Ekstra høyt ryggkorsett for mer effektiv avlastning
Ryggkorsett Ryggkorsett med skinner

Ryggkorsett

  •  1099 kr 

Ryggkorsett med skinner som gir en effektiv stabilitet og avlastning av en smertefull korsrygg. Ryggkorsettet er ekstra høyt over korsryggen for beste støtte og avlastning.

Les mer

  • Ekstra høyt ryggkorsett for mer effektiv avlastning
  • Fremstilt i luftig og elastisk bomullsstoff
  • 4 stabiliserende skinner i korsryggen for ekstra støtte
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Ryggkorsett for ekstra støtte og avlastning av en smertefull rygg. Ryggkorsettet er fremstilt i et luftig og elastisk bomullsstoff for optimal brukerkomfort.
Det elastiske bomullsstoffet gir ryggkorsettet en svært effektiv kompresjon, og muliggjør en enkel festing av ryggkorsettet. Takket være materialets elastikk, kan ryggkorsettet enkelt tilpasses ut fra hver enkelt persons individuelle behov, noe som gir et ryggkorsett med stor fleksibilitet. Et korsett for ryggen kan gi alt fra enklere støtte ved løsere festing, til ekstra effektiv støtte for ryggen ved strammere tilpasning av bomullsstoffets elastikk.
Ryggkorsettet har fire stabiliserende skinner plassert i lommer over hele korsryggen. Skinnene er fremstilt av fleksibelt metall, og muliggjør en effektiv støtte lokalt over korsryggen. Ryggkorsettets ekstra høye ryggparti gir en mer omfattende og heldekkende støtte. Dette gjør ryggkorsettet spesielt anvendelig for bruk ved problemer i korsryggen, i tillegg til overgangen til selve ryggraden.
Ryggkorsettets 4 skinner sitter plassert på høyre og venstre side av ryggraden. Ett skinnepar sitter plassert på høyre side og ett skinnepar på venstre side av ryggkorsettet, for optimal stabilitet og avlastning av korsryggen.

Ryggkorsettet har to ekstra stabiliserende snorer lokalt plassert over korsryggen. Snorene muliggjør en ekstra effektiv kompresjon av korsryggen, og sikrer ekstra støtte og avlastning.
Snorene muliggjør også en justerbar støtte over nedre, respektivt øvre korsrygg. Avhengig av hvordan ryggkorsettets ekstra bånd festes, økes eller minskes graden av lokal støtte.
For økt støtte over bekkenet skal snorene festes så lavt som mulig over ryggkorsettet, og spennes med borrelås i front.

Ryggkorsettet er utstyrt med to gripevennlige hemper, som forenkler påføringen av korsettet over korsryggen. Hempene er tilstrekkelig store til å gi tak for tommelen, noe som gjør at korsettet enkelt kan spennes også ved problemer med nedsatt gripeevne i hånd og fingre. Ryggkorsettet bør håndvaskes på 30°, og skal lufttørkes etter vask.


StørrelseOmkretsmål rundt nedre delen av midjen (cm)
Small- 83 cm
Medium83 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large115 - 130 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

2