Hælbeskyttere | Rehaboteket

Hælbeskyttere

Hælbeskyttere eller hælortoser er produkter som effektivt behandler vonde hæler ved problemer som nedtråkkede hælputer (fat pad syndrome) og hælspore, plantar fasciit.

Støtdempende hælstøtte
Hæl beskyttelse Tulis Cheetah fungerer optimalt for hverdagslige aktiviteter samt trening barfot som f.eks. turn og dans.
399 kr
haelkopp_talufit

Ekstra støtdempende og stabiliserende hælkopp for behandling av generelle hælsmerter, Severs sykdom, hælspore, plantar fasciitt og hælputeforstyrrelser.

299 kr
hælkopp Tulis HD
Tulis HD for optimal støtdemping og støtte ved smertefulle hæler og med en unik størrelse for hælsmerter hos barn Apofysitt
199 kr 289

Hælbeskytter Cheetah Universal med innebygd hælkopp gir ekstra støtdemping til smertefulle hæler, og den er i tillegg ekstremt enkel å bruke

399 kr
ankelstotte_malleofit

Ankelstøtte MalleoFIT er en kompresjonsgivende ankelstøtte som brukes ved smerter i ankelledd, mellomfot, vrist eller ved akillesbetennelse

369 kr
Tulis hælkopp
Effektivt hælkopp for behandling av smertefulle hæler. Tulis kombinerer ekstra støtte og støtdemping ved smertefulle hæler
259 kr
sandal_for_haelspore

PF8 Sandal for hælspore er en helt unik sandal for hælspore og vonde hæler. Den har en myk avlastningssone under hælbeinet for effektiv lindring av belastningsrelaterte smerter i hælen.

799 kr
Vi har markedets bredeste utvalg av hælbeskyttelser spesielt utviklet for å støtdempe og avlaste hælen ved smerter, og du finner alltid god og funksjonell løsning mot hælsmerter hos oss på Rehaboteket.
 
Hælortoser eller hælbeskyttelse er utviklet for å behandle smerter i hælen uansett aktiviteter og skovalg. Hælbeskyttelsen tar minimalt med plass i skoene, siden de er konstruert for å festes på den delen av hælen som normalt ikke er plassbegrenset i et par normale sko.
 
Hælbeskytterne bidrar til et mykere steg takket være deres unike konstruksjon med optimal støtdemping for en smertefull hæl. Hælbeskyttere og hælortoser har også en "samlende" funksjon, noe som innebærer at hælbeskyttelsen støtter kroppens naturlige støtdemping under hælbenet og fokuserer støtdempingen under hælen istedenfor rundt hælen.
 
Alle våre hælbeskyttere, hælstøtter og hælortoser er høyfunksjonelle ortopeditekniske hjelpemidler, og er CE-merket etter MDD klasse II a for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene.
 
Vi lagerfører alle våre hælbeskyttere i eget lager, og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag, for å sikre at du får produktene dine levert hjem raskt og effektivt.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og vi benytter oss av Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kjenne deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no