Håndleddsstøtte Push med skinne | Rehaboteket
Håndleddsstøtte håndledsstøtte dorsal fleksjon

Håndleddsstøtte Push med skinne

  •  799 kr 

Ekstra stabil og smidig håndleddsstøtte med stabiliserende skinner plassert både på håndleddets over- og underside for ekstra støtte og kontroll.

Les mer

  • Ekstra smidig og ventilerende håndleddsstøtte
  • Motvirker dorsal fleksjon i håndledden
  • Stabiliserende skinner på håndbak og i håndflaten
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Håndleddsstøtte PUSH er en smidig, men samtidig svært stabil håndleddsstøtte, som kombinerer et normalt og funksjonelt grep med ekstra stabilitet og avlastning. Håndleddsstøtte har tre anatomisk utformede skinner plassert i bredde over håndleddets innside. Konstruksjonene med tre skinner gir ekstra god stabilitet og avlastning, samtidig som skinnene gir økt bevegelsesfrihet i forhold til en bredere skinne. Håndleddsstøtte Push har også to skinner plassert over håndbaken og motvirker dorsal fleksjon av håndledden. Skinnene er godt polstret for å motvirke gnagsår. Kombinasjonen av skinner over håndleddets under- og overside, gir en ekstra stabil og avlastende håndleddsstøtte i en svært smidig konstruksjon.
Rundt håndleddet har håndleddsstøtten et 5 cm bredt bånd som gir en justerbar støtte av håndleddet. Kombinasjonen av skinnene og båndet gir en veldig god mulighet for nøyaktig tilpasning, noe som gir en ekstra effektiv støtte for et vondt håndledd.
Håndleddsstøttens totale lengde er kun 16 cm, hvilket gjør håndleddsstøtten PUSH til en av de smidigste håndleddsstøttene for effektiv støtte for et smertefullt håndledd.
Håndleddsstøtte Push fungerer optimalt for avlastning og stabilitet ved for eksempel tennisalbue, lateral epikondylitt og musearm, da støtten effektivt motvirker håndleddets mulighet for å bøyes oppover mot håndbaken.
Den lave profilen og den smidige konstruksjonen gjør håndleddsstøtten egnet både for arbeidsrelaterte problemer, og når du har behov for ekstra støtte og avlastning ved idrettsaktiviteter.
Bruk håndleddsstøtte PUSH for de fleste overbelastningsskader i håndleddet, for ekstra støtte og avlastning for eksempel ved senefestebetennelse i hånd og håndledd.
Lateral epikondylitt, tennisalbue med behov for avlastning og støtte i håndleddet. Etterbehandling av håndleddsfraktur, ved behov for støtte etter fjerning av gips

Ved håndleddsrelatert smerte i håndleddet ved arbeidssituasjoner med belastning, så som håndverkere med verktøybruk, arbeid ved PC og mus, eller til mer allment behov for støtte


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
Stl. 113 - 15 cm
Stl. 215 - 17 cm
Stl. 317 - 19 cm
Stl. 419 - 21 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

5

Varme

2