Golfalbuestøtte | Rehaboteket

Golfalbuestøtte

Støtte for golfalbue er en avlastende støtte for å minske og lindre problemer med golfalbue. Golfalbue kalles også medial epikondylitt, og er en betennelse på innsiden av albueleddet med lokale smerter i overarmens indre benutspring, de mediale epikondylene.

Albuestøtte tennisalbue

Albuestøtte tennisalbue for effektiv avlastning og varme av en smertefull tennisalbue, golfalbue eller musearm

 429 kr 
Albuebandasje for tennisalbue

Albuebandasjen tennisalbue med to silikonputer for effektiv avlastning ved smertefulle albuer ved tennisalbue og golfalbue

 499 kr 
tennisalbuestotte

Tennisalbuestøtten Dynamics Epi, markedets mest utviklede støtteprodukt for kombinert vibrasjonsreduksjon og avlasting av tennisarm og golfarm

 799 kr  999
Spenne for tennisalbue
Spenne til tennisalbue-Epicon er en anatomisk spenne med ulike avlastningsmuligheter for tennisalbue og golfalbue
 389 kr 
Håndleddstøtte tastatur
Håndleddstøtte tastatur for bruk ved tennisarm, musearm samt f.eks. racketsporter med behov for et funksjonelt grep.
 429 kr 
Tennisalbuebandasje

Tennisalbuebandasjen er et smidig bånd med lave profil over albuen for effektiv avlastning av tennis-, golf- og musearm.
 

 269 kr 
Støttebandasje til tennisalbue

Tennisalbuestøtte PRO er en ekstra stabil albuestøtte, spesielt utviklet for tennisalbue, golfalbue og musearm.

 299 kr  449
Epikondylittbandasje

Effektiv, nøyaktig og målrettet avlastning ved epikondylitt, tennisalbue eller golfalbue. 

 699 kr 
Håndleddsstøtte

Ekstra stabil og smidig håndleddsstøtte med stabiliserende skinner plassert både på håndleddets over- og underside for ekstra støtte og kontroll.

 549 kr  699
albuestropp_for_tennisalbue

EpiSYS albuestropp for tennisalbue er et helt unikt system for tennisalbue. Systemet kombinerer avlastning og kulde ved problemer med tennisalbue.

 949 kr 
tennis_og_golfalbuebandasje

EpiGrip Plus er en ekstra fleksibel og justerbar tennis- og golfalbuebandasje

 399 kr 
Albuebeskytter

Smidig og pustende albuebeskytter til avlastning av tennisalbue, golfalbue og musearm

 459 kr 
albuestøtten

Albuestøtten SELF er et nytt og ultrasmidig produkt som gir ekstra kompresjon og smertelindring til albueleddet ved smerter, betennelser og hevelser. 

 279 kr  349
Tennisalbuestropp

EpiC er en ekstra smidig og avlastende albuestropp for effektiv avlasting av tennisalbue, golfalbue eller musearm.

 419 kr 
albuestotte_ved_tennisalbue

Dynamics Plus, dobbeltavlastende albuestøtte som brukes ved tennisalbue, golfalbue og musearm. Produktet gir dobbeltsidig avlastning for best mulig funksjon og effekt

 639 kr 
Golfalbue forårasakes av en lokal betennelse som ofte utløses av ensformige bevelgelser. En støtte for golfalbue er spesielt utviklet for å avlaste betennelsen ved problemer med golfalbue. Vi har markedets største utvalg av støtter for golfalbue, og du finner alltid flere alternative produkter for optimal lindring av golfalbue hos oss.
Alle støttene våre for golfalbue er høyfunksjonelle ortopeditekniske hjelpemidler, og er CE-merkede etter MDD klasse II a for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene.
Vi lagerfører alle albuestøttene i eget lager, og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag, for å sikre at du får produktene dine hjem så raskt som mulig.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og benytter Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kjenne deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no