Skulderstøtter | Rehaboteket

Skulderstøtter

Våre skulderstøtter og skulderbandasjer er produkter som er konstruert for å stabilisere og avlaste et smertefullt eller ustabilt skulderledd.
Vi har et stort og komplett utvalg av ulike skulderstøtter, og kan tilby ulike løsninger for effektiv stabilisering ved f.eks. subluksasjonsproblemer og allmene smertetilstander i skulderen. Alle skulderstøtter og skulderbandasjer er ortopeditekniske produkter med ulik evne til individuell tilpasning for optimal stabilitet og funksjon.

skulderstøtte

Skulderstøtte for lett stabilisering av et smertefullt skulderledd. Skulderstøtten bidrar til økt kompresjon over hele skulderleddet for optimal smertelindring.

599 kr
Skulderstøtte Stabil

Skulderstøtte Stabil er en anatomisk skulderstøtte med glatte ekstra stabiliserende bånd for effektiv stabilitet over skulderleddet.

799 kr
skulderortose
Ekstra stabilitet, kompresjon og kontroll av en skadet skulder. ErixTwo kan oppgraderes for økt kontroll/stabilitet og begrensning av bevegelser.
1 699 kr

Acromed er en ny type skulderortose for ekstra støtte og kompresjon ved kroniske problemer med f.eks. artrose i skulderen, frozen shoulder, innklemmingsproblemer eller instabilitet.

1 499 kr

SILVER er en effektiv, myk og godt polstret kragebensbandasje for ekstra stabilisering og immobilisering av et skadet krageben.

399 kr
Nøkkelbensbandasje
Stabiliserende nøkkelbensbandasje med justerbar spenne for optimal fiksering ved brudd på kragebenet
379 kr

Oppgrader skulderortosen ErixTwo for økt støtte og kontroll av skulderleddet med ekstra stabiliserende komprimerende puter.
 

449 kr

Oppgrader skulderortosen ErixTwo til en enda mer stabil og ytterligere funksjonell skulderortose - benyttes i kombinasjon med brystbåndet

 

849 kr

Oppgrader ErixTwo ved skulderluksasjoner og stabilitetsproblemer

549 kr

NovaCool er et unikt smertelindrende kompresjonssystem med kjølebehandling, for smertelindring av et vondt skulderledd ved for eksempel frozen shoulder eller generell smerte.

999 kr
Skulderstøtte ErixTwo er en helt unik systemløsning som muliggjør enkel og fleksibel oppgradering av skulderstøtten for å gi mer støtte og kontroll ved problemer med en ustabil skulder. Skulderstøttene og skulderbandasjene kan brukes uansett aktiviteter og fungerer like godt på kontoret som ved mosjon eller trening.
Alle våre skulderbandasjer og skulderstøtter er CE-merket etter MDD klasse II a for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene.
Vi lagerfører alle våre skulderstøtter i eget lager,  og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag for å sikre en raskest mulig leveranse av dine skulderprodukter.
 
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og benytter Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kunne føle deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no