Tennisalbuestropp EpiC | Rehaboteket
Tennisalbuestropp Tennisalbuestropp Tennisalbuestropp

Tennisalbuestropp EpiC

  •  419 kr 

EpiC er en ekstra smidig og avlastende albuestropp for effektiv avlasting av tennisalbue, golfalbue eller musearm.

Les mer

  • Ekstra smidig tennisalbuestøtte
  • Pelott for nøyaktig og fokusert avlasting
  • Full justeringsmulighet for optimal passform
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Støttestroppen er konstruert med en C-formet bøyle som påføres over muskelbuken i underarmen for å avlaste de betente senefestene. EpiC er laget av sterk og halvelastisk polypropylen som gjør det lett å tilpasse størrelsen på C-buen. Ved å regulere størrelsen på buen justeres kompresjonsgraden over underarmen enkelt. EpiC kan brukes på både høyre og venstre underarm og er ikke sidespesifikk.
Innsiden av C-buen er polstret med et mykt og trykkavlastende fôr for å sikre optimal komfort ved bruk. Fôret er laget av MTP, et mykt og pustende materiale som sikrer komfort og funksjon.
Du finner også en ekstra punktavlastende pelott montert i støttestroppen. Pelotten kan plasseres fritt i støtten for å oppnå individuell passform og avlasting over muskelbuken på enten underarmens innside (golfalbue) eller utside (tennisalbue). Graden av avlasting og kompresjon kan lett reguleres ved hjelp av det elastiske spennbåndet som festes over albuebeskyttelsen ved hjelp av borrelås.

Bruksområde EpiC tennisalbuestropp
- Problemer med tennisalbue, musearm, golfalbue
- Forebyggende bruk ved kraftig hånd- og albuebelastning, både i idretts- og yrkessammenheng med høy armbelastningsgrad

Påføringsinstruksjoner tennisalbuestropp EpiC 
1. Fest den justerbare pelotten med borrelås i C-buen i ønsket posisjon. Pelotten kan flyttes og plasseres fritt for å oppnå den beste individuelle passformen
2. Plasser C-buen ca. 5 cm under smertepunktet i albuen over underarmen. Pass på at pelottene er på linje med det betente senefestet under smertepunktet over underarmen.
3. Stram spennbåndet til du kan kjenne pelotten når du knytter og spenner hånden
4. Etterjuster spenningen slik at båndet sitter komfortabelt.

Ved belastning av hånd og arm endres avlastingsbehovet. Jo tyngre arbeidsmoment som utføres, desto mer avlasting ønsker man. EpiC kan enkelt justeres slik at produktet avlaster etter behov ved hjelp av et raskt og enkelt håndgrep. Etter at aktiviteten er utført, kan avlastingen enkelt tilbakestilles til en lavere støttegrad ved å løsne på spennbåndet og redusere kompresjonen.
EpiC er ekstremt lett å rengjøre. MTP-fôret håndvaskes ved 30 °C og skal lufttørke før bruk. C-buen tørker du raskt av med en fuktig klut.


StørrelseOmkretsmål rundt albuen (cm)
X-Small20 - 22 cm
Small23 - 25 cm
Medium 26 - 28 cm
Large 29 - 31 cm
X-Large32 - 34 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

2

Kompresjon

3

Avlasting

4

Varme

1