Albuestøtte Pushmed effektiv støtte for en overstrukket albue
Albuestøtte albuestøtte Albuestøtte for en overstrukket albue

Albuestøtte Pushmed

  •  1799 kr 

Albuestøtte Pusmed gir en effektiv støtte for en overstrukket albue. Albuestøttens unike justerbare konstruksjon gir en optimal individuell tilpasning på en enkel måte.

Les mer

  • Luftig og pusteaktivt materiale
  • Fullt justerbar støtte og kontroll av albuen
  • Ekstremt smidig albuestøtte for et overstrukket albueledd
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Albuestøtte Pushmed er en ekstremt smidig og lett albuestøtte spesielt konstruert for å motvirke overstrekking i albuen, uten å påvirke øvrig bevegelsesmønster.
Med en vekt på bare 110 gram, er albuestøtten markedets overlegent smidigste albuestøtte som klarer å motvirke en overstrukket albue.

Albuestøtten er utstyrt med en fullt justerbart båndsystem, som effektivt kontrollerer muligheten for å strekke albuen. Det trinnløse båndsystemet er fremstilt med ikke-elastiske nylonbånd, som hindrer albueleddet i å gå utenfor et naturlig bevegelsesomfang, og motvirker effektiv overstrekning av albuen, Båndsystemet tillater tidlig eller sen kontroll av albueleddet, alt etter individuelle behov for grad av støtte.
Tilpasningen av båndsystemet gjøres enkelt ved hjelp av en hånd, med albuestøtten lagt over leddet. Graden av støtte kan enkelt økes eller reduseres alt etter behov og aktivitet.

Pusmed albuestøtte har to fleksible fjærende skinner, fremstilt i rustfritt stål. De fjærende skinnene er godt innkapslet og myke, noe som gir minimal bevegelighetspåvirkning av albueleddet.
Albuestøtten har en innovativ festeløsning, der støtten fikseres optimalt over albueleddet ved hjelp av en glidelås. Glidelåsen kan enkelt stenges med bare en hånd, og bidrar til optimal fiksering av støtten over albueleddet. For en ytterligere grad av fiksering og kompresjon har albuestøtten en silikondekket innside. Silikonet bidrar til en optimal fiksering av støtten over albueleddet, og motvirker effektivt bevegelse i støtten, selv ved høyintensive aktiviteter og kraftige bevegelser som fleksjon og ekstensjon av albueleddet.

Pushmed albuestøtte er fremstilt i Sympress™, et ekstremt tynt og smidig materiale, som aktivt bidrar til en svalere følelse når den brukes. Sympress™ mikrofiber er mykt og behagelig, med en ekstremt tynn profil som gir deg en spesielt smidig albuestøtte. 


StørrelseOmkrets rundt albueleddet
Stl. 1 22 - 24 cm
Stl. 224 - 26 cm
Stl. 3 26 - 28 cm
Stl. 428 - 32 cm
Stl. 532 - 36 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

2

Varme

1