Varmende skulderbind | Rehaboteket

Varmende skulderbind

Et varmende skulderbind gir skulderleddet en lett ekstra støtte, og gir framfor alt varme inn til leddet. Varmende skulderomslag brukes ofte ved betennelsessmerter i og rundt skulderleddet

skulderstøtte

Skulderstøtte for lett stabilisering av et smertefullt skulderledd. Skulderstøtten bidrar til økt kompresjon over hele skulderleddet for optimal smertelindring.

 799 kr 
Skulderstøtte Stabil

Skulderstøtte Stabil er en anatomisk skulderstøtte med glatte ekstra stabiliserende bånd for effektiv stabilitet over skulderleddet.

 899 kr 
Skulderstøtten Cross

Skulderstøtte Cross er en tilpasningsdyktig skulderstøtte for stabilisering og kontroll av skulderen

 1299 kr 

Acromed er en ny type skulderortose for ekstra støtte og kompresjon ved kroniske problemer med f.eks. artrose i skulderen, frozen shoulder, innklemmingsproblemer eller instabilitet.

 1499 kr 
Skulderstøtte

Ekstra fleksibel og kompresjonsgivende skulderbeskyttelse ved problemer og ustabilitet i skulderen

 1099 kr 

Kombinasjonen av varme og kompresjon rundt skulderen fungerer ofte direkte smertelindrende for et smertefullt skulderledd. Varmende skulderbind er laget av NeoTex; et varmeisolerende materiale som effektivt varmer skulderens muskel og senefester. Skulderbindene er tynne og fleksible for å sikre en lett støtte av skulderleddet ved smerter og stivhet.