NovaCool kjølesystem albue
NovaCool kjølesystem albue NovaCool kjølesystem albue

NovaCool kjølesystem albue

  •  1199 kr 

NovaCool er et unikt kompresjonssystem med kjøle for albuen. NovaCool fungerer like bra ved betennelsesproblematikk som for eksempel tennisalbue og idrettsskader i albuen.

Les mer

  • Svært enkel å bruke og lett å justere
  • Fungerer like bra hjemme som på idrettsbanen
  • Kombinerer nedkjøling med kompresjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Kjølesystemet NovaCool albue er et smidig kompresjonssystem, for hurtig, enkel og effektiv nedkjøling og kompresjon.
NovaCool fungerer like bra i idrettshallen som i hjemmet eller på jobben.

Den unike kombinasjonene av nedkjøling og kompresjon i en anatomisk tilpasset konstruksjon bidrar til nedkjøling og kompresjon i albuen.
Systemets kjøleelement oppbevares i kjøleskapet før bruk eller trening, og føres enkelt inn i albuestøttens kompresjonsmansjett ved bruk.

Den medfølgende pumpen muliggjør en justerbar kompresjon over albuen gjennom noen enkle pumpetrykk. Om trykket blir for høyt, kan man enkelt redusere det igjen ved et enkelt knappetrykk. 
Systemet er utstyrt med en trykkontrollerende ventil som bidrar til en enkel låsing av kompresjonsnivået.


Størrelse Universal Høyre Venstre

Spørsmål. Hvordan vasker jeg mitt NovaCool kjølesystem?
Svar. Anbefalt vaskeråd er skånsom håndvask på 30°, med stengt borrelås for mindre slitasje. Kjølemansjetten rengjøres enklest ved hjelp av en fuktig klut.

Spørsmål. Hvordan bruker jeg mitt NovaCool system?
Svar. NovaCool består av 3 komponenter: En Trykkmansjett (svart), en kuldemansjett (blå), og en pumpe med en 35 cm lang silikonslange. Legg kuldemansjetten i kjøleskapet i god tid før bruk, slik at mansjetten er tilstrekkelig nedkjølt. Legg kuldemansjetten inn i trykkmansjetten og fest med borrelås, og plasser så hele systemet. Spenn båndene rundt leggen, og lukk borrelåsen, slik at systemet sitter på plass. Monter pumpen til trykkventilen, og vri om til On-posisjon. Pump med håndpumpen for å øke kompresjonen, for på denne måten å oppnå redusert hevelse og kuldebehandling samtidig. Om trykket blir for høyt, kan du enkelt åpne ventilen på bandasjen, og få en umiddelbar reduksjon av trykket.