Albuebeskyttere & albuestøtter | Rehaboteket

Albuebeskyttere & albuestøtter

Albuebeskyttere og albuestøtter er produkter som er konstruert for å behandle smertetilstander, hevelser og betennelser i albueleddet. Vi har markedets bredeste utvalg av albuebeskyttere spesielt utviklet for tennisalbue, musearm, golfalbue og hevelser i albuen, og du finner alltid flere alternative produkter som sikrer et optimalt resultat for det vonde albueleddet ditt. Våre anatomiske albuestøtter bidrar til avlastning, lokal kompresjon og lokal varmebehandling av et smertefullt albueledd. Albuestøttene er laget med en anatomisk passform, og er konstruert for å virke optimalt uten å forstyrre albuens bevegelser. Albuebeskyttelsene og -støttene kan brukes uansett aktivitet, og fungerer like godt på kontoret som ved mosjon eller trening.

albuestotte
Elastisk albuestøtte universal
299 kr

Smidig og pustende albuebeskytter til avlastning av tennisalbue, golfalbue og musearm

459 kr
tennis_og_golfalbuebandasje

EpiGrip Plus er en ekstra fleksibel og justerbar tennis- og golfalbuebandasje for avlastning av en smertefull albue

399 kr 499
Spenne for tennisalbue
Spenne til tennisalbue-Epicon er en anatomisk spenne med ulike avlastningsmuligheter for optimal smertelindring ved tennisalbue og golfalbue
389 kr
Tennisalbuebandasje

Tennisalbuebandasjen er et smidig bånd med lave profil over albuen for effektiv avlastning av tennis-, golf- og musearm.
 

269 kr
Støttebandasje til tennisalbue

Unikt bandasje for tennis-, golf- og musearm. Den justerbare og unike silikonputen sikrer deg optimal avlastning ved problemer.
 

449 kr

EpiSYS albuestropp for tennisalbue er et helt unikt system for behandling av tennisalbue. Systemet kombinerer avlastning og kuldebehandling ved problemer med tennisalbue.

949 kr
Albuestøtte tennisalbue

Albuestøtte tennisalbue for effektiv avlastning og varmebehandling av en smertefull tennisalbue, golfalbue eller musearm

429 kr
Albuebandasje

Albuebandasje laget av varmende og stabiliserende NeoTex for optimal funksjon.

299 kr
Albuebandasje for tennisalbue

Albuebandasjen tennisalbue med to silikonputer for effektiv avlastning ved smertefulle albuer ved tennisalbue og golfalbue

499 kr
Albuestøtte med skinner
Ekstra stabil albuestøtte motvirker effektivt forstrekking av albueleddet, og tillater full justering og tilpassing for optimal funksjon.
1 399 kr
Albuestøtte

Albuestøtte Pusmed gir en effektiv støtte for en overstrukket albue. Albuestøttens unike justerbare konstruksjon gir en optimal individuell tilpasning på en enkel måte.

1 799 kr
Albuebeskytter Håndball

Albuebeskytter håndball er spesielt utviklet for håndballspillerens høye krav til støtte og støtdemping uten at det påvirker bevegelsen

399 kr
albueortose for behandling av ulnarisklemming

Unik albueortose for behandling av ulnaris nervekompresjon i albueleddet. Ulnarisstøtten kan brukes både dag og natt, og motvirker bøying av albuen.

989 kr

Tynn, smidig og lett varmende albuestøtte for revmatiske smerter, opphovning og smerter i albuen. Det unike materialet støtter og varmer effektivt ved smerte og stivhet.

299 kr

Albuestøtten SELF er et nytt og ultrasmidig produkt som gir ekstra kompresjon og smertelindring til albueleddet ved smerter, betennelser og hevelser. 

299 kr 349

EpiC er en ekstra smidig og avlastende albuestropp for effektiv avlasting av lokale betennelser i albuen, som tennisalbue, golfalbue eller musearm.

289 kr 419

Våre anatomiske albuestøtter bidrar til avlastning, lokal kompresjon og lokal varmebehandling for et smertefullt albueledd.
Våre albuestøtter og albuebeskyttere finnes i flere ulike modeller med følgende primærfunksjoner:

  • Avlastende albuestøtte gir effektiv avlastning av for eksempel betente senefester ved tennisalbue, golfalbue og musearm.
  • Stabiliserende albuebeskytter stabiliserer albueleddet og bidrar til ekstra støtte
  • Beskyttende albuestøtter er beskyttelse med ulike former for støtdemping og beskyttende puter
  • Komprimerende albuestøtter er albuestøtter med høy grad av kompresjon for å effektivt avlaste og motvirke hevelser
  • Albuebeskyttelser for overbevegelighet er albuebeskyttelser som effektivt stabiliserer albueleddet og motvirker overstrekking av leddet ved problemer med hypermobilitet

Albuestøttene er alle laget med en unik anatomisk passform, og er konstruert for å fungere optimalt uten å forstyrre albuens naturlige bevegelser. Albuebeskyttelsene og albuestøttene kan brukes uansett aktivitet, og fungerer like godt på kontoret som ved mosjon eller trening.

Alle våre produkter for albuen er høyfunksjonelle ortopeditekniske hjelpemidler, ortoser, og er CE-merket etter MDD klasse II a for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene.
Vi lagerfører alle våre produkter i eget lager, og sender alle bestillinger som blir gjort innen kl. 16 samme dag, for å sikre at du får albuebeskyttelsen eller albuestøtten du har bestilt så kjapt og effektivt som mulig.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og vi benytter oss av Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kunne kjenne deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no