Dårlig holdning | Rehaboteket

Dårlig holdning

Motvirke dårlig holdning
Ryggen og ryggraden utgjør grunnpilaren i vårt stabile oppreiste liv. Ryggraden er en stabiliserende søyle som sammen med muskler, leddbånd og skjelettstruktur gjør at kroppen holdes oppreist. Ryggpartiet består av tre hoveddeler; halsryggen, brystryggen og korsryggen, og alle disse tre delene av ryggen påvirkes av en dårlig kroppsholdning. Uansett hvilken del av ryggen som påvirker den dårlige holdningen, har vi en effektiv løsning for enkelt og smidig å oppnå en bedre holdning. De vanligste ryggproblemene som er forårsaket av en dårlig holdning er nakke/skuldre/brystrygg og korsrygg. Vi tilbyr et komplett sortiment for å effektivt motvirke dårlig holdning og enkelt oppnå bedre holdning - uansett hvor problemene dine kommer fra. En nakkekrage motvirker dårlig holdning i form av fremoverbøyd nakkesøyle, og gir umiddelbart bedre holdning og belastning over halsryggen. 
En holdningsvest motvirker skuldre som luter fremover, som ofte er den viktigste årsaken til dårlig holdning. Skuldre som luter fremover påvirker direkte belastningen over brystryggen og halsryggen. 
Å benytte en holdningsvest gir umiddelbart en bedre holdning, og motvirker effektivt den dårlige holdningen som bidrar til at skuldrene faller framover. Dersom holdningen påvirkes fra basen av ryggraden, korsryggen, gir en ryggstøtte effektiv støtte og bidrar til en bedre holdning for korsryggen. Å stabilisere korsryggen påvirker holdningen i hele ryggraden, og bidrar til en mer oppreist holdning. 

Vi tilbyr markedets mest komplette utvalg for holdning, og har flere alternative produkter for ethvert problem

Vårt mest solgte produkt

Ryggstøtte holdning Beige
holdningsstøtte

Holdningsbandasje for bedre holdning - Beige

Stabiliserende holdningsbandasje som gir bedre holdning gjennom dynamiske skulderbånd og retter opp brystryggen
 499 kr 
Les mer

Fungerede perfekt!

Jeg har bestilt et specielt knæbind på siden her. Varen blev afsendt stort set med det samme og ankom til min postkasse efter ganske få dage. Beløbet blev først trukket efter, at jeg havde modtaget varen, så jeg følte mig meget tryg ved hele processen. Knæbindet var af høj kvalitet, og størrelsesangivelserne på siden passer. Gratis fragt - både tur og retur. Jeg har lige bestilt pronation-fodindlæg fra siden og glæder mig til at modtage dem.