Pronasjons såle med pronasjonsstøtte - for et rettere steg!
Pronasjons såle Pronasjons såle MOV Pronasjons såle

Pronasjonssåle med pronasjonsstøtte

  •  439 kr 

Støtdempende pronasjonssåle, konstruert for å effektivt motvirke pronasjon i foten. Les mer

  • Motvirker effektiv pronasjon i foten
  • Effektiv støtdemping av hele foten
  • Kan brukes i alle sko
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Pronasjonssålen er konstruert for å effektivt motvirke innoverrotasjon (pronasjon) i foten, et veldig vanlig problem som ofte er årsaken til andre følgeproblemer. Pronasjonssålen har en helt unik pronasjonsstøtte som effektivt motvirker pronasjon i foten.

Pronerer jeg? Dine gamle sko gir svaret! 
Ofte kan man enkelt se om man pronerer ved å se på et par brukte sko. Om skoene etter en viss tids bruk lener seg innover er det ofte pronasjonsbevegelsen i foten som har formet skoen.
Pronasjonssålen gir en effektiv pronasjonsstøtte over hele foten og motvirker effektivt feilstillingen gjennom den unike kilformede konstruksjonen, sålen er høyere på innsiden enn på utsiden og motvirker innoverrotasjon effektivt.

Pronasjons sålen gir en effektiv pronasjonsstøtte og samtidig effektiv støtdemping for hele foten for maksimal funksjon og komfort.
Den unike pronasjonsstøtten er innebygd i sålen i form av en unik pronasjonskil, enkelt forklart innebærer det at innsiden av sålen er høyere enn utsiden.

Denne pronasjonskilen gir ved belastning en kompensasjon for pronasjonstendensen, og fører automatisk til rettere steg med mindre feilstilling. Leggproblemer som f.eks. beinhinnebetennelse, akillessenebetennelse skyldes ofte pronasjonsbevegelsen i foten. Bruk pronasjonssålen med pronasjonsstøtte for å motvirke stillingen i foten som ofte forårsaker problemer også i kne, hofte og rygg.

Pronasjonssålen kan brukes til følgende problemer under forutsetting at du pronerer.

  • Problemer med plantar fasciit
  • Runner's kne – løperkne
  • Beinhinneproblem
  • Problemer med bevegelig kneskål eller smerte på/bak kneskål
  • Ved rehab av kneskade for bedre kontroll

Pronasjonssålen kan enkelt flyttes og brukes i alle sko for å bidra til effektiv pronasjonsstøtte uansett aktivitet og skovalg. Pronasjonssålen er utstyrt med ESD-funksjon (Electrostatic Discharge) som gjør mulig å bruke sålen både i arbeids- og sykehusmiljø sammen med ESD-sertifiserte arbeidssko.

Pronasjonssålen selges i par


Skostørrelse
34 - 35
36 - 37
38 - 39
40 - 41
42 - 43
44 - 45
46 - 47
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Pronasjonssålen leveres i dobbelstørrelser, jeg har ofte 39-40. Hvilken størrelse skal jeg velge 38-39 eller 40-41?
Svar. Velg den største størrelsen, 40-41, og klipp den sålens forkant med en skarp saks om den blir litt for stor. 

Spørsmål. Hvordan fungerer pronasjonssålen? Hvordan kan den motvirke at foten pronerer?
Svar. Pronasjonssålen har en innebygd pronasjonskil i hæl, mellomfot og framfot. Enkelt forklart er sålen høyere på innsiden enn utsiden (medial kil) som gir en effektiv støtte for å motvirke at foten synker innover. Teknikken med mediale kiler er en veldig effektiv og vanlig måte å kompensere overpronasjon i f.eks. biomekaniske fotsenger.

Spørsmål. Min fot synker innover og skoene synker innover etter en tids bruk, pronerer jeg? 
Svar. Ja, overpronasjon innebærer at foten synker innover, og forårsaker en feilstilling fra foten som påvirker fot, ankel, kne, hofte og rygg. En pronasjons såle motvirker effektivt feilstilling og bidrar til et mer korrekt steg.

Spørsmål. Jeg har en veldig lavt fotbue, nesten plattfot, kan denne sålen hjelpe meg?
Svar. En plattfot har oftest veldig stor overpronasjon på grunn av at buen på fotens innside synker innover. Pronasjonssålen kommer å motvirke pronasjon takket være dens unike konstruksjon.