Forstuet fot / Vrikket fot | Rehaboteket

Forstuet fot / Vrikket fot

En forstuet fot kan ramme alle, fra toppidrettsutøvere til vanlige mosjonister, og ofte trenger du ikke engang å mosjonere for å risikere å forstue foten.
Å forstue foten er noe som oftest skjer helt uforutsett, og skyldes ofte noe så hverdagslig som ujevne underlag eller sko som ikke stabiliserer foten godt nok.
Innenfor kontaktidretter er det ofte høyt tempo, samt intensive start/stopp- og sidebevegelser som forårsaker skaden, samtidig som andre medspillere og utstyr kan være årsak til en vrikket fot. 
En forstuet/vrikket fot innebærer ofte at leddbåndene i foten skades. Skaden sitter oftest på de ytre leddbåndene i ankelen, og skader på de indre leddbåndene er mindre vanlig, selv om dette også forekommer.
Skadene innebærer ofte en kraftig hevelse av ankelen med nedsatt funksjon og bevegelse. Ofte blir ankelen også misfarget raskt etter skadesituasjonen.
Det er viktig at man søker hjelp hos kvalifisert personell for å utelukke alvorlige skader som brudd dersom smerten og hevelsen ikke går tilbake etter noen dager. 
Ankelskader kan ta veldig lang tid å hele, og risikoen for å skade seg på nytt er høy, da et overstrukket leddbånd forblir overstrukket, og ofte medfører en permanent redusert sidestabilitet i ankelen.
I dag finnes det mange effektive ankelstøtter som effektivt stabiliserer leddet ved behov for ytterligere stabilitet. Ankelstøtten er spesielt utviklet for å stabilisere en vrikket/forstuet fot, uavhengig av om skaden er på det indre eller det ytre leddbåndet. 

Vårt mest solgte produkt

Ankelstøtte Wraptor
Ankelstøtte Wraptor
Ankelstøtte Wraptor

Ankelstøtte Wraptor Speed LACE

En av markedets mest stabile og mest innovative ankelstøtter for indre og ytre ustabile leddbåndskader i ankelen.
 649 kr 
Les mer

Fungerede perfekt!

Jeg har bestilt et specielt knæbind på siden her. Varen blev afsendt stort set med det samme og ankom til min postkasse efter ganske få dage. Beløbet blev først trukket efter, at jeg havde modtaget varen, så jeg følte mig meget tryg ved hele processen. Knæbindet var af høj kvalitet, og størrelsesangivelserne på siden passer. Gratis fragt - både tur og retur. Jeg har lige bestilt pronation-fodindlæg fra siden og glæder mig til at modtage dem.