Musearmstøtte | Rehaboteket

Musearmstøtte

Musearmstøtte er en støtte for å avlaste smerten og lindre problemer i albuen ved problemer med musearm. Musearm forårsakes ofte av ensformige, statiske bevegelser i håndleddet, for eksempel ved arbeid med datamusen foran PC-en.

Albuestøtte tennisalbue

Albuestøtte tennisalbue for effektiv avlastning og varmebehandling av en smertefull tennisalbue, golfalbue eller musearm

429 kr
Albuebandasje for tennisalbue

Albuebandasjen tennisalbue med to silikonputer for effektiv avlastning ved smertefulle albuer ved tennisalbue og golfalbue

499 kr
Spenne for tennisalbue
Spenne til tennisalbue-Epicon er en anatomisk spenne med ulike avlastningsmuligheter for optimal smertelindring ved tennisalbue og golfalbue
389 kr
Håndleddstøtte tastatur
Håndleddstøtte tastatur for bruk ved tennisarm, musearm samt f.eks. racketsporter med behov for et funksjonelt grep.
429 kr
Støttebandasje til tennisalbue

Unikt bandasje for tennis-, golf- og musearm. Den justerbare og unike silikonputen sikrer deg optimal avlastning ved problemer.
 

449 kr
Håndleddstøtte

Håndleddstøtte med unik snørekonstruksjon som gjør tilpasningen svært enkel selv for personer med nedsatt gripeevne

549 kr
Epikondylittbandasje

Effektiv, nøyaktig og målrettet avlastning ved epikondylitt, tennisalbue eller golfalbue. 

699 kr
Håndleddsstøtte

Ekstra stabil og smidig håndleddsstøtte med stabiliserende skinner plassert både på håndleddets over- og underside for ekstra støtte og kontroll.

699 kr

EpiSYS albuestropp for tennisalbue er et helt unikt system for behandling av tennisalbue. Systemet kombinerer avlastning og kuldebehandling ved problemer med tennisalbue.

949 kr
tennis_og_golfalbuebandasje

EpiGrip Plus er en ekstra fleksibel og justerbar tennis- og golfalbuebandasje for avlastning av en smertefull albue

499 kr

Smidig og pustende albuebeskytter til avlastning av tennisalbue, golfalbue og musearm

459 kr
albuestøtten

Albuestøtten SELF er et nytt og ultrasmidig produkt som gir ekstra kompresjon og smertelindring til albueleddet ved smerter, betennelser og hevelser. 

349 kr
Tennisalbuestropp

EpiC er en ekstra smidig og avlastende albuestropp for effektiv avlasting av lokale betennelser i albuen, som tennisalbue, golfalbue eller musearm.

319 kr 419
Musearm kalles også lateral epikondylitt, og er en betennelse på utsiden av albueleddet med smerter lokalt i overarmens ytre benutspring, de laterale epikondylene. En musearmstøtte avlaster effektivt muskelspenninger fra håndleddet opp i albuen, og fungerer ofte direkte smertelindrende ved problemer med musearm. Musearmstøtter finnes i flere ulike modeller med ulik avlastende effekt. Alle musearmstøtter fungerer normalt under skjorter og gensere på grunn av støttens lave profil over albuen.
 
Alle våre musearmstøtter er høyfunksjonelle ortopeditekniske hjelpemidler, og er CE-merket etter MDD klasse II a for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene.
 
Vi lagerfører alle musearmstøtter i eget lager, og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag, for å sikre at du får produktene dine hjem så raskt som mulig.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og benytter oss av Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kjenne deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no