Albueortose Ulnaris
albueortose for ulnarisklemming

Albueortose Ulnaris

  •  999 kr 

Albueortose for ulnaris nervekompresjon i albueleddet. Ulnarisstøtten kan brukes både dag og natt, og motvirker bøying av albuen.

Les mer

  • Motvirker effektivt bøying av albuen ved problemer med trykk mot ulnarisnerven
  • Leveres med to ulike skinner for optimal tilpasning og støtte
  • Kan benyttes både dag og natt
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Albueortose Ulnaris ved problemer med kompresjon av ulnarisnerven i albuen. Albuestøtten er spesielt utviklet for å forhindre at albueleddet bøyes, og å redusere belastning og trykk på ulnarisnerven ved bøying av albuen. Albuestøtten har en formbar, stabil og stabiliserende metallskinne plassert mot albueleddets innside, som effektivt motvirker fleksjon (bøying) av leddet.

Metallskinnen kan enkelt formes og tilpasses individuelt for å gi optimal støtte og begrensning i bøying av albueleddet. Albuestøtten leveres også med en bredere formbar plastskinne, for bruk ved ytterligere behov for bevegelsesbegrensning og kontroll av albueleddet.
Mellom albuestøtten og huden ligger et trykkavlastende mykt skum, for ytterligere sikring av god komfort og en effektiv reduksjon av trykk mot skinnen, hovedsakelig ved bruk av albuestøtten mot ulnarisklemming om natten. Albuestøtten er produsert i et pustende TriTex-materiale for optimal komfort og pusteevne, for å gi best mulig brukerkomfort. De unike materialene bidrar effektivt til at huden holdes tørr, selv ved bruk om natten. 
Albueortosen er utstyrt med fire borrelåsbånd for optimal tilpasning og justering av omkretsen rundt albueleddet.


StørrelseOmkretsmål rundt albuen (cm)
Small/Medium 20 - 25 cm
Large/X-Large25 - 31 cm
XX-Large31 - 38 cm
Måleinstruksjoner