Tommelortose & tommelstøtte | Rehaboteket

Tommelortose & tommelstøtte

Tommelortose, tommelstøtte eller tommelskinne er alle behandlende støtter for tommelen ved smerte og problemer.
Tommelstøttens anatomiske passform sikrer optimal funksjon og avlastning ved behov for støtte av tommelen.

Tommelortose kort modell
Tommelortose for effektiv stabilisering og avlastning ved smerte eller artrose i tommelen for ekstra effektiv avlastning og støtte.
239 kr
Tommelstøtte CMC

Tommelstøtte CMC er en ekstra stabil støtte for tommelen ved problemer og smerter forårsaket av tommelbase-artrose i CMC 1 leddet.

549 kr

Rizogrip er en helt ny type tommelstøtte for effektiv avlastning og støtte til en smertefull tommel. Tommelstøttens formbare V-skinne gir ekstra effektiv støtte og avlastning

479 kr 599
Tommelortose lang modell
Tommelortose for ekstra støtte av en smertende tommel. Tommelortose kombinerer ekstra avlastning av tommelen og støtte for håndleddet
289 kr
Tommelstøtte med skinne

En ekstra stabil tommelstøtte med fleksibel fjærskinne for avlastning og støtte til en smertefull tommel. 

299 kr

IMAK er en unik håndleddstøtte ved revmatiske smerter i håndledd og tommel. Det unike materialet gir lett støtte og lokal varme ved smerter og problemer i hånd og håndledd

299 kr
tommelstotte_ucl-skade

Ekstra stabil tommelstøtte for effektiv stabilisering av en forstuet eller instabil tommel med leddbåndsskade, for eksempel skitommel. Tommelstøtten kan enkelt tilpasses for en mer effektiv stabilitet.

649 kr
Håndleddsortose med tommelstøtte
Håndleddsortose med tommelstøtte for kombinert behandling av et smertende håndledd og tommelfingerledd.
449 kr
støttebandasje håndledd tommel

Støttebandasje håndledd tommel BOA® med stabiliserende tommeldel er en ekstra stabil håndleddsstøtte med ekstremt enkel påsetting.

1 199 kr
tommelstøtte_handleddstotte

Effektiv kombinasjonsstøtte for behandling av smertefull tommel, samt behov for ekstra støtte rundt håndleddet. 

329 kr

Forsterk støtten av håndleddet i din eksisterende tommelortose. Det 30 mm tykke båndet fungerer til alle våre tommelstøtter

129 kr

ManuLastic er en innovativ håndleddsstøtte med en skinne for avlastning av et smertefullt håndledd. Produktet har trykkavlastende silikoninnlegg for ekstra støtte og avlastning

399 kr

De ulike modellene av tommelstøtter bidrar til ekstra stabilitet ved behov for støtte av tommelen, f.eks. ved artrose i tommelbasen eller smerte og betennelse i selve tommelen.
Tommelortosene med skinne bidrar til ekstra stabilitet med en fleksibel metallskinne plassert over tommelens utside. Tommelstøttene med skinner er laget av elastiske materialer, og skinnen er laget av et fleksibelt metall som former seg etter tommelens konturer. Alle tommelstøttene har borrelås for enkel og smidig påsetting og optimal støtte av tommelen ved problemer.
Tommelstøtten lages i flere ulike størrelser for å sikre best mulig støtte og komfort ved langvarig bruk og ytterligere behov for støtte av tommelen.
Rehaboteket har et komplett utvalg av tommelstøtter og tommelortoser for behandling av smertefulle tomler ved f.eks. artroseproblemer.