Skulderstøtte for skulderluksasjon | Rehaboteket

Skulderstøtte for skulderluksasjon

Skulderstøtte for luksasjon, eller skulder ute av ledd, er en stabil og fleksibel støttebandasje som lar deg effektivt stabilisere en skulder som er ute av ledd.

Skulderstøtten Cross

Skulderstøtte Cross er en tilpasningsdyktig skulderstøtte for stabilisering og kontroll av skulderen

 1299 kr 

NovaCool er et unikt kompresjonssystem med kjøleav et vondt skulderledd

 1399 kr 
Skulderstøtte Stabil

Skulderstøtte Stabil er en anatomisk skulderstøtte med glatte ekstra stabiliserende bånd for effektiv stabilitet over skulderleddet.

 899 kr 

Skulderstøtten ErixTwo sikrer ekstra stabilitet av skulderleddet ved luksasjonsproblemer. Skulderstøtten gir mulighet for å regulere graden av støtte over skulderen for å stabilisere leddet. Skulderstøtten ErixTwo er en unik systemløsning som gir en oppgraderbar støtte ved individuelle behov, med eller uten bevegelsesbegrensning av skulderleddet. Alle skulderstøtter er CE-merket etter MDD klasse II a for å sikre god funksjonalitet og kvalitet.

Dersom du trenger hjelp med å finne riktig skulderstøtte for en skulder ute av ledd, kan du alltid ringe vår produktrådgivingstjeneste på telefon 23 96 33 86 mandag til fredag 9-16. Utenom disse tidspunktene kan du sende en e-post til kundeservice@rehaboteket.no