Knestøtte til meniskskade | Rehaboteket

Knestøtte til meniskskade

Meniskens hovedfunksjon er å fungere som en aktiv støtdemper ved aktivitet og bidra til den passive leddstabiliteten i kneleddet. Meniskskader er en av de mest vanlige årsakene til smerte i kneleddet. Ved idrettsaktiviteter er meniskskader et vanlig forekommende kneproblem.

Knestøtte CoTex Basic Menisk
Knestøtte Menisk er spesielt utviklet for meniskskade. Knestøtten gir effektiv kompresjon og støtte for optimal funksjon.
 799 kr 
Knestøtte

Dynamics Plus er en avansert knestøtte med ekstra høy grad av støtte og stabilitet. Knestøtten egner seg for et bredt bruksområde ved generelle og spesifikke kneproblemer, som artrose, meniskskader og overbelastningsskader.  

 1199 kr 
knestøtte med skinner

Fleksibel knestøtte med skinner for ekstra stabilitet. Knestøtten har to stabile skinner plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for ekstra stabilitet.

 1399 kr 
Knestøtte Stabil Menisk
Knestøtte Stabil Menisk med skinner gir stabilisering av meniskskader. 3D-tex materialet gir effektiv kompresjon over kneleddet.
 1399 kr 
knestotte_crossfit

Knestøtte Active Plus er en ekstra tynn og smidig knestøtte, med unike justeringsmuligheter for ekstra støtte og kontroll

 1399 kr 
Kneortose_skinner

Kneortose GenuFit LIGHT er en lett avlastende kneortose med doble fleksible skinner og ekstra stabiliserende bånd. GenuFit gir en ekstra støtte for et ustabilt kneledd.

 1449 kr 
Knestøtte stabiliserende knestøtte
Stabiliserende knestøtte med to fleksible fjærende skinner og lett stabilisering av kneskål i samme knestøtte.
 949 kr 
Knestotte med skinner

Knestøtte med skinner for optimal stabilisering av et ustabilt kneledd ved leddbåndskader

 1299 kr 
Knestøtte Genum LIGHT med skinner
Kneortose Genum LIGHT med skinner er en effektiv knestøtte for stabilisering av et ustabilt kne ved f.eks. leddbåndskader eller artroseproblemer
 1599 kr 
knestøtte artrose

Knestøtte GenuFit Artro er en ekstra stabil og samtidig fleksibel avlastende knestøtte for hverdagsbruk ved menisk og artroseproblematikk.

 2299 kr 
Knestøtte med skinner
Knestøtte SRX med skinner for sidestabilitet gir et skadet kne ekstra stabilitet. Knestøtte brukes ved problemer med ustabile kneledd som følge av f.eks. sideligamentskader
 1049 kr 
Skadene utløses og forårsakes av direkte vridningsskade ved kraftig belastning av kneleddet kombinert med vridning i leddet, men kan også forårsakes av omfattende bøyinger i kneleddet.
Skader på den indre menisken er ca. 4 ganger mer vanlig enn skader på den ytre menisken.
Den indre menisken sitter sammen med det indre leddbåndet og skades ofte også ved indre leddbåndsskader.
En knestøtte til meniskskade er spesielt konstruert for å avlaste, stabilisere og støtte kneleddet ved skader på menisken. Knestøtten skal stabilisere og avlaste kneleddet både ved normal daglig bruk og også ved fysisk aktivitet. Knestøtte til meniskskade er også spesielt konstruert for å motvirke opphovning i kneleddet. Knestøtten er laget av et høykompresjonsmateriale som effektivt bidrar til økt kompresjon over leddet og dermed motvirker opphovning lokalt i leddet. Hovning i et ledd forårsaker alltid redusert bevegelighet, noe som ofte påvirker kneleddets bevegelse ved meniskskade. 
Det finnes ulike knestøtter til meniskskader som på en mer effektiv måte bidrar til ekstra støtte og stabilisering ved problemer. En kneortose for meniskskade er f.eks. en mer stabil ortose, og bidrar effektivt til ekstra god støtte ved meniskskader.
Vi tilbyr flere ulike knestøtter til meniskskader, alt fra enkle knestøtter for lettere skader, til kneortoser for ekstra støtte og avlastning ved mer alvorlig meniskskade.
En meniskskade er ofte lokalt smertefull i det indre og ytre leddutspringet på kneleddets inn- og utside. Våre meniskstøtter har en unik konstruksjon med en ekstra komprimerende meniskpute som bidrar til økt kompresjon i det lokale området på leddet. Meniskputen er laget av et viskoelastisk skum som effektivt former seg etter kneleddets inn- og utside.
 
Knestøttene til meniskskader finnes i flere modeller med ulike funksjoner og stabilitetsklasser:
  • Knestøtte menisk Basic - bidrar til ekstra høy kompresjon av kneleddet, kombinert med ekstra støtte. Knestøtten har to fleksible fjærskinner for lett ekstra stabilisering.
  • Knestøtte menisk Stabil -  gir samme kompresjon av leddet som knestøtte Basic, men har to ekstra stabiliserende skinner for ytterligere stabilisering av kneleddet ved meniskskade.
  • Kneortose CoTEX LIGHT - er en ekstra stabil knestøtte som ofte velges på grunn av ekstra gode stabiliserende egenskaper. En kneortose til meniskskade brukes ofte ved omfattende instabilitetsproblemer ved meniskskade.
Vi har markedets bredeste utvalg av knestøtter, knebeskyttelser og kneortoser til meniskskader, og du finner alltid en funksjonell knestøtte for behandling av meniskskader hos oss