Ryggbeltet DUAL FLEX er et ekstra stabilt produkt med en helt unik, todelt design for overlegen tilpasning
Ryggbelte Ryggbelte dual flex

Ryggbelte Dual Flex

  •  1199 kr 

Ryggbelten som passer for alle kroppsformer, med en helt unik, todelt design for optimal tilpasning og støtte.

Les mer

  • 4 stabiliserende skinner gir ekstra god støtte i korsryggen
  • Unike tilpasningsmuligheter takket være en todelt design
  • Laget av MCM, et luftig mikrofiberstoff, for best mulig brukskomfort
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Ryggbelte DUAL FLEX er et ekstra stabilt produkt med en helt unik, todelt design for overlegen tilpasning. Ryggbeltet kan enkelt tilpasses etter den enkelte personens unike kroppsfasong for overlegen passform og funksjon.  Produktet er oppdelt i et øvre og et nedre segment, og dette muliggjør full fleksibilitet i tilpasningen av produktet i to seksjoner. Ryggbelte DUAL FLEX er et helt nytt produkt, med helt unike muligheter for optimal tilpasning, stabilitet og kompresjon for en smertefull rygg, uansett kroppsfasong. 
Ryggbelte DUAL påføres foran på magen ved hjelp av en tynn, smidig profilborrelås. Borrelåsen kan enkelt tilpasses for å oppnå flere ulike stabilitetsprofiler i ett og samme produkt, noe som gjør ryggbeltet svært fleksibelt i bruk. Påføringen av ryggbeltet forenkles ved hjelp av to håndgrep som gjør påføringen enklere, samt også når man tar ryggstøtten av og på.

Ryggbelte DUAL er laget av et luftig og smidig MCM-materiale for overlegen komfort og ventilasjon. MCM-materialet sørger for kompresjon og støtte i alle situasjoner. Ryggbeltet DUAL har fire stabiliserende skinner plassert i korsryggen for ekstra effektiv støtte over det ofte smertefulle området i korsryggen. Skinnene er plassert på begge sider, to på høyre og to på venstre side av ryggraden, for optimal anatomisk stabilitet. I korsryggen sitter det også en ekstra trykkavlastende pute for å øke graden av støtte og komfort i korsryggen. Puten kan enkelt fjernes ved behov og settes tilbake takket være borrelåsen. Ryggbeltet DUAL sikrer overlegen passform uavhengig av kroppsfasong, og bidrar effektivt til støtte og avlastning ved problemer med korsryggen, f.eks. hekseskudd, belastningsskader eller aldersforandringer i korsryggen. 


StørrelseOmkrets rundt midjen (cm)
Small75 - 83 cm
Medium83 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large 115 - 125 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

3

Avlasting

4

Varme

1