Ryggstøtte Lumback Stabil | Rehaboteket
ryggstøtte holdning Beige ryggstøtte_korsryggstøtte

Ryggstøtte Lumback Stabil

  •  1399 kr 

Lumback Stabil er en ryggstøtte av høy kvalitet. Den er laget av elastisk mikrofiber av beste kvalitet. 4 skinner plassert i korsryggen

Les mer

  • Ekstra stabilitet med fleksible skinner
  • Overlegen komfort og ventilasjon
  • Stabiliserende bånd for optimal justering
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Ryggstøtten har fire skinner i korsryggen for å avlaste på best mulig måte ved problemer i korsryggen. Skinnene er laget av PE-plast som er et veldig sterkt materiale med full fleksibilitet. Fleksibiliteten i skinnene gjør at de former seg automatisk etter profilen, noe som forsterker skinnenes funksjoner. Skinnene sitter plassert i par. Det sitter to skinner på høyre side og to på venstre side og sikrer at korsryggen får riktig mengde stabilitet for å oppnå støtte. 

Ryggstøtten Lumback Stabil har en anatomisk passform som gir god kompresjon over hele problemområdet. Passformen kan enkelt tilpasses ved hjelp av borrelåsbånd foran. I takt med at ryggstøtten blir spent hardere, øker graden av kompresjon over skinnene.  Produktet har to ekstra stabiliserende båndsystemer som er plassert utenfor de fleksible skinnene. Båndsystemene gjør det mulig å forsterke støtten over korsryggen ytterligere, og jo hardere båndene spennes, jo mer kompresjon og støtte får man.  

Lumback Stabil er laget av materialer av den høyeste kvalitet som gir best mulig komfort. Mikrofiberen er ekstra myk, og er børstet for en enda mykere og mer komfortabel opplevelse. Borrelåsen har mikrohaker med lav profil, noe som gir en sterk og fleksibel konstruksjon som kan bæres under normale klær. Mikrohakene har også en veldig sterk festeevne, men er enkle å løsne hvis man har nedsatt gripeevne i hender og fingre. 
For å gjøre det enklere å ta på ryggstøtten har produktet to gripevennlige fingergrep som er sydd inn på forsiden. Grepene gjør det enklere å ta ryggstøtten på uten å måtte bruke stor fingerkraft til å gripe rundt borrelåsen.  Ryggstøttens høyde foran over magen er 17 cm, og høyden over korsryggen er 26 cm.
Ryggstøtten skal håndvaskes på 30 °C og lufttørke før bruk. Vask ryggstøtten med lukket borrelås så minimeres slitasjen på festeevnen til borrelåsen. 
Alle materialer i Lumback Stabil er Øko-Tex 100-godkjente. Det garanterer at produktene er laget helt  uten helsefarlige stoffer.  


StørrelseOmkretsmål rundt midjen (cm)
Small79 - 85 cm
Medium85 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large115 - 126 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan kan man justere støtten på Lumback stabil?
Svar. Det er enkelt å justere støtten gjennom å tilpasse graden av spenning på de ekstra stabiliserende båndene. Ved å spenne dem hardere øker kompresjonen over båndene. 

Spørsmål. Hva betyr ØKO-TEX-godkjent?
Svar. ØKO-TEX er et miljøsertifikat for materialer. Det innebærer at samtilige materialer i produktene er uten stoffer som er skadelige for helsen og miljøet. 

Spørsmål. Hvordan skal jeg måle for å få riktig størrelse? 
Svar. Målet skal tas over hoften som på illustrasjonen i størrelsestabellen. Hvis man havner mellom to størrelser, skal man velge den minste størrelsen, siden produktet er laget av elastiske materialer som kan strekke seg litt etter lengre tids bruk. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

2