Støtte for fotbuen
støtte for fotbuen støtten for fotbuen

Støtte for fotbuen

  •  219 kr 

Støtte for fotbuen, laget av VEP, et svært støtdempende materiale. Støtten for fotbuen kan flyttes mellom alle typer sko

Les mer

  • Ekstra støtte for fotbuen
  • Fungerer i alle typer sko
  • Produsert i VEP-materiale
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Stabiliserende støtte for fotbuen, som gir effektiv stabilisering av fotbuen ved problemer med nedsunkne fotbuer.  Støtten for fotbuen kan brukes direkte i skoen, og finnes i tre ulike størrelser avhengig  av fotstørrelse og buestørrelse.
Støtten for fotbuen kan flyttes mellom alle typer sko for bedre støtte og støtdemping av fotbuen, og har en lett klebrig utside, noe som hindrer støtten i å skli rundt i skoene.
Om støtten for fotbuen blir skitten og mister sitt klebrige ytre, kan produktet vaskes i lunkent vann tilsatt et mildt vaskemiddel. La fotstøtten lufttørke, så gjenvinner den sin klebrighet.

I løpet av en normal dag belastes føttene dine med tusentalls kilo. Under normale forutsetninger tåler føttene dette, men ved skade kreves tiltak for å komme hurtig tilbake til normal aktivitet og funksjon. Rehabotekets fotprodukter er utviklet for å stabilisere, avlaste eller gi en biomekanisk balansering av foten. De ulike produktene er utviklet for å gi en høy funksjonsevne gjennom demping og komfort. De er fremstilt i VEP (ViskoElastisk Polymer), et gelélignende materiale med høy støt- og trykkabsorberingsevne. Trykkpåvirkningen fra underlaget absorberes av materialet, og forhindres i å forplante seg videre opp gjennom foten. Dette leder til betraktelig lavere belastning på fot og legg. VEP er også tilstrekkelig formstabilt til å gi en effektiv stabilisering og avlastning av smertefulle områder.


Skostørrelse
Small 35 - 39
Medium 40 - 43
Large 44 -
Måleinstruksjoner