Albue | Rehaboteket

Albue

Albuestøtte tennisalbue

Albuestøtte tennisalbue for effektiv avlastning og varmebehandling av en smertefull tennisalbue, golfalbue eller musearm

429 kr

EpiSYS albuestropp for tennisalbue er et helt unikt system for behandling av tennisalbue. Systemet kombinerer avlastning og kuldebehandling ved problemer med tennisalbue.

949 kr
Albuestøtte

Albuestøtte Pusmed gir en effektiv støtte for en overstrukket albue. Albuestøttens unike justerbare konstruksjon gir en optimal individuell tilpasning på en enkel måte.

1 799 kr
albuestotte
Elastisk albuestøtte universal
299 kr
Tennisalbuestropp

EpiC er en ekstra smidig og avlastende albuestropp for effektiv avlasting av lokale betennelser i albuen, som tennisalbue, golfalbue eller musearm.

319 kr 419
Tennisalbuebandasje

Tennisalbuebandasjen er et smidig bånd med lave profil over albuen for effektiv avlastning av tennis-, golf- og musearm.
 

269 kr

Tynn, smidig og lett varmende albuestøtte for revmatiske smerter, opphovning og smerter i albuen. Det unike materialet støtter og varmer effektivt ved smerte og stivhet.

299 kr

Smidig og pustende albuebeskytter til avlastning av tennisalbue, golfalbue og musearm

459 kr
Albuebandasje for tennisalbue

Albuebandasjen tennisalbue med to silikonputer for effektiv avlastning ved smertefulle albuer ved tennisalbue og golfalbue

499 kr
Spenne for tennisalbue
Spenne til tennisalbue-Epicon er en anatomisk spenne med ulike avlastningsmuligheter for optimal smertelindring ved tennisalbue og golfalbue
389 kr
Støttebandasje til tennisalbue

Unikt bandasje for tennis-, golf- og musearm. Den justerbare og unike silikonputen sikrer deg optimal avlastning ved problemer.
 

449 kr
tennis_og_golfalbuebandasje

EpiGrip Plus er en ekstra fleksibel og justerbar tennis- og golfalbuebandasje for avlastning av en smertefull albue

499 kr
Epikondylittbandasje

Effektiv, nøyaktig og målrettet avlastning ved epikondylitt, tennisalbue eller golfalbue. 

699 kr
Albuebandasje

Albuebandasje laget av varmende og stabiliserende NeoTex for optimal funksjon.

299 kr
Albuestøtte med skinner
Ekstra stabil albuestøtte motvirker effektivt forstrekking av albueleddet, og tillater full justering og tilpassing for optimal funksjon.
1 399 kr
albueortose for behandling av ulnarisklemming

Unik albueortose for behandling av ulnaris nervekompresjon i albueleddet. Ulnarisstøtten kan brukes både dag og natt, og motvirker bøying av albuen.

989 kr
Albuebeskytter Håndball

Albuebeskytter håndball er spesielt utviklet for håndballspillerens høye krav til støtte og støtdemping uten at det påvirker bevegelsen

399 kr
NovaCool kjølesystem albue

NovaCool er et unikt kompresjonssystem med kjølebehandling for smerter i albuen. NovaCool fungerer like bra ved betennelsesproblematikk som for eksempel tennisalbue og idrettsskader i albuen.

799 kr
albuestøtten

Albuestøtten SELF er et nytt og ultrasmidig produkt som gir ekstra kompresjon og smertelindring til albueleddet ved smerter, betennelser og hevelser. 

349 kr