Lady GEL pelott sål | Rehaboteket

Lady GEL pelott sål

  •  199 kr 

Unik ultratynn damesåle i myk, støtdempende gel for alle typer hæler.

Les mer

  • Ekstra tynn modell av dempende GEL
  • Komplett støtabsorbering og støtte
  • Unik form for slankere sko med eller uten hæler
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Lady Gel er en innovativ, tynn og fleksibel helsåle som er utviklet for å passe til alle typer sko med eller uten hæl, med bred eller smal lest.
Lady GEL er laget av myk og støtdempende gel som gjør enhver sko mykere og mer komfortabel. Sålen inneholder en forfotsstøtte i form av en pute som løfter og avlaster forfoten, noe som er spesielt viktig ved forfottsproblemer i sko med hæl. Den forhøyede hælen øker belastningen på forfoten, og en pute bidrar til å avlaste og redusere belastningen på forfoten.
Siden Lady GEL er laget utelukkende av gel, gir sålen også en myk og behagelig følelse i hele foten. Gelputen under forfoten følger fotens form og skaper dermed en løftende støtte for den fremre fotbuen.
Den heldekkende konstruksjonen over forfotputen gir effektiv trykkavlastning og støtdemping over forfoten, noe som er en fordel i sko med hæl, da en større del av fotens belastning hviler på forfotputen. 
Den smarte formen mangler en hel forfot, noe som sikrer god passform og gjør det enklere å bruke skoen i alle skoformer og med eller uten åpen tå. 

Lady Gel har en myk og børstet overdel i mikrofiber som er lett å holde ren. Sålen kan vaskes i 30° håndvask og bør lufttørkes før bruk.
Undersiden av sålen er lett klebende og sørger for at sålen holder seg på plass selv med høye hæler eller åpne sko.


StørrelseSkostørrelse
Small35 - 37
Medium38 - 40
Large41 - 43
Egenskaper

Stabilitet

0

Kompresjon

0

Avlasting

0

Varme

0