Schlattersbeskyttelse | Rehaboteket

Schlattersbeskyttelse

Våre ulike knestøtter for schlatters dekker alle behov for effektiv avlasting med eller uten en heldekkende konstruksjon. Vi har Norges største utvalg av knestøtter ved schlattersbetennelse i kneet, og du finner alltid en schlattersbeskyttelse for effektiv behandling hos oss. Schlatters i kneet er en vanlig smertetilstand i kneleddet, og rammer hovedsaklig barn i vekst mellom 8-16 år. Schlatters er en betennelsestilstand i kneskålsenenes feste på den øverste delen av leggbenet. Betennelsen forårsakes ofte av intensiv idrett eller trening hos et individ i vekst i kombinasjon med ekstra kraftig belastning i kneskålsenens feste. Schlattersbetennelsen rammer vekstsonen på kneskålsenens innfesting på det fremre leggbenet under kneet. Schlatters er helt ufarlig, men kan gi kraftig smerte ved aktivitet og bevegelse. Schlattersbetennelsen forsvinner vanligvis når tilveksten i knoklene stopper sent i tenårene.

schlattersknestotte_schlatters_band
Schlatters knestøtte Genum Patella er en helt unik knebeskyttelse spesielt utviklet for aktive barn mellom 8-15 år med Schlatters
 479 kr 

Schlatterbånd PSB er en kraftig, justerbar knestøtte for effektiv avlasting av schlatter og andre problemer relatert til kneskålen

 579 kr 
schlatters_band
Condroband SRX er et effektivt knebånd for avlastning av schlatter, hopperkne og PFSS. Båndet sikrer optimal fiksering og funksjon
 389 kr 
Stabil Schlatters knestøtte
Schlatters knestøtte stabil er en unik knestøtte for optimal avlasting av schlatters og kneskålrelaterte problemer.
 729 kr 
knestøtte schlatters

Knestøtte MB Schlatter er en helt unik kombinasjonsbeskyttelse for Schlatters sykdom med kombinert trykkavlastning og avlasting i én og samme støttebandasje.

 2199 kr 
 SRX Knee strap
Knestøtte for hopperkne/jumper's knee - enkel og effektiv knee strap for avlastning av et smertefullt hopperkne
 359 kr 
En schlattersbeskyttelse er spesielt konstruert for på en effektiv måte å avlaste det betente senefestet på leggbenet. Schlattersbeskyttelsen har alltid en avlastende pute som er spesielt konstruert for å gi effektiv avlastning av betennelsen ved aktivitet og trening. Schlattersbeskyttelsen finnes i flere ulike modeller for gode valgmuligheter ved schlatters.
 
Våre ulike schlattersbeskyttelser dekker alle behov for effektiv avlastning av schlatters.
 
  • Schlattersbånd er ett enkelt avlastende bånd for schlatters.
  • Schlattersbeskyttelse Condrobånd er en knebeskyttelse for schlatters som bidrar til fleksibel avlastning. Condrobåndet er laget av "sharkskin" for effektiv innfesting.
  • Schlattersbeskyttelse Genum Patella er spesielt konstruert for å passe til idrettsaktive barn. Schlattersbeskyttelsens størrelsestabell er tilpasset etter barns ofte rette kneledd for å alltid sikre en effektiv avlastning og passform ved aktivitet. Schlattersbeskyttelsen fungerer like godt til hverdags som for kroppsøving og idrett.
  • Stabil schlatters knebeskyttelse bidrar til markedets mest effektive avlastning i en sirkulær ortoseløsning, og kombinerer avlastning for schlatters med ekstra stabilisering av kneleddet i samme ortoseløsning.
Alle våre knebeskyttelser for schlatters er CE-merket etter MDD klasse II a for å sikre god funksjonalitet og kvalitet.