Tennisalbuebandasje avlastende bandasje til tennisalbue - epikondylitt
Tennisalbuebandasje

Bandasje til tennisalbue - epikondylitt

  • 269 kr

Tennisalbuebandasjen er et smidig bånd med lave profil over albuen for effektiv avlastning av tennis-, golf- og musearm.
 

Les mer

  • Effektiv avlastning ved smertefull tennisalbue
  • Én størrelse passer for alle Universal
  • Ekstra avlastende pute for mer effektiv smertelindring
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Tennisalbuebandasjen er et liten og smidig tennisalbuebandasje (epikondylittspenne) med et bredt bruksområde. Bandasje til tennisalbue kan brukes både ved arbeidsrelaterte- og/eller idrettsrelaterte problemer.
Den anatomiske designen bidrar til tennisalbuebandasjens funksjon, og avlaster effektivt det betente og smertefulle senefestet ved tennisalbue, golfalbue samt musealbue.Tennisalbuebåndet er konstruert for enkel og smidig påføring og har en universal størrelse som passer de aller fleste.Tennisalbuebandasjen er laget av NeoTex, et stabiliserende materiale for optimal funksjon og brukerkomfort. NeoTex har til og med en isolerende, varmende funksjon som øker blodgjennomstrømningen lokalt over tennisalbuen.Varmebehandling er en godt utprøvd metode for effektivt å myke opp og gi smertelindring ved tennis-, golf-, og musealbuer.
De medfølgende avlastende putene sitter fastsydd i tennisalbuebandasjen og er plassert under spennen på båndet.

Puten skal plasseres ca. 5 cm nedenfor smerteområdet på underarmens utside ved avlastning av tennisalbue/musearm eller på innsiden ved avlastning av golfalbue for mer effektiv avlastning.
Tennisalbuebåndet kan med fordel brukes sammen med en håndleddsbandasje for ytterligere avlastning av det betente senefestet i albuen. Markedets smidigste bandasje for tennisalbue, gir effektiv avlastning av smertefulle tennisalbuer.


StørrelseOmkretsmål rundt albuen (cm)
Universal20-32 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Kan jeg bruke produktet både for tennis- og golfalbue?
Svar: Ja, produktet avlaster både tennis- og golfalbue i samme produktløsning.

Spørsmål. Skal bandasjen sitte over smertepunktet i albuen?
Svar: Nei, produktet skal ikke berøre den smertefulle betennelsen i armkroken, men skal plasseres ca. 5 cm nedenfor problemområdet over underarmen.

Spørsmål. Hva skjer om jeg setter spennen feil?
Svar: Om du plasserer spennen feilaktig synker graden av avlastning som produktet skal gi. Utgå fra smertepunktet og sett båndet ca. 5 cm nedenfor området som gjør vondt. Puten i produktet er ca. 3 cm bred og gir avlastning selv om båndet sitter for høyt eller for lavt ned.

 

Egenskaper

Stabilitet

0

Kompresjon

0

Avlasting

0

Varme

0