytre leddbåndene i ankelen. En instabil og skadet ankel innebærer ofte tilbakevendende problemer med forstuinger og vridninger, og en ankelstøtte er ofte løsningen på problemet.

ankelstotte

Ankelstøtte med ekstra stropper - diskrete profil i trangere sko

285 kr 379

MalleoLITE er en ekstremt smidig ankelstøtte som kombinerer kompresjon og justerbar støtte for økt stabilitet og minsket opphovning

399 kr

SELF er en ekstra effektiv ankelstøtte med høy grad av kompresjon for optimal funksjon og støtte til ankelen.

319 kr 389
Ankelstøtte 8 band
Enkel og effektiv ankelstøtte for hverdagsstabilisering av en ustabil ankel.
199 kr 259
ankelstotte_med_ekstra_band

Ankelstøtte med ekstra stabiliserende bånd er en smidig ankelstøtte for effektiv hverdagsstabilisering av en instabil ankel.

279 kr 319
Ankelstøtte
Ankelstøtte for stabilisering av en ustabil ankel med ekstra lav profil
479 kr
Ankelstøtte BOA
Anatomiskt ankelstøtte konstruert for optimal stabilisering og tilpasning etter overtråkk eller leddbåndskader
599 kr
Ankelstøtte Wraptor
En av markedets mest stabile og mest innovative ankelstøtter for indre og ytre ustabile leddbåndskader i ankelen.
589 kr
Ankelstøtte Armis

Ankelstøtte Armis er en ekstremt fleksibel ankelstøtte med en unik konstruksjon for ekstra støtte og kontroll av en forstuet fot.

549 kr
Active Ankle Ankelstøtte
Active Ankle - den klassiske ankelstøtten med effektiv stabilitet for en ustabil ankel.
679 kr
ankelstøtte

Ankelstøtte Safety S2 er et helt unikt produkt med markedets mest effektive støtte, tar minimalt med plass i skoene, og påvirker ikke ankelleddets bevegelsesevne

799 kr

Ekstra fotplate til Safety S2 for bruk av ankelstøtten i ulike sko

169 kr
ankelortose_gymnastikk

Ankelortose Kicx er spesielt utviklet for å støtte ankelen ved barfottrening som f.eks. gymnastikk, dans og kampsport.

769 kr

Ekstra stabilitet i kombinasjon med en ekstremt smidig utforming gjør at MalleoGrip til indre og ytre ankelskader passer for alle idretter og aktiviteter

699 kr
ankelstøtte
Optimal kompresjon over en skadet ankel eller ved hevelser. Ekstra silikonputer reduserer hevelser effektivt.
529 kr
Ankelortose
Kombinerer optimal kompresjon med ekstra stabilitet og silikonputer som reduserer hevelse effektivt.
599 kr
Ankelstøtte med skinner AIR
Ankelstøtte med skinner AIR kombinerer kompresjon med ekstra stabilitet for en akutt skadet ankel.
469 kr
ankelstøtte

Recover er en stabil ankelstøtte for akutte ankelskader, og ved en skadet og ustabil ankel med behov for effektiv stabilisering og avlastning

499 kr

Ekstra stabil ankelstøtte som støtter funksjonell rehabilitering av en akutt skadet ankel på best mulig måte. Støtten kan brukes rett etter en akutt skade i hele rehabiliteringsperioden

799 kr
Ankelortose

Ankelortose PushO er en ekstra stabil ankelortose som er enkel å bruke ved behov for ekstra støtte og stabilitet ved kronisk ustabil ankel, og ved behov for avlasting av artrose i ankelen.

1 099 kr
hjelpemiddel_ved_droppfot

Unik hjelpemiddel ved problemer med droppfot. Droppfotskinne løfter forfoten effektivt ved problemer med droppfot

999 kr

Ankelstøtte MalleoFIT er en kompresjonsgivende ankelstøtte som brukes ved smerter i ankelledd, mellomfot, vrist eller ved akillesbetennelse

369 kr
En støtte for ankelen øker stabiliteten for ankelleddet både til hverdags og ved aktiviteter.
Ankelbeskyttelsene er alle høyfunksjonelle produkter for en optimal stabilisering av en ustabil eller skadet ankel.
For at ankelbeskyttelser skal fungere ved høyintensiv idrett, skal ankelbeskyttelsen være laget av uelastiske materialer for å gi best mulig støtte for ankelen ved ekstreme belastninger.
De uelastiske materialene over leddet har ingen fleksibilitet, noe som innebærer at ankelbeskyttelsen gir en rigid støtte ved risiko for vridning eller forstuing.
 
Når man skal velge en ankelstøtte, stilles det høye krav til produkt og funksjon for å sikre at produktet effektivt motvirker skader og gir tilstrekkelig støtte.
Rehaboteket tilbyr et komplett utvalg ankelbeskyttelser og ankelstøtter, både til hverdagsbruk og bruk ved høyintensiv idrett med ekstreme påvirkninger av leddet.
Vårt totale utvalg av ankelstøtter, ankelleddsortoser og ankelbeskyttelser dekker alle behov for beskyttelse og støtte etter en ankelskade.
Akutt ankelortose er en ekstra stabil ankelleddsortose som kombinerer ekstra stabilitet med optimal kompresjon av ankelleddet etter en skade. Den beste ortosen for ankelen skal være enkel å sette på foten, og gi effektiv støtte og kompresjon av et nylig skadet ankelledd.
 
Ankelbeskyttelse og ankelstøtte er produkter for daglig bruk, som gir en lett støtte av ankelleddet for å motvirke vridninger av ankelen ved belastning.
Elastisk ankelleddsortose med høy kompresjonsgrad bidrar til å stabilisere ankelen på en effektiv måte, og samtidig motvirke opphovning av leddet ved normal bruk og aktivitet. En elastisk ankelleddsortose tar minimalt med plass i skoene, men motvirker opphovning på en effektiv måte.
Ankelbeskyttelse/ankelstøtte gir ekstra effektiv stabilisering av en skadet eller instabil ankel ved aktivitet og idrett. Ankelbeskyttelsen er konstruert for å motvirke store leddutslag, og bidrar effektivt til ekstra støtte. En ankelbeskyttelse skal kunne tilpasses individuelt for best mulig funksjon og stabilisering av det korrekte området i ankelleddet.
Med vårt komplette utvalg av ankelstøtter har vi alltid en løsning ved forstuinger, uansett om det er en akutt skade eller daglige problemer med svake eller hovne ankler. En ustabil ankel innebærer ofte tilbakevendende problemer med forstuinger og vridninger, og en ankelstøtte er ofte løsningen på problemet. Ankelstøtten motvirker effektivt de skadlige leddutslagene som strekker leddbåndene i ankelen, men tillater bevegelser innenfor normalt bevegelsesmønster for leddet. Vi tilbyr markedets mest komplette utvalg av stabile ankelbeskyttelser av høyeste kvalitet og funksjonalitet.