Spenne til tennisalbue - Epicon er en anatomisk konstruert spenne
Spenne for tennisalbue Spenne til tennisalbue

Spenne til tennisalbue - EpiCon

  •  389 kr 

Spenne til tennisalbue-Epicon er en anatomisk spenne med ulike avlastningsmuligheter for tennisalbue og golfalbue Les mer

  • Avlastning for tennisarm, golfarm og musearm
  • Anatomisk design med lav profil
  • Enkel og smidig feste og avlastning
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

EpiCon er en liten og smidig bandasje for tennisalbue med et bredt bruksområde.
Støttebandasjen for tennisalbue kan brukes både ved arbeidsrelaterte eller idrettsrelaterte problemer og hjelper effektivt til med å avlaste betennelsen i alle situasjoner.

Epi-Con spenne til tennisalbue er anatomisk designet med en veldig lav profil noe som gjør at beskyttelsen kan benyttes med fordel i alle situasjoner. Spenne til tennisalbue er konstruert for enkel og smidig påsetting og er laget av formstøpt HD-plast med en unik anatomisk design for best effekt.
Foret på innsiden er laget av NeoTex, et varmende materiale som bidrar til å øke blodgjennomstrømningen lokalt i albueleddet noe som virker smertelindrende. Den elastiske spennen samt D-ringen gjør at påsetting av støttebandasjen for tennisalbue er ekstremt enkel og rask.
Spenne for tennisalbue skal plasseres ca. 5 cm nedenfor smerteområdet på underarmens utside eller innside. Tennisalbue, golfalbue eller musearm forårsakes av håndleddets bevegelser på tross av at smerten sitter i albuen. 

For å optimalisere avlastningen og effekten av spenne til tennisalbue skal EpiCon plasseres på riktig sted over den muskelen som aktiveres mest ved bevegelse av håndleddet. Plasser hånden din over den vonde armens underarm og vipp håndleddet opp og ned, så kjenner du tydelig hvilken muskel som aktiveres ved håndleddsbevegelsen. Plasser den avlastende puten over den aktiverte muskelen og stram til det elastiske båndet etter behov. For å behandle problemet effektivt skal spenne til tennisalbue benyttes så snart hånden eller håndleddet brukes, om det er behov for ytterligere avlastning av albuen, kan man kombinere Epi-Con med en stabiliserende håndleddsbandasje for best resultat og ytterligere avlastning av det betente senefestet i albuen.
 


StørrelseOmkretsmål rundt albuen (cm)
Small24-25 cm
Medium26-27 cm
Large28-30 cm
X-Large31-33 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan skal albuespennen påsettes for at den skal fungere optimalt?
Svar. Albuebeskyttelsen skal plasseres over underarmen ca. 5 cm nedenfor det smertefulle senefestet i albuen.

Egenskaper

Stabilitet

1

Kompresjon

1

Avlasting

4

Varme

1