Ryggortose Lumbopull - stabilitet og avlastning
Ryggortose Lumbopull Ryggortose

Ryggortose Lumbopull - stabilitet og avlastning

  •  1499 kr 

Lumbopull er en innovativ ryggortose spesielt utviklet for enkel påsetting og stabilisering av korsryggen. Les mer

  • Unik konstruksjon for optimal funksjon
  • Åpen, ventilerende design
  • Enkel påsetting og tilpasning
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Ryggortosen Lumbopull er en innovativ ryggortose spesielt utviklet for effektiv stabilisering og avlastning av en smertefull korsrygg.
Ryggortosen er laget i et unikt "dual-design", noe som innebærer at ortosen har to stabiliserende elementer, ett forstykke og ett bakstykke som bindes sammen med et enkelt justerbart snøresystem for optimal stabilisering og tilpasning av ryggortosen. I fram- og bakstykket sitter det stabiliserende komposittskinner for effektiv stabilisering og avlastning av korsryggen. Ryggortosen er veldig komfortabel å bruke takket være det godt ventilerende materiale som puster og den unike, åpne konstruksjonen.

Det innovative, justerbare snøresystemet muliggjør veldig enkel og effektiv tilpasning av produktet. De tynne nylonbåndene er laget av et lavfriksjonsnylon og glir lett for enkel og smidig tilpasning uten behov for å bruke ekstra styrke for å feste ortosen etter ønsket behov for støtte. Båndene festes med borrelås og er utstyrt med grepvennlige D-ringer som muliggjør enkel og smidig påsetting av ortosen. D-ringen kan enkelt tilpasses og passer for opp til tre fingre for å forenkle påsetting og stramming av produktet uten å miste grepet om festet. Det innovative snøresystemet gir gode muligheter for varierende støtte med veldig enkel justering.

Ryggortose Lumbopull har, takket være den unike designen, en veldig lav profil, lav vekt og fungerer utmerket å bruke ved behov som en støtte under klær.


StørrelseMål rundt midjen (cm)
Small65 - 85 cm
Medium81 - 100 cm
Large95 - 116 cm
X-Large112 - 130 cm
XX-Large 130 -145 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan gir Lumbopull støtte til min rygg?
Svar. Lumbopull har to stabiliserende skinner plassert  over korsryggen for optimal stabilitet. Den unike konstruksjonen med den dobbeltleddede designen gir støtte både foran og bak for optimal stabilitet.

Spørsmål. Er dette et passende produkt for meg som har vanskelig for å gripe grunnet revmatisme?
Svar. Ja, Lumbopull har kun to grep som er utstyrt med to D-ringer for å kunne benytte hjelpemidler eller fingre uten behov for grep ved tilpasning.

Spørsmål. Hvordan skal jeg måle for å finne riktig størrelse?
Svar. Mål rundt midjen og overfør målet ditt til vår størrelsestabell for riktig størrelse.

Spørsmål. Hvordan vasker jeg produktet?
Svar. Vi anbefaler å vaske produktet på 30° håndvask.

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

3

Avlasting

4

Varme

3