GameTech Normal Fotbue | Rehaboteket
Støtdempende innersåle for håndball og innebandy Støtdempende innersåle Støtdempende innersåle

GameTech Normal Fotbue

  •  399 kr 

Støtdempende innersåle for en nøytral fotbue utviklet for racketsport og sport med høy intensitet f.eks håndball og innebandy 

Les mer

  • Ekstra støtdemping under hælen og forfoten
  • Forsterket nylonstøtte for hulfoten
  • Utviklet for racketsport og sport med høy intensitet
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

GameTech er en forsterket sportsåle med ekstra støtte og stabilitet for hælen og midtfoten spesielt utviklet for en nøytral fotbue. 
Sportssålen har en nylonforsterkning plassert under hælen og midtfoten som effektivt bidrar til ekstra stabilitet for foten når den belastes. Den middels høye, nøytral fotbuen har en total høyde på 33 mm, noe som gir gode forutsetninger for å støtte og stabilisere foten. Majoriteten har en nøytral fotbue, verken lav (flat) eller høy, noe som gjør GameTech MID til den vanligste buehøyden for normale hulføtter. 

Sålen er laget av EVA, et lett og veldig støtdempende materiale som til tross for en tynnere profil gir effektiv demping for hele foten. Den totale materialtykkelsen over forfoten er 4 mm, noe som betyr at sålen fungerer i alle sportssko. Skoens innersåle må fjernes og byttes ut med GameTech for å sikre plassen i skoens fremre tåboks. 
Midt på hælbenet og over forfoten er det et mykere EVA-materiale for forbedret demping lokalt i hælen og forfoten. De to mykere sonene gjør GameTech til en optimal såle for deg som driver med idrett med mye start og stopp i kombinasjon med sidebevegelser, for eksempel padel, tennis, innebandy, håndball.  Det øvre laget mot foten er laget av bambusviskose, et materiale som effektivt motvirker friksjon mot foten, noe som ytterligere styrker sålens egenskaper for høy intensiv sport med et bevegelsesmønster med mye start/stopp 

GameTech er laget i doble størrelser fra 35–48 og sålen kan enkelt tilpasses med ved hjelp av en skarp saks for å få nøyaktig passform. Hvis det er behov for å tilpasse sålen, er den innersålen i skoene utmerket som mal. 
Rengjør sålen med en fuktig klut og tørk av overflaten regelmessig


Skostørrelse 35 - 48

Spørsmål. Jeg opplever at foten min glir i skoene når jeg spiller padel. Kan GameTech gi meg bedre fiksering?
Svar.  Ja, normalt øker bevegelsen i skoene i takt med høy intensitet start og stopp. GameTechs konstruksjon bidrar også til å foten på plass.

Spørsmål. Kan jeg tilpasse sålen til smalere sko?
​Svar.  Ja, GameTech selges i doble størrelser og kan tilpasses etter behov, både når det gjelder lengde og bredde

Spørsmål. Er GameTech tilgjengelig i forskjellige buehøyder for hulfoten min?
​Svar. Ja. GameTech er tilgjengelig for lav hulfot (28 mm), middels høy hulfot (33 mm) og høy hulfot (38 mm).