IMAK Albuestøtte | Rehaboteket

IMAK Albuestøtte

  •  359 kr 

Tynn, smidig og lett varmende albuestøtte for revmatiske smerter, opphovning og smerter i albuen. Det unike materialet støtter og varmer effektivt ved smerte og stivhet.

Les mer

  • Ved revmatiske smerter
  • Varmer og støtter leddet lokalt
  • Optimal komfort til heldags bruk
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

IMAK albuestøtte er en ekstra tynn, smidig og lett varmende støtte for revmatisk verk i albuen. Den unike konstruksjonen, det tynne materialet og det smidige designet gjør albuestøtten til et produkt man kan ha på hele dagen uten problemer. Støtten tar minimalt med plass under en genser eller skjorte, og passer i alle situasjoner både om sommeren og vinteren samt både til hverdagsbruk eller når man trener.
Albuestøtten er konstruert med et tynt og pustende materiale på innsiden for å sørge for optimal komfort og minske risikoen for gnag og ubehag i albuehulen. Det tynne Lycra-materialet i albuehulen er kun 1 mm tykt, noe som gir en veldig komfortabel opplevelse ved bruk en hel dag. Rundt innsiden av albuestøttens øvre del er et TRI-bånd, tre silikoninnlegg som sørger for optimal plassering av støtten ved regelmessig belastning og bevegelse. For å gjøre bruken enklere og for å unngå at silikonbåndene fester seg rundt leddene, kan man med fordel brette ned støttens øvre del når den brukes over albueleddet. I takt med at støtten kommer på plass, bretter man enkelt opp den øvre delen av støtten for å sørge for en god plassering over leddet.
IMAK har en unik kombinasjon av varme i et godt ventilert materiale som sørger for at huden under produktet ikke blir varm og svett. Materialvalget til hverdagsbruk er av den høyeste viktighet for optimal komfort, siden produktet brukes over lengre perioder.

Bruk IMAK albuestøtte ved:
 - Revmatiske smerter i albueleddet
 - Økt smertefølsomhet for kulde eller ved fibromyalgi
 - Behov for lokal varme rundt albue på kaldere årstider
 - Lettere artroseproblemer
 - Ved lettere overbelastning av albueledd

Albuestøtten kan brukes på både høyre og venstre arm, og er konstruert for å fungere optimalt til hverdagsbruk uten å hindre armens normale funksjoner.
IMAK er "unisex" og fungerer like godt til kvinner som til menn. Den unike størrelsestabellen hjelper deg med å finne rett størrelse. Målene skal tas ca. 10 cm over midten av albueleddet på midten av overarmen.
Materialsammensetning: 92 % bomull, 8 % Spandex og helt fri for lateks
Vaskeråd: Albuestøtten vaskes for hånd ved 30 °C grader og bør lufttørke før bruk
Albuestøtten selges enkeltvis


StørrelseOmkretsmål rundt overarmen
Small20 - 28 cm
Medium 28 - 33 cm
Large33 - 41 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

2

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

4