Novacool effektiv kulde og kompresjon

NovaCool Kjølesystem Skulder

  •  1399 kr 

NovaCool er et unikt kompresjonssystem med kjøleav et vondt skulderledd

Les mer

  • Kompresjon og nedkjøling for skulderledd
  • Reduserer hevelser i skulderleddet
  • Kan brukes uten begrensninger etter trening, hjemme eller på jobb
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

NovaCool skuldersystem kombinerer effektivt kulde med kompresjon for redusert hevelse og problemer i skulderleddet.NovaCool skuldersystem sikrer kompresjon på en svært enkel måte, uansett hvor du befinner deg; hjemme, etter trening, eller etter operasjon. Nedkjøling og kompresjon er en svært effektiv måte å redusere smerter i skulderleddet ved problemer, og kompresjonen motvirker effektivt lokal hevelse. Kombinasjonen av nedkjøling og kompresjon fungerer ofte effektivt for skuldersmerter. Kulde og kompresjonens effekt er klinisk dokumentert i flere studier*. Systemets kombinasjon av nedkjøling og kompresjon, har ikke tidligere vært tilgjengelig som en så enkel og smidig løsning til bruk i hjemmet. 

NovaCool Kjølesystem gir en korrekt medisinsk rehabilitering og smertelindring privat, etter treningen eller på arbeidsplassen.
NovaCool består av tre komponenter; et kjøleelement som dekker hele skulderleddet, en kompresjonsmansjett som festes enkelt med borrelås rundt skulderleddet, og en pumpe med 35 cm silikonslange for en justerbar kompresjon over skulderleddet.
Kompresjonsmansjetten har en ventil, og kan effektivt pumpes opp til ønsket kompresjonsnivå over leddet ved hjelp av den medfølgende pumpen.
Når ventilen er stengt kan skulderbandasjen brukes fritt i hjemmet, etter trening eller når behovet for smertelindring oppstår.
Kombinasjonen av NovaCools funksjon, nedkjøling og kompresjon av skulderleddet reduserer effektivt hevelser i skulderen, samtidig som man oppnår en effektiv smertelindring  ved hjelp av kjøleelementet.
Kompresjonsmansjetten er utstyrt med en trykkreduksjonsventil som tillater en hurtig og enkel justering av trykket og kompresjonen over skulderen.

NovaCool skuldersystem tillater nedkjøling og kompresjon, uavhengig av hvor du befinner deg, og kan enkelt benyttes uten begrensninger.


Størrelse Universal Høyre Venstre

Spørsmål. Jeg har konstant smerter i skulderen, og spesielt etter trening. Jeg spiller tennis jevnlig. Kan jeg bruke dette produktet etter treningen?
Svar. Ja, det er svært egnet. NovaCools kjøleelement plasseres i kjøleskapet før bruk, og er fullt portabelt. Om du kan holde elementet kaldt til etter treningen, kommer kjøleeffekten til å bli mer effektiv. Etter treningen trenger du bare å feste Nova Cool over skulderen, og pumpe opp til ønsket trykk. Når du har oppnådd ønsket trykk tar du bort pumpen, og kan bevege deg fritt med skuldereleddet helt dekket av systemet for en effektiv kompresjon og kuldebehandling uten begrensninger.