Albuebeskytter EpiFit | Rehaboteket
Albuebeskytter Albuebeskytter Albuebeskytter

Albuebeskytter EpiFit

  •  479 kr 

Smidig og pustende albuebeskytter til avlastning av tennisalbue, golfalbue og musearm

Les mer

  • Kombinasjonsavlastning til tennis- og golfalbue
  • Optimal funksjon og komfort
  • Pustende Air-X-materiale
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

EpiFIT er en anatomisk utformet albuebeskytter spesielt utviklet for avlastning av betente senefester i albueleddet, slik som tennisalbue, musearm (lateral epikondylitt) eller golfalbue (medial epikondylitt).
Albuebeskytteren er spesielt utviklet for en optimal komfort og har et "kortere" design. Fokuset ligger på å dekke albueleddene og de lokale senefestene uten å gå unødig langt oppover overarmen eller nedover underarmen. Det korte designet gir en støtte med maksimum komfort og brukervennlighet takket være den minimalistiske konstruksjonen. I albueleddets mest følsomme område, albuehulen, er et ekstra mykt, elastisk og luftig Soft-X-materiale. Det myke og luftige Soft-X-materialet gir en optimal passform i leddet. Dette gir en behagelig brukeropplevelse og minsker sjansen for gnag og ubehag uansett om den brukes under trening, på jobb eller til hverdags.

EpiFIT er produsert i Air-X, et kompresjonsgivende stoff som sørger for lokal kompresjon rundt albueleddet. Kompresjonen i støtten øker sirkulasjonen lokalt i betennelsesområdet og virker ofte direkte smertelindrende ved tennisalbue, musearm eller golfalbue.
Air-X er samtidig et godt ventilerende materiale som bidrar til en luftig og behagelig opplevelse ved langtidsbruk.
Rundt underarmen sitter en justerbar, avlastende Epi-spenne. Spennen har en D-ring og tilpasses og justeres med hjelp av hard og myk borrelås. Spennen er konstruert for å gi justerbar avlastning av muskelfestene over albuens inn- og utside i forbindelse med tennis- eller golfarm - begge i én løsning. Avhengig av hvor stort problemet er, kan spennen enkelt justeres for mer eller mindre effekt ved å stramme båndet mer eller mindre rundt underarmen. Spennens unike funksjon sørger for lik avlastning over både de indre og ytre senefestene i albueleddet samtidig. Funksjonen i spennen er å minske muskelbelastningen i de betente senefestene som kommer fra håndeleddet. Dette skjer ved at den gir et avlastende trykk over øvre del av underarmen på håndleddets bøye- og strekkemuskulatur.

Albuebeskytteren EpiFIT er konstruert for å sørge for riktig bruk av den avlastende spennen. Så lenge det myke Soft-X-materialet er på plass i albuehulen, havner den avlastende spennen over rett del av muskelen slik at den alltid optimerer avlastningen.

EpiFIT vaskes i lunkent vann (30 °C) med vanlig vaskemiddel. Vær nøye med å skylle ut eventuelle rester av vaskemiddel og la produktet lufttørke. Unngå varmekilder som ved for høy temperatur kan skade Air-X-stoffet.


StørrelseOmkretsmål rundt albuen (cm)
X-Small20 - 23 cm
Small23 - 25 cm
Medium 25 - 30 cm
Large30 - 35 cm
X-Large35 - 40 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg sitter ved datamaskinen hele dagen og trenger en praktisk og effektiv beskyttelse til musearmen min. Hva kan jeg velge?
Svar. EpiFIT er en ekstremt praktisk beskytter som fungerer like godt på kontoret som på treningssenteret. Det luftige Air-X-materialet sørger for at huden under beskytteren puster, og slik får du optimal komfort selv innendørs.

Spørsmål. Hvordan vet jeg at jeg setter den avlastende spennen på riktig sted?
Svar. EpiFIT er smart konstruert for å gjøre påsetting og bruk, og dermed avlastningen, enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å sørge for at beskytterens myke materiale sitter i bøyen på albuen, så havner spennen på riktig plass for optimal avlastning.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

1