Stabile ryggstøtter | Rehaboteket

Stabile ryggstøtter

Stabile ryggstøtter er ryggstøtter spesielt utviklet for å gi effektiv stabilitet og avlasting av en smertefull korsrygg. En stabiliserende ryggstøtte har alltid ekstra stabiliserende skinner plassert over korsryggen for ekstra muligheter til støtte og avlasting ved smerter og problemer.

Ryggstøtte Lumback Stabil er en ryggstøtte av høy kvalitet. Den er laget av elastisk mikrofiber av beste kvalitet. 4 stabile ryggskinner plassert i korstryggen avlaster korsryggen på en effektiv måte. 

999 kr 1399
ryggstotte_med_skinner
Ekstra stabil ryggstøtte for behandling av en smertefull rygg. To ekstra stabiliserende bånd gir individuell tilpasning
799 kr 999
Ryggkorsett

Ryggkorsett med skinner som gir en effektiv stabilitet og avlastning av en smertefull korsrygg. Ryggkorsettet er ekstra høyt over korsryggen for beste støtte og avlastning.

999 kr
stabiliserende varmende ryggstøtte
Varmende ryggstøtte med fem ekstra stabiliserende skinner plassert i korsryggen for effektiv smertelindring.
649 kr

Stabiliserende ryggstøtte med seler produsert i et ekstremt pustende materiale som fungerer like godt på jobb en hel dag som ved fysisk arbeid hjemme

1 299 kr
Ryggstøtte med skinner

Ekstra stabil ryggstøtte for effektiv behandling av en smertefull rygg

1 299 kr
ryggstøtte_korsrygg

Ekstra stabil, elastisk ryggstøtte for effektiv stabilitet og avlastning av en smertefull korsrygg.

599 kr 999
Ryggbelte

Ryggbelten som passer for alle kroppsformer, med en helt unik, todelt design for optimal tilpasning og støtte.

1 199 kr
Ryggortose Solace
Ryggortosen Solace er en ny og innovativ ryggortose spesielt utviklet for enkel påsetting og effektiv stabilisering av korsryggen.
1 499 kr

Skinnene er plassert på høyre og venstre siden av korsryggen og bidrar effektivt til ekstra støtte og avlasting av korsryggens muskulatur, ligamenter og selve ryggraden.
Ved smerter og problemer i korsryggen oppleves ofte støtte og avlasting som direkte smertelindrende. En stabil ryggstøtte bidrar effektivt til minsket aktivitet i problemområdet og virker ofte umiddelbart smertelindrende ved problemer.

Vi har markedets bredeste utvalg av stabile ryggstøtter, og du finner alltid en funksjonell stabil løsning for dine ryggproblemer hos oss på Rehaboteket.

Våre ulike stabile ryggstøtter kombinerer forskjellige produktmodeller for bedre kontroll og stabilitet.
De ulike skinnene som er plassert i korsryggen former seg effektivt etter korsryggens svai, og bidrar til en nær og tett kontakt med problemområdet for ekstra stabilitet og kontroll.

Alle stabile ryggstøtter har ekstra stabiliserende bånd som er plassert lokalt i korsryggen og som effektivt lar deg øke eller redusere kompresjon over nedre del av ryggen. Avhengig av hvordan disse båndene strammes kan man ha ulike stabilitetsprofiler. Det er ikke uvanlig at ryggproblemer varierer fra kraftige problemer i visse perioder til mindre problemer i andre. En stabil ryggstøtte sørger for stabilitet i korsryggen uansett problem, og er tilstrekkelig fleksibel for å gi lettere støtte for ryggen i perioder med mindre problemer. Hvis man opplever sterkere problemer i perioder, kan samme støtte også gi effektiv hjelp i disse tilfellene.

Alle våre stabile ryggstøtter er høyfunksjonelle ortopeditekniske hjelpemidler, og er CE-merket etter MDD klasse I for å sikre korrekt funksjonalitet og kvalitet.