Bekkenløsning belte - bekkenbelte
Bekkenbelte Bekkenløsning belte Bekkenløsning belte

Bekkenløsning belte - bekkenbelte

  •  469 kr 

Bekkenbelte Ekstra stabiltspesielt utviklet for å stabilisere ustabile bekken ved f.eks. bekkenløsning under graviditet. Les mer

  • Stabilt bekkenbelte
  • Individuell tilpasning for støtte
  • Luftig, komfortabel konstruksjon for optimal brukerkomfort
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Stabiliserende bekkenbelte er utformet for å gi stabilisering ved bekkenløsning. Det anatomisk designede bekkenbeltet er laget av MCM, et elastisk og stabiliserende mikrofibermateriale som gir optimal stabilitet over problemområdet og samtidig optimal brukerkomfort takket være dets gode ventilasjon. 

Bekkenbeltet har to ekstra stabiliserende bånd som tillater individuell tilpasning og full fleksibilitet til å øke eller minske graden av støtte over IS-leddet. De ekstra stabiliserende båndene gir en unik mulighet til å tilpasse bekkenbeltet, avhengig av graden av problemer man opplever. Bekkenbeltet har også en innebygd anatomisk pute plassert i nedre delen av ryggen. Puten øker graden av kompresjon, og bidrar til bedre støtte og ytterligere komfort. Beskyttelsesputen kan enkelt fjernes og settes tilbake ved behov. To ekstra stabiliserende skinner er plassert på ryggdelen av bekkenbeltet, skinnene gir ytterligere støtte og bidrar til en optimal passform under bruk. Bekkenbeltet kan takket være den lave profilen brukes under klær og merkes minimalt ved bruk. Plasseringen av bekkenbeltet skal være over hoftene under gravidmagen.
Bekkenbeltet har en borrelås for enkel påsetting og justering og kan håndvaskes på 30°, alternativt kan man benytte 30° finvask i vaskemaskin.
Mål omkretsen rundt hoften under gravidmagen for å finne riktig størrelse. 


StørrelseOmkretsmål rundt hoftene under gravidmagen
Small 70 - 84 cm
Medium83 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm

Spørsmål. Hvordan fungerer de to ekstra båndene på bekkenbeltet?
Svar. Båndene sitter festet midt på korsryggen, og gjør det mulig å ha en veldig effektiv støtte over hoften fra både høyre og venstre side. Båndene strammes etter eget behov og festes med borrelås foran på beltet.

Spørsmål. Hva er en anatomisk pute (pelotte)?
Svar. Puten er en mykere beskyttelsespute som sitter plassert over korsryggen på bekkenbeltet for å ytterligere øke kompresjonen over korsryggen. Puten har en anatomisk form som følger ryggen på en optimal måte.

Spørsmål. Hvordan vasker jeg bekkenbeltet?
Svar. Anbefalt vaskemetode er 30 grader håndvask fordi produktet har en borrelås som risikerer å få nedsatt funksjon dersom produktet maskinvaskes.

Spørsmål. Kan jeg benytte produktet for å stabilisere bekkenet mitt selv om jeg ikke er gravid?
Svar. Ja, produktet fungerer like bra for generell stabilisering av et bevegelig/overbevegelig bekken.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

1

Varme

1