Skulderstøtte Cross | Rehaboteket
Skulderstøtten Cross Skulderstøtte Skulderstøtte

Skulderstøtte Cross

  •  1299 kr 

Skulderstøtte Cross er en tilpasningsdyktig skulderstøtte for stabilisering og kontroll av skulderen

Les mer

  • Båndsystem for justerbar stabilitet og kontroll
  • Optimal komfort og ventilasjon
  • Avtakbar, skålformet silikonpelotte for ekstra kompresjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Skulderstøtten Cross er en innovativ skulderstøtte utviklet for ekstra støtte og stabilisering av skulderleddet. Cross kan tilpasses helt individuelt for å oppnå ulike grader av støtte og stabilitet i skulderen. Muligheten til å forandre støttens stabilitet gir en heldekkende skulderstøtte som kan tilpasses individuelt helt i tråd med behovet. Skulderstøttens tilpasningsmuligheter skapes av flere ulike funksjonelle komponenter som består av skulderdel, armdel, båndsystem samt fikseringssystem – funksjoner som sammen skaper en tilpasningsdyktig skulderstøtte med mulighet for individuelle justeringer. 

Skulderdelen er basisen i støtten, og gir heldekkende støtte rundt skulderleddets framre, sentrale og bakre del.  Kappen er laget av et pustende kompresjonsgivende materiale som følger skulderens kontur og skaper ekstra kompresjon 
Skulderdelen er utstyrt med en skålformet silikonpelotte for å gi muligheten til å øke kompresjonen lokalt rett over leddet. Silikonpelotten kan enkelt fjernes eller plasseres fritt. Armdelen er laget av 3D-mesh, og skaper en forankringsstøtte rundt overarmen for ekstra stabilitet og kontroll. Du justerer enkelt armdelen med et tynt og fleksibelt borrelåsbånd. Tilpasningen av kompresjonsgraden rundt overarmen bidrar til forbedret innfesting av støtten.

På toppen av støtten sitter de ekstra stabiliserende og justerbare båndsystemene som skaper en optimal stabilitet over skulderleddet. Båndene er 5 cm brede semi-elastiske nylonbånd som kan tilpasses individuelt både i form av graden av støtte og plassering av selve støtten over skulderen. Avhengig av hvor hardt båndene strammes, skapes det en mer stabil skulderstøtte med ytterligere kontroll og støtte.

Festebåndet som forbinder skulderstøtten kan tilpasses i lengden for best mulig individuell tilpasning, og festes over brystet med hjelp av en plastspenne som kan håndteres med én hånd. Under armhulene finnes ekstra polstret beskyttelse for å maksimere komforten og minimere risikoen for gnagsår ved høyintensiv belastning og bevegelse.

Skulderstøtten Cross lages i en høyre- og venstremodell for best mulig anatomisk passform, og er tilgjengelig i fire forskjellige størrelser. Mål omkretsen rundt midten av overarmen, og sørg for at biceps er avslappet for å få riktig størrelse. I valget mellom to størrelser, dersom målet havner midt i mellom, skal du velge den minste størrelsen. Dette fordi skulderstøtten kan justeres, og en strammere større gir høyere grad av kompresjon og støtte rundt leddet. Støtten håndvaskes på 30 °C og skal lufttørkes før bruk. For å redusere behovet for vask, kan støtten med fordel brukes over en tettsittende skjorte eller genser som vaskes daglig


StørrelseOmkretsmål rundt overarmen
Small 22 - 26 cm
Medium 26 - 30 cm
Large 30 - 35 cm
X-Large35 - 40 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

1