Skulderstøtte for skulderluksasjon | Rehaboteket

Skulderstøtte for skulderluksasjon

Skulderstøtte for luksasjon, eller skulder ute av ledd, er en stabil og fleksibel støttebandasje som lar deg effektivt stabilisere en skulder som er ute av ledd.

skulderortose
Stabilitet, kompresjon og kontroll av en skadet skulder. ErixTwo kan oppgraderes for økt kontroll/stabilitet og begrensning av bevegelser.
1 699 kr

Oppgrader ErixTwo ved skulderluksasjoner og stabilitetsproblemer

549 kr

Oppgrader skulderortosen ErixTwo til en enda mer stabil og ytterligere funksjonell skulderortose - benyttes i kombinasjon med brystbåndet

 

849 kr

Oppgrader skulderortosen ErixTwo for økt støtte og kontroll av skulderleddet med ekstra stabiliserende komprimerende puter.
 

449 kr

NovaCool er et unikt smertelindrende kompresjonssystem med kjølebehandling, for smertelindring av et vondt skulderledd ved for eksempel frozen shoulder eller generell smerte.

999 kr

Skulderstøtten ErixTwo sikrer ekstra stabilitet av skulderleddet ved luksasjonsproblemer. Skulderstøtten gir mulighet for å regulere graden av støtte over skulderen for å stabilisere leddet. Skulderstøtten ErixTwo er en unik systemløsning som gir en oppgraderbar støtte ved individuelle behov, med eller uten bevegelsesbegrensning av skulderleddet. Alle skulderstøtter er CE-merket etter MDD klasse II a for å sikre god funksjonalitet og kvalitet.

Dersom du trenger hjelp med å finne riktig skulderstøtte for en skulder ute av ledd, kan du alltid ringe vår produktrådgivingstjeneste på telefon 23 96 33 86 mandag til fredag 9-16. Utenom disse tidspunktene kan du sende en e-post til kundeservice@rehaboteket.no