Skulderstøtte SRX med ekstra stabiliserende bånd
Skulderstøtte Stabil Skulderstøtte SRX

Skulderstøtte Stabil

  •  899 kr 

Skulderstøtte Stabil er en anatomisk skulderstøtte med glatte ekstra stabiliserende bånd for effektiv stabilitet over skulderleddet.

Les mer

  • Anatomisk design for optimal funksjon
  • Tre ekstra stabiliserende bånd som muliggjør ekstra støtte
  • Gir økt støtte, kompresjon og varme lokalt over leddet
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

En anatomisk designet skulderstøtte utformet for å stabilisere et skadet eller smertefullt skulderledd gjennom stabilitet, kompresjon og varme over skulderleddet.

Den anatomiske konstruksjonen sikrer stabilitet og dekker også over øvre delen av overarmen og deler av brystet og skulderen for å dekke hele skulderregionen ved problemer.
Skulderstøtten har tre unike stabiliseringsbånd plassert i et anatomisk mønster for å oppnå totalstabilitet av skulderleddet. Båndene kan tilpasses individuelt og gir gode justeringsmuligheter til å posisjonere støtten over skulderleddet for korrigering av bevegelse og stabilitet.

Skulderstøtten er laget av NeoTex, et varmende og stabiliserende materiale som gir god stabilisering av en smertefull skulder. NeoTex bidrar også til økt kompresjon over skulderleddet og øker blodgjennomstrømningen lokalt i leddet, noe som gir en god smertelindring. Skulderstøtten har en helt unik konstruksjon og kan takket være festingen av båndet brukes både på høyre og venstre skulder.
Det elastiske festebåndet hjelper til med å fiksere beskyttelsen på skulderleddet for god stabilitet og kompresjon under aktivitet. Båndet har en polstret pute som plasseres under den andre armen som motvirker ev. gnagsår av båndet under ekstrem aktivitet.


StørrelseOmkretsmål rundt overarmen
X-Small24-28 cm
Small28-32 cm
Medium32-35 cm
Large35-38 cm
X-Large38-41 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Mitt mål havner akkurat mellom to størrelser, hvilken størrelse bør jeg da velge?
Svar. Ofte ønsker man at produktet sitter stramt over skulderleddet og vi anbefaler derfor at du velger den mindre størrelsen.

Spørsmål. Hvordan vasker man produktet?
Svar. Vi anbefaler 30 grader håndvask for at produktet skal holde så lenge som mulig. Ved vask er det viktig at borrelåsene er lukket, slik at den harde delen av borrelåsen ikke skades og får nedsatt funksjon.

 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

2

Avlasting

3

Varme

4